Аз като че ли искам сделка да няма!
Трудно ми е да преглътна факта, че селяка ще вземе 1х500 000 + 20х 100 000 = 2 500 000 и при това в EUR.
Значи разсипваш любовта на стотици хиляди - на ти пет милиона лева! Вместо да лежи в затвора!
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- botev_1912
- Контакти:
Re: Селски номера - част ...
bixxol написа:Ванката1912 написа:......
А на някой да му е идвало на акъла ,че селския може да продава и нещо друго в пакет с клуба примерно и авиотехника.
Която е нефункциониращо предприятие и последно като я гледах в брра.бг - пак беше запорирана за нещо!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
- Yellow major
- Контакти:
Re: Феновете на Ботев Пловдив ще гонят Димитър Христолов
Като ви чета и си мисля ,че много се надъхвате. Сделка ще има па макар и в последния ден (15.01).
Просто няма логика селяка да си мисли ,че може да продължи нататък.
Ако не стане, тогава ще я мислим.Ако ни изкарат до новия сезон в А окръжна или В ще има много време за организация.
Така мисля аз, а интуицията не ме лъже често.
Просто няма логика селяка да си мисли ,че може да продължи нататък.
Ако не стане, тогава ще я мислим.Ако ни изкарат до новия сезон в А окръжна или В ще има много време за организация.
Така мисля аз, а интуицията не ме лъже често.
-
- Контакти:
Ако по някакво стечение на обстоятелствата започнем на пролет и президент все още ни е командоса ,задължително трябва да подновим бойкота и да не влизаме на домакинствата ! Да взима по 200 лева на мач тоя мизерник,пък да видя как ще си плаща разноските по срещата 

стига бе от 10 години го гоним !!! Бойкоти , протести , шествия , концерти , никролози , и ........ т.н. и НИЩО !!!
- Yellow major
- Контакти:
Абе момчета как ще почнем? Кой ще е треньор,кои играчи? Ако 9 месеца не са ти плащали ще играеш ли ,ще бъдеш ли треньор?
Хайде малко трезво да мислите. И юношите няма да искат да играят. Това е фанатазия.
Или сделка до петък или аут. Това е!
Хайде малко трезво да мислите. И юношите няма да искат да играят. Това е фанатазия.
- dagger1912
- Контакти:
BultraStyle написа:Ако по някакво стечение на обстоятелствата започнем на пролет и президент все още ни е командоса ,задължително трябва да подновим бойкота и да не влизаме на домакинствата ! Да взима по 200 лева на мач тоя мизерник,пък да видя как ще си плаща разноските по срещата
Та ти мислиш,че той ще си плаща разноските ?? Всеки път се разминава на косъм тоя нещасник и ако остане президент в Ботев ще продължава да се разминава така!
100% някой му помага ... Неможе толкова време да не му крастосат ръцете ... Дължи милиони,а те не го барат!
- dagger1912
- Контакти:
Yellow major написа:Абе момчета как ще почнем? Кой ще е треньор,кои играчи? Ако 9 месеца не са ти плащали ще играеш ли ,ще бъдеш ли треньор?
нали Ще се започне отначало,ще им се плаща,а тези стари задължения ще си ги търсат от ДХ-С през прокуратурата,но сигурно нищо няма да направят,защото има човек,който го бута /предполагам ..!/

- dagger1912
- Контакти:
Re: Христолов е поискал уникално голяма сума за на "Ботев"
Абе не съм го казвал 1 и 2 пъти ... Стига влизайте във тоя лъжлив сайт!Само простотии ръсат ... "Даксон в Ботев" - да бе да ... Само плд24!
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
botev_1912 написа:Аз като че ли искам сделка да няма!
Трудно ми е да преглътна факта, че селяка ще вземе 1х500 000 + 20х 100 000 = 2 500 000 и при това в EUR.
Значи разсипваш любовта на стотици хиляди - на ти пет милиона лева! Вместо да лежи в затвора!
този въпрос съм си го задавал стотици пъти дали да оставим селския с милиони дългове и да тъне в мизерия срещу което моя любим Ботев да е обрчен на унищожение или обртаното свободен Ботев и христолов с пачки и щаслив е след днес вече знам отговора селския да си задържи акцийте и милионите дългове и да ....
селски вземи си скункса не се сърди