ППЛ 6 кръг: Дунав - ЦСКА, 11.09.2016, 21:15, Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Re: ППЛ 6 кръг: Дунав - ЦСКА, 11.09.2016, 21:15, Разград

Мнениеот nitro77 » 09 сеп 2016 18:24

Skywalker написа:
Sinite ot Sofia написа:2:0 Ненов, Будинов

Ама виж на играчите от Дунав, колко лесно им се произнасят имената, нали !

А, имаме и по-трудни, ама пак завършват на -ов с едно изключение. :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 10 сеп 2016 09:37

Ся, колеги,
Сто пъти ви питах за защитата на ЦСКА-София(София), вие сто пъти не ми отговаряте а модераторите сто пъти ми триеха питането. И когато си помислих, че всичко е загубено, дойде помощ от най-неочакваното място - Зарков (г*з*л*з*ца на Ганчев)

http://7dnifutbol.bg/archives/43006

Не само защитата, а целия състав е издал.
Чорбаджийски, Недялков, Дюлгеров, Галчев, .....
Амчи колеги, с тоя състав отивате на тройка с гарнитура, честно, не се бъзикам.
Смело да залагаме на точен резултат - 3:0
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 10 сеп 2016 10:52

Вярно ли? Да видим: Недялков играе добре, Дюлгеров сам трудно ще ни качи на разлика. А, синята мантра за Чорбаджийски и мача с Люксембург ли виждам? Само дето Иван Иванов беше виновник за 2 от 3 гола тогава с неадекватността си, а за капак Чорбаджийски играеше като един истински мъж макар да беше загубил приятел съвсем скоро:

http://7dnifutbol.bg/archives/42792

Можеше да се покрие и да скърби на спокойствие, но той демонстрира професионализъм и излезе на терена. То бива нахалство, ама някои хора нямат граници! И откъде ще дойде тази 3-ка, а? Някоя друга мантра или ти е време да се прибираш във подфорумчето си? Ето заради това съм благодарен за две неща: че съм здрав и че не съм левскар. :evil:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 10 сеп 2016 12:30

Както се очертават нещата, ще сме доволно количество запалянковци на мача. Пътуващ цирк Дунав-ЦСКА сме повече от бежанците, които влизат нелегално през границата за цял месец. Остава и един лагер да ни построят в Разград, че да може да тръгваме на нощно през горите и там да преспиваме. Може и помощи да ни раздават. С какво сме по-лоши от афганистанците?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 сеп 2016 14:52

Жалко, че мача няма да е в Русе. Хубав град с красиви жени. Ако изключим комарите (миналата година лятото беше ужас), направо си е жалко, че стадиона не е с лиценз. Но......русенци трябва да се сърдят не само на своя кмет, но и на Веселяка Перукан.
Дори и да беше в Русе, мача е в 21:15ч. в неделя........кога ще се прибера, кога ще ставам......Тъпа работа.

Прогноза: Х2

Надявам се, след мача да се пише и коментира футбола и головете.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 10 сеп 2016 17:08

k_oleto написа:Жалко, че мача няма да е в Русе. Хубав град с красиви жени. Ако изключим комарите (миналата година лятото беше ужас), направо си е жалко, че стадиона не е с лиценз. Но......русенци трябва да се сърдят не само на своя кмет, но и на Веселяка Перукан.
Дори и да беше в Русе, мача е в 21:15ч. в неделя........кога ще се прибера, кога ще ставам......Тъпа работа.

Прогноза: Х2

Надявам се, след мача да се пише и коментира футбола и головете.

Предполагам, че си от София. Ние, русенци, също се чудим кога ще се приберем, кога ще си легнем, наспим и т.н. Особено тези от нас, които ходят на работа. А са само едни нищо и никакви 60 километра. Този начален час е убийство за футбола. Поне за отборите като нас, които "домакинстват" в друг град, можеше да се помисли и срещите да бъдат в по-ранен час. Вместо това всичките насрочени домакински мачове на Дунав (с изключение на този с Черно море) са в най-късния възможен час. Евала на Перукан, евала на "рестарта", евала на "професионалната" първа лига! :evil:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 сеп 2016 17:20

Yan_Bibiyan написа:Вярно ли? Да видим: Недялков играе добре, Дюлгеров сам трудно ще ни качи на разлика. А, синята мантра за Чорбаджийски и мача с Люксембург ли виждам? Само дето Иван Иванов беше виновник за 2 от 3 гола тогава с неадекватността си, а за капак Чорбаджийски играеше като един истински мъж макар да беше загубил приятел съвсем скоро:

http://7dnifutbol.bg/archives/42792

Можеше да се покрие и да скърби на спокойствие, но той демонстрира професионализъм и излезе на терена. То бива нахалство, ама някои хора нямат граници! И откъде ще дойде тази 3-ка, а? Някоя друга мантра или ти е време да се прибираш във подфорумчето си? Ето заради това съм благодарен за две неща: че съм здрав и че не съм левскар. :evil:

Защо обръщаш внимание на този ? Четох докато видях , че е сложил Галчев ляв защитник .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 сеп 2016 00:09

Смятам, утре барем една дузпа да ни се даде още с излизането, няма смисъл да се правят циркове :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 сеп 2016 00:12

Ако съдийството се закучи, винаги Стойкас Стоилас може да слезе на полувремето и да ви извади от игрището. 8-) Няма да е за първи път. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 сеп 2016 00:16

1982 написа:Ако съдийството се закучи, винаги Стойкас Стоилас може да слезе на полувремето и да ви извади от игрището. 8-) Няма да е за първи път. :lol: :lol:

Аз си мисля, че Густаво Кулма ще извади нещо и тогава ще береш ядове :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”