vaskonti написа:Питах те дали този Литекс, който е във В група, миналата година е бил първо в А, после изхвърлен в Б? И ако е така, защо в момента Литекс притежава лиценз за А група, първа лига или както там предпочиташ да се нарича?
И ще ми кажеш ли кога точно стана смяната на собствеността на Литекс - този Литекс, който миналата година приключи сезона във Б група и който ми твърдиш, че собственика бил се отказал от А група и затова отишъл във В?
Литекс НЕ притежава лиценз за А група , лиценза е издаден на името на ЦСКА - София , няма как и ЦСКА и Литекс да притежават един и същи лиценз

Да Васко , също като случаите с Ботев , Нефтохимик и още .... и още ..... това че вие сте се забили само и единствено в ТЗ и ТР , си е ваш проблем , там няма да намериш футболна история , нито ще намериш любовта на феновете , за собствеността , честно да ти кажа не знам , а и не ме интересува , все пак става въпрос за друг отбор

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!