6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот violetovgeneral » 10 сеп 2016 01:29

ShooterMan написа:То си е ясно, че сме посредствен отбор, но нито Гонзо трябва да показва посредствени решения (всички виждаме какъв дървар е Малик) като тази смяна...типична в стил Кольо Спасов, нито пък трябва да гледаме такова съдийство. Че то до 1:2 имаше ли някакво отсъждане в наша полза бе :lol:

Хайде да не споменаваме вече Спасов...Това е отбора...Това е треньора.Който си е мислел,че можем да победим Лудогорец е меко казано болен оптимист.Всички гледаме мачовете им навън...Все,ще ни тръгне по някое време!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 сеп 2016 01:42

Бе то ще тръгне, ама май е добре да си оправим физическата подготовка. Проблема не е само при нас, а при всички български отбори. Не може да клякаш след 60 минута. Това е непрофесионално и за мен в България никой не работи правилно в тази насока, освен нашия тазвечершен опонент. Явно методиките ни не са адекватни и не мисля, че е срамно да потърсим помощ от вън, да кажем някой кондиционен спец-германец. Може да имаме и супер слаби футболисти, но тази вечер, с една добра физическа подготовка и тактическа дисциплина мача нямаше как да бъде загубен. Факт. :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 сеп 2016 01:50

Нещо не ми се връзват нещата. Аз, с моя поглед на стадио Каварна или тези пред ТВ-то. Днес отборът на Варна - Черно море беше блестящ! Аз съм щастлив, че съм привърженик на тоя славен отбор! На края на мача няколко момчета от нашия отбор дойдоха при нас с тъжни лица. Казах им: вие сте победителите днес. С тоя идиотски съдийски състав и малшанса, който имахме вие направихте чудеса. Разбира се, че ни трябва още време за обиграване и задължително поне още трима класни играчи, но днес аз видях МОЯ Черно море. Раздаване на макс. И ако някой се раздръвчи, че туйто-онуйто ще му кажа само това: целия ни отбор струва по-малко от дори и от един играч на лудите!!!
Напред момчета! Аз ви вярвам, и съм сигурен, че нашето време наближава! Само ЧЕРНО МОРЕ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 сеп 2016 06:39

Честита очаквана и заслужена победа на Лудогорец.Първото полувреме тоталния хегемон на клетото бг футболче нищо не игра но отбеляза 1 гол,през второто леко се понапънаха и отбелязаха нови 3 голчета.Успех желая на Лудогорец в групите на ШЛ.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 10 сеп 2016 07:15

Щом като пак се говори за съдията явно сме надиграли противника. Това вече е като рефрен срещу Лудогорец, но явно няма какво друго дасе каже. ВИНОВЕН Е СЪДИЯТА!
Аз съм от Микре Юнайтед

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 10 сеп 2016 08:48

Съдията е виновен дотолкова, че не показваше еднакъв критерий при свиренето на нарушения и показването на картони. И много по- страшни неща сме виждали. Това си е чиста проба слагачество. Както нас ще ни подпрат лекичко примерно срещу Верея, Монтана или Нефтохимик. Дразни, но го има навсякъде. Лудогорец е по- силния отбор и си спечели заслужено. Поведохме с късмет и някъде там късмета тотално приключи. Всъщност докъм 60 мин. наистина стояхме добре и ако беше станало 2:0 мача отиваше в друга посока. Не мисля че сме играли толкова зле, както и не мисля че сме направили нещо кой знае колко смислено в градивен план. Отлични Жоро Илиев и Сашо Цветков. Паланков и Николов също заслужават добри думи. Бакари и той, но явно не може да изкара цял мач. Смяната му беше абсурдна- търсиш гол, а пускаш играч, който дори не си знае мястото. Очевидно отпаднахме физически. Абе, приличен мач.

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 10 сеп 2016 09:58

Истината за мен е, че направихме отличен мач за нашите си възможности! Имаме няколко крещящо слаби позиции и непременно трябват попълнения. На първо място е вратар. От двама слаби вратари се чудим, кой ще е по-малко слаб! Въпреки симпатиите, които имам към Чанович той просто разочарова. Михайлов е добър за резерва, но до там. С задоволство прочетох, че идвал нов вратар. Дано имаме късмет. Макар, че в средата на септември кой ли е останал без отбор? Второто невралгично място е централният защитник. Николов играе добре, но Траянов, въпреки старанието издиша доста. И тук се питам защо се лишихме в седмицата преди старта на новото първенство от нашето си момче Радев на тази позиция? Задължително трябва и тук ново попълнение. Днес Бакари докато беше свеж и можеше да върви свърши доста работа в защита. При него е ясно, че е до 50-55 мин. Тук треньорът ни закъсня със смяната! И точно в този момент, случайно или не, докато Бакари бе фигурант Лудогогорец изравни. А пък самата смяна беше от типа на "вадя някой, влиза никой!"/цитат на Вили Вуцов/ Само преди седмица Гонзо каза, че не искал нов играч/разбирай Курьор/ защото имал по 2-ма на всяка позиция!?! И изведнъж при все още позитивен резултата пуска на крилото Малик. Изобщо знае ли се на каква позиция играе този. Дойде като халф, но нищо не се вижда от него. Май ще има съдбата на Роналдото и Андонов. И третата позиция на която трябва нов е още един халф, които да застане да Жоро. Ако има как да е от типа на Марк Клок ще е супер. Ясно, че вече е трудно да се търсят нови, а пък при нас трябва да са и без пари, но не си ли стегнем "къщичката" ще берем още доста ядове. Лошото е, че селекцията която направихме лятото само преди 2-3 месеца е на 50% провал. Дали има гаранция, че ще се намерят нови през септември? А и се отказваме с лека ръка от доказани играчи, като Курьор заради глупави доводи. Истината е, че Гонзо не иска да работи с менажера му. Това, че се предлагал на Литекс/Етрополе/ е оправдание за пред феновете. Дано отборът се върне на победния път!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 сеп 2016 10:33

Честито на разградчани, заслужена победа.
Играхме добре до към 60-тата минута, а и според сегашните ни възможности дори много добре. Можеше и да не загубим мача.
Съдията си ги подпираше в тънките ситуации докато стана 1-2, дори картони не им даде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Вече свикнах със съдийските аванти когато играем с тях.
Реално сме на ниво 6-то, 7-8-мо място в първенството. Спокойно можем да си гоним 6-тото, каквато е целта.
В следващите 4 мача ако вземем 6-7 точки ще е супер, вероятно това е и план максимум.
И стига сте ми надували главата с този Курьор, че ми писна.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 10 сеп 2016 12:11

а аз пореден мач не мога да разбера тактическите виждания на Гонзо през вторите полувремена. Секо просто спря да играе - не го сменя, външен халф на мястото на Бакари - Малик (!?), най-накрая, и то само за 5 минути, пак там - Коконов - единствения според мене, който можеше да раздвижи нещата още при 1:2. не мисля, че ни е толкова добра физическата подготовка и толкова къса пейката, че да не се правят смени до 80-тата минута, и то при очевидно по-добра игра от страна на противника, който и води в резултата.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 10 сеп 2016 13:49

Това,че загубихме мача в никакъв случай не е сензация!!!На всички е известно какъв отбор е Лудогорец!!!Никой няма да прави трагедии от тази загуба,но според мен за оплакване е родния футбол!!!Не може след като много години,се фаворизираха два измислени гранда от София.....същия аршин да се прилага и към новия гранд!!!Подобни съдийски аванти,като снощните вредят не само на ЧЕРНО МОРЕ!!!В края на краищата,ние загубихме само един мач,който беше очаквано да загубим!!!Нямаме нито ресурс,нито организация да си съперничим с Лудогорец!!!Губи много повече българският футбол,който и без това е в окаяно състояние!!!Причините за това са много,но липсата на принципност в организацията на Шампионата е основната!!!Да се толерират определени отбори е най долната мръсотия в спорта и противоречи на основните идеи!!!Дано Лудогорец има успех в ШЛ,но за съжаление г-н Домусчиев,няма да може да уреди там да им свирят български съдии!!!За теслите,които размахваха техните футболисти в Европа,най вероятно ще им показват картони!!!Сигурен съм,че ще го видим много скоро!!!По никакъв начин не смятам да се оправдавам за загубата!!!Но е факт,че през първото полувреме ЧЕРНО МОРЕ,беше по добрият отбор!!!Поведохме в резултата,ударихме и греда....След 60-та минута рухнахме физически,но по важното е,че бяхме сринати психически!!!Защото ако духът е на обичайното за нашия отбор високо ниво.....физическите сили не са толкова важни!!!Основната причина за това психическо рухване беше изравнителния гол!!!Гледам,че изказалите се преди мен изразяват различни мнения!!!Разградчани се радват,нашите скърбят....а идиота Сандю,както винаги си е идиот и ръси обичайните идиотизми!!!Ясно е обаче,че повечето сте гледали мача по телевизията!!!Никой не говори за засадата при изравнителния гол!!!Когато се върнах от Каварна,гледах мача на запис!!!По телевизията положението е показано от удобен за курвите и курварите план...и не може да се види явната засада на Марселиньо,при първия пас към него на левия фланг!!!Олигофренските журналисти,не дават никакво повторение на тази ситуация....а повтарят само влизането на топката в нашата врата!!!Какво стана с повторенията от друга позиция?Какво се случи с забавените кадри и стоп кадрите!!!Няма го вече отдавна и предаването на Сашо Диков,където можеше да се види всяко положение и да се прецени!!!Та затова говоря,за психическото рухване!!!Лудите си получиха подаръка точно на време!!!И мачът стана ясен!!!Ако не беше тази аванта,може би пак щяха да ни бият,но едно е,може би.....а съвсем друго поредните съдийски курвелъци!!!Защото при 1:0 по един начин се играе,подкрепата на публиката беше както винаги здрава.....можехме да устискаме,или поне да завършим наравно!!!Поздравявам отбора на Лудогорец и им желая успех в ШЛ!!!Ние имаме много проблеми,които не са нерешими....но не виждам някой да се опитва да ги реши!!!Играем далеч от ВАРНА,но въпреки това солидна маса фенове следва отбора!!!Не сме ли заслужили малко повече от това,което получаваме?АЙДЕ МАЛКО!!!Само с изцепки и обяснение,защо Левски не върви....няма да стане!!!Защото нас ни интересува ЧЕРНО МОРЕ!!!Защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ!!!Няма да се предадем и този път!!!С ръка на сърцето,умолявам отговорните фактори да вземат някакви мерки!!!Имаме ентусиазъм и публика!!!Но само с това не става!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Върни се в “Черно море”