Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
locke написа:Да не вземат на Моу книжката за рейса![]()
locke написа:Да не вземат на Моу книжката за рейса![]()
Paul Scholes написа:Furious_Monk написа:Гуардиола направо му разказа играта на Моуриньо и го завря в миша дупка, в любимото му първенство, на негов терен.
Играчите го направиха това, не ГЛАДиола. За мене е един никаквец тоя, никъде не се е доказал напълно като треньор, поради причината че постоянно се е падал в отбори, където играчите са на високо ниво. Даже и в Байерн не направи нищо особено. Да вземе да стане треньор на Ливърпул, Борусия Дортмунд, Атлетико Мадрид или някой друг подобен отбор, та да го видим какво ще направи. Засега съм на мнение, че е много прехвален.
CSKA69 написа:Furious_Monk написа:Гуардиола направо му разказа играта на Моуриньо и го завря в миша дупка, в любимото му първенство, на негов терен.
А нима сте очаквали нещо различноДобрият стар Моуриньо - отново проличаха доста от слабостите му като мениджър, това което ме изненадва е, че Юнайтед доста бързо са станали негов отбор.. Липсата на добро пресиране в началните минути просто му изяде главата.. Сити все още са далеч от желаното от Гуардиола - това си пролича след грешката на Браво. Те изглеждаха толкова силни в първите 35 митнути заради ужасяващо пасивната и СТРАХЛИВА игра на Юнайтед
Аз съм леко разочарован от Гуардиола днес, колкото и странно да прозвучи това за някои - през второто полувреме, когато се усети някакъв порив в играта на Юнайтед, каталунецът също подходи страхливо и дефанзивно
Вкара дефанзивни играчи и Сити играха на контраатака, вместо да убият мача със задържане на топката и мълниеносни разсичащи подавания, които да доведат до трети гол. Така биха го направили Барса по времето на Пеп
Просто биха задушили всякакви опити за надигане от страна на противника...Чакам с нетърпение да видя как Гуардиола ще се противопостави на гегенпресинга на Хер Клоп
![]()
edit - Играч на мача - Кевин Де Бройне - напълни ми душата белгийчето - раздаде се докрай!
Кадър на мача - в 90-тата минута дадоха не кой да е, а Алекс Фъргюсън да клати нервно глава - безценен кадър![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта