"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Софийските отбори със софийските съдии
На мачовете Левски - Монтана и Локо Пд - Левски съдиите какви бяха?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Това откъде са съдиите няма абсолютно нищо общо с това как свирят.
Търсите под вола теле. Даже близнаци.

-
- Контакти:
Като няма значение, аз все още чакам да ни свири пловдивски съдия някой мач с Левски или ЦСКА.
парци написа:Това откъде са съдиите няма абсолютно нищо общо с това как свирят.
??? Защо не сложат н а Септември - Етър съдия от Велико Търново? Ей ги Ставров и Давидов.....
При положение, че има отбор от София, задължително се избягва съдия от София. Така елеминираш първосигналните обвинения от сорта "Ето идват със съдиите".
Интериорни врати - Врати хармоника
stanislav89 написа:Като няма значение, аз все още чакам да ни свири пловдивски съдия някой мач с Левски или ЦСКА.
цифрата 89 в ника ти предполагам е годината, в която си роден, затова ти е простено, да не си спомняш, но най-яркия пример, за който се сещам е Атанас Узунов, който е свирил доста дербита между софийски и пловдиски отбори, а да обяснявам, кой е Атанас Узунов и от къде е, мисля че няма нужда.
Проблема наистина не е от къде е съдията! Левскар съм и не смятам, че Левски трябваше да спечели днес, тъй като играха много слабо, но не мисля, че съдията повлия чак толкова много, особено втората дузпа е категорична и много, много глупава, но направена от футболист от Нефтохимик!
Re: Софийски отбори със софийските съдии
Кашчей написа:[offtopic][/offtopic]bobo_13 написа:Такаааа.... не само заради мачът Нефтохимик - Левски със софийски съдия, но и мача в понеделник в челото на ВПЛ Септември - Етър отново е поверен на софийски съдия.
В ППЛ има 3 софийски отбора, а във ВПЛ са 5, та във всеки един кръг има поне едно софийско дерби, та толкова ли няма в България 5-6 съдии от Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Монтана, Ямбол и т.н., които да ръководят мачове на софийските отбори, а все софийските отбори гостуват или домакинстват със съдии от София.
И преди да ми изредите,че като е от София може да е фен на ФК Люлин, нека на един мач примерно Ботев-Левски да сложат съдия от Пловдив. Може да е фен на Марица.
Забравил си,че съдийската колегия в София е най-голяма и е нормално съдиите да са от София-нали и те трябва бял хляб да ядат. Освен това, фактът , че само софийски съдии свирят на софийски отбори е гнусна инсинуация
Е колкото и да е голяма говорим за 5-6 мача с участието на софийски отбори и то в 2-те професионални групи, а със сигурност има поне 20 главни съдии, които не са от София. Да слагат на софийските дербита софийски съдии, като толкова ги обичат
nikoko написа:stanislav89 написа:Като няма значение, аз все още чакам да ни свири пловдивски съдия някой мач с Левски или ЦСКА.
цифрата 89 в ника ти предполагам е годината, в която си роден, затова ти е простено, да не си спомняш, но най-яркия пример, за който се сещам е Атанас Узунов, който е свирил доста дербита между софийски и пловдиски отбори, а да обяснявам, кой е Атанас Узунов и от къде е, мисля че няма нужда.
Проблема наистина не е от къде е съдията! Левскар съм и не смятам, че Левски трябваше да спечели днес, тъй като играха много слабо, но не мисля, че съдията повлия чак толкова много, особено втората дузпа е категорична и много, много глупава, но направена от футболист от Нефтохимик!
като няма значени, защо слагат софийски съдии особено на гостуванията. Така още след обяваването на назначенията се настройват домакинските фенове с/у съдиите и противника. Представям си какво щеше да говориш примерно на днешния мач да бяха сложили съдия от Бургас, Несебър или Созопол....колкото до днес никой не спори за 2-рата дузпа. Чакам да видя една отсъдена с/у Левски дузпа като тази през 1-вото полувреме.
Не само за този мач, аз давам и пример с дербито за 1-вото място в СОфия, в понеделник. Септември-Етър, който пак е със софийски съдия. Е според теб на всички фенове във Велико Търново как им изглежда това? Пак ли няма съдия извън София? Вече за другите простотии, че БФС са си к*рви и нашите следващи 6 мача са все в работни дни, няма да го коментирам

bobo_13 написа:Такаааа.... не само заради мачът Нефтохимик - Левски със софийски съдия, но и мача в понеделник в челото на ВПЛ Септември - Етър отново е поверен на софийски съдия.
В ППЛ има 3 софийски отбора, а във ВПЛ са 5, та във всеки един кръг има поне едно софийско дерби, та толкова ли няма в България 5-6 съдии от Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Монтана, Ямбол и т.н., които да ръководят мачове на софийските отбори, а все софийските отбори гостуват или домакинстват със съдии от София.
И преди да ми изредите,че като е от София може да е фен на ФК Люлин, нека на един мач примерно Ботев-Левски да сложат съдия от Пловдив. Може да е фен на Марица.
Човек... 11 от ръководещите рефери са от Столичната колегия. Общо са 16 плюс 2. Столичната колегия е по-голяма от всички останали заедно. Какво искаш?
Повярвай ми, последното за което си мисли рефер по време на мач е това от кой отбор е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Captain Stottlemeyer
1. Откъде е съдията няма абсолютно никакво значение. Все едно моят съученик от основното училище - цесекарят Стефан Орманджиев преди години да подпре "Левски" в някой мач, защото сме от един град!...
2. Конкретно за мача в Бургас: съдията свири перфектно, а двете дузпи за "Левски" бяха кристални. Категорично НИКАКВА засада при първата - който иска да гледа записа и да си прави стоп-кадри.
"Левски" игра много слабо, но и "нафтата" се изложиха с това лежане, а момъкът накрая просто сглупи (нормално, когато си се панирал и гледаш само топката да е по-далеч от вратата). Чест прави на вратаря на "Нефтохимик", който остана спортсмен докрай. В крайна сметка - справедлив резултат в грозен мач... 
П.П. И накрая, но не на последно място по значение: Съдията може да живее в София (като авторчето на темата) и да се води "съдия от София", но да е родом от Търново (примерно)...

2. Конкретно за мача в Бургас: съдията свири перфектно, а двете дузпи за "Левски" бяха кристални. Категорично НИКАКВА засада при първата - който иска да гледа записа и да си прави стоп-кадри.

П.П. И накрая, но не на последно място по значение: Съдията може да живее в София (като авторчето на темата) и да се води "съдия от София", но да е родом от Търново (примерно)...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 11 сеп 2016 00:10, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Абе,чворове след като половин България е набутана в София,естественно,че и повечето съдии са в София и е резонно да свирят и на софийски отбори!Вие,какво предлагате Киро Пора от Две могили -русенско ли да свири ?!