РМС Варненски моряк написа:Един мач, който можеше да спечелим, но го загубихме поради шанс и "лудите", не обвинявайте съдията! Това първенство съдиите свирят съвсем различно от предните години! Похвално, но стават и такива отсъждания, не както ние искаме или как на нас се е видяло, хайде стига съдията, а от горе е бил... и "инструктиран"? Не го приемам (бяхте ли на инструктажа?)! Ако сме много по -добри, кой може да ни спре?
Като отбор в развитие съм доволен от духа и играта, имаме напредък, както сериозно срещу "Локо"Пд, но този път срещу нас имаше много голям потенциал и ни беше трудно второто полувреме! Логично загубихме, но времето е пред нас! Имаме шанс за шестицата! Не ми се вярва там да останат "Дунав",дори да победи "ЦСКА", същото и за "Верея", които трупат точки и задача да не изпаднат, симпатично играят!
А нашият отбор ще се подобрява, маратонът е дълъг по новата формула! Вярвам, че скоро ще се радваме как иначе, това е *ЧЕРНО МОРЕ* и не се дава лесно! Отборът на Варна! Идват и двата стадиона и младите от долу! Школите! Жалко,че Стара Загора има вече два отбора, Пловдив поддържа два, в София два, "ЦСКА: не мога да ги броя, а кога Варна ще има поне още един ФК, за да има местно дерби?
Ще се радвам, ако "Спартак" стане професионален и го хареса някой бизнесмен ( никога не съм симпатизирал на "Спартак" Вн, от дете пет годишен съм моряк), но местния патриотизъм не ми липсва! Липсват ми дербитата! Каква еуфория! Какви тръпки! Дано се върнат!
Очаквам много изненади това първенство! Дано накрая бъдем и по нагоре от шестото място? По традиция сме слаби есента и по - силни през пролетта! Не се отчайвайте! Само *ЧЕРНО МОРЕ*!
Радвам се за теб приятелю,щом смяташ,че през това първенство съдиите свирят съвсем различно!!!Такива оптимистични мисли,ще ти дадат повече спокойствие и вяра в светлото бъдеще!!!Искам само да те запитам дали си гледал снощният мач Нефтохимик-Левски?Ако си го гледал,продължаваш ли да мислиш,че съдиите вече са принципни,честни и чисти?Ако не си го гледал намери начин да го гледаш и си кажи мнението!!!Съдийски грешки стават постоянно и по целият широк свят!!!Но само в БЪЛГАРИЯ те са изключително в полза на определени отбори!!!Ако реферите започнат да грешат понякога в полза на Нафтата,Дунав,Пирин срещу Левски,ЦСКА и Лудогорец......ще ти повярвам,че нещо се е променило!!!Засега,мисля че нещата са същите,каквито винаги са били!!!И е жалко!!!Спартак и аз ги искам в Първа лига!!!Надявам се,нашите ръководители да започнат да градят най после отбор,който да се бори за нещо повече!!!Тогава плебейските 6 точки на сезон,ще ни дойдат дюшеш!!!Пък и дербито,си е неповторима тръпка!!!