Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Феновете на Ботев Пловдив ще гонят Димитър Христолов

Мнениеот Neo M » 11 яну 2010 21:18

dagger1912 написа:
ilian12 написа:ДХ-С трябва да се удари там където най-го боли в парите. Т.е. да насочим всички усилия към създаване на условия при които Урода трябва да няма къде да бяга, а да почне да си връща дълговете. Нека, който има юридическо образование да си задейства сивото вещество и да намери начин как да то съсипем с непрекъснати дела. Който е член на някоя партия, да съдейства вътре в нея да се създаден натиск. Натиск към всички познати, приятели и партньори на Селският. ...

Той няма пари с какво да ги връща ..? После ще стане така,че като се отървем някога от него,то наследника на Ботев ще трябва да ги връща тези пари по един или друг начин ,защото повечето дългове на отбора,а не на Селския ...

А ти как си го представяш по друг начин? Обявява се фалит и поради липса на активи за задоволяване на претенциите на кредиторите, то дълговете отпадат? И след това по някакъв начин се почва на чисто- без дългове и без Митьо? Няма такъв филм на този свят! Просто при изгонването на Митьо се прави програма и план с кредиторите за разсрочване на дълговете, но въпроса е да започнат да се плащат. Така, че тая химера за отпадане на дълговете я забравете, защото другия вариант е заличаването на отбора.
Някой спомена, че имало хора, които били готови да помагат, но пейзана да го нямало- тези хора смятат ли да имат някаква активна позиция по махането на бряговеца или ще чакат "активно" някой друг да свърши работата за да дойдат на бял кон като освободители?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Христолов е поискал уникално голяма сума за на "Ботев"

Мнениеот demy27 » 11 яну 2010 21:19

Както се казва "Не е луд този, който яде баницата". Най-гадното в цялата работа е, че селското лице вместо да отиде в затвора ще си отиде в къщи с 2.5 милиона евро. И това след всичките му подигравки с отбора и феновете.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 яну 2010 21:41

БОТЕВЬ написа:Пич,мен пък жена ми ме обяви за луд и ми каза, че мисля повече за Ботев отколкото за децата и за нея.

Покажи тва на жена ти и й кажи, че при нас важи същото :P

http://www.myp2pforum.eu/members/p0wers ... s-wife.jpg
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 11 яну 2010 21:49

veseo написа:
БОТЕВЬ написа:Пич,мен пък жена ми ме обяви за луд и ми каза, че мисля повече за Ботев отколкото за децата и за нея.

Покажи тва на жена ти и й кажи, че при нас важи същото :P

http://www.myp2pforum.eu/members/p0wers ... s-wife.jpg

Ти се майтапиш, но когато жена ти започне да задава въпроси от рода: "От кого се интересуваш повече, от мен и детето или от Ботев, нещата стават много сериозни." Въобще не се шегувам, това е много сериозно и само който не ги е преживял не знае колко е болезнен такъв въпрос.
105 години / 4 поколения ботевисти!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 яну 2010 22:12

Предполагам, затова ще търся жена ми да е канарка като мен :P
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 11 яну 2010 22:40

[quote="bultrasa"]Вижте ще има още такива срещи!!Знам,че ще прозвучи много наивно,но информацията е разбирайте от тези срещи!Или на лични пощи..скайпове и т.н!Днес имаше не малко хора...но това не е най- важното!Трябва да ограничим излишните приказки...за да се спрат тези недодялани партенки по пресата!И това разединение на нашите фенове!!Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
е, това вече е приказка, напълно съм съгласен с теб :!: :!: :!:

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 11 яну 2010 22:44

Отдавна твърдя, че Селския няма да се махне лесно, но никой не ми обръща внимание. Това е кошмар, който не знам дали изобщо някога ще завърши. Затова казвам, че трябва натиск и то на по-високо ниво. Забравете за италианците, явно е че те му свършиха много добра работа и така изкараха един полусезон. Мисля, че трябва да се организират официални протести, по законовия ред, и то в София! Срещу това, защо един престъпник стои начело на организация с обществено значение!!! И докога ще му се прощава??? И защо??? Не да ми излиза Славчо и да говори, че това бил частен клуб! Като е частен, защо не е закрит при толкова много задължения и неизпълнения на задължителни условия?! Нека БФС да ПЛига да кажат защо няколко пъти го спасяват с парите от ТВ права!?
Мисля, че това е начина да го притиснем. Но в София! А не в Пловдив, няма смисъл. Нека да е законе протест, и ако трябва да прерасне в гражданско неподчинение. Видяхте, как се обръща внимание на тези, които постъпиха по този начин. Да не говорим, че ние не искаме нищо повече от това, да вкарат един доказан престъпник там, където му е мястото.
Останалото са само приказки...
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
TITANS-1912
Контакти:

Мнениеот TITANS-1912 » 11 яну 2010 23:06

ИСТИНА E ЧЕ ГНИДАТА ИСКА ТОЛКОВА ПАРИ :!:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 яну 2010 23:22

На ЦСКА се помогна защото са политическо отроче, не очаквай същата подкрепа за нас, още повече че сме една от 2-3-то заплахи за синьо-червената мъгла.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 11 яну 2010 23:25

Всичко е толкова объркано и кашата е толкова голяма,че само можем да гадаем какво става...
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”