Groucho написа:CTAHKO написа:Е тогава, какво против обирджиите на мандри имате
Аз нямам нищо против. Всяка мандра има право да бъде обрана в името на народа![]()
Тая мандра е повече за обарване, отколкото за обиране

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:CTAHKO написа:Е тогава, какво против обирджиите на мандри имате
Аз нямам нищо против. Всяка мандра има право да бъде обрана в името на народа![]()
TodorT написа:Венци Стефанов трябва да е доволен след днешния мач![]()
Крушарски също
![]()
boabbb написа:1.20 с ДДС пуснах и аз за нашите момчета![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Ludogorets__forever написа:http://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%91%D1%83%D0%9A%D0%B0
В сайта, към който п този линк води, има речник на жаргонни думи и изрази, и не само жаргонни, и в него всеки потребител може да добавя нови думи и изрази, и да разбере нови лафчета, които в някои случаи са оригинални.
В грония десен ъгъл има бутон добави дума.
ПриПреБунКа - Новият формат на ШЛ, облагодетелстващ отборите от топ първенствата
Анатема: Мастурбиращите жени отваряли път към ада
Авторът Мак Мейджърм смята,че сексиграчките били обвързани с доста демонични ритуали
сигурният път към дявола. Поне това твърди християнският автор Мак Мейджърм, който сподели своите основни притеснения относно все по-разкрепостеното женско поведение. Мак се притеснява най-много от факта, че твърде много жени използват вибратори и други секс играчки, които са произведени преди векове и употребата им била обвързана в разнообразни демонични ритуали, когато древните общества се прекланяли пред различни култове. Мак смята, че всяка секс играчка е отворен портал към ада и чрез собственото си тяло, жената призовава сатаната в себе си. Всяка играчка е врата за злите сили, които могат да покорят тялото ви, както и да унищожат връзката с любимия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта