6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15
Коментатора е боклук! Тия колкото са ми противни, тоя ги прави още по-противни...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Хайде Гонзо какво чакаш журналистите те чакат да коментираш пак "Левски"
. 

Поздравления за моряците въпреки загубата!Но...толкова с тази селекция.Нищо добро не ни чака.Няма кой да вкарва.Пък Гонзо нека да си мисли за 6-цата и че Курьор не му трябва.И Верея и Локо ГО ще са пред нас-помнете ми думата.Ние сме 8-10 място ако не се вземат класни играчи.Само с хъс не става.На тия от Разград колкото пъти им скочим да се надиграваме толкова пъти ядем хурката.Говоря за домакински мачове.Май само едно 3-1 имаме-другото е загуби.Другия кръг ни чака още една тройка...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
TBRays написа:Този мач сякаш го бяхме отписали още като прогнозирахме 15 точки от 5 мача, а не 18 от 6. Не мисля, че имаме особени шансове. Още повече и в Каварна, където след разочарованието срещу Дунав едва ли ще има повече от 50 фена. Поне този мач е сигурно, че няма да се надупим, заради кото и ще го гледам. За мен е много по важно да бием изчадието в 7ми кръг.
След идването на Шофьора в Левски и афишираните цели (ако всичко не е някакъв театър), Лудогорец вече ще има едно наум и няма да си позволява да губи много точки в първенството. Не мога да си представя след всички приходи от Шампионска лига и да играят в УЕФА догодина. Прогноза 1:3
Ами... познах. За съжаление реалностите са такива. Нашите играха колкото могат с изключение на един човек, който според мен изигра последния си мач за нас и следващия му ще бъде за Локо София. За разлика от тотото на мача с Дунав, днес Лудогорец си изигра тяхното перфектно. Излязоха с най-доброто, проспаха първото, вкараха си автогол и ни смачкаха второто. Класическа обръщачка!
За нас радостното е, че футболистите играха с голямо желание и ако не беше двумилиметровия отскок на въпросния при първия гол на Марселиньо, можеше и да объркаме нечии сметки.
хареса ми много играта до изравняването и явната умора в един момент натам у отбора ...за пръв път Ондрей Сукуп ми допадна като представяне, дано да продължава в подобна възходяща линия ...Марек Кузма макар да не успя да вкара се бори здраво, пласира се перфектно обра почти всички високи топки, Уго Секо ако не друго поне създаваше суматоха и напрежение в противника ...единствено тоя Ян Малик все още не мога да разбера откъде дойде при нас
лошото е, че Бакари както винаги чуплив ...аз него не го броя за част от отбора ...в смисъл такъв докато го имаме здрав добре, ама все нещо ще му стане, така че като говорим, че разполагаме с нападатели ...в момента имаме Кузма и Йосков ...+/- Бакари !
Траян Траянов малко се изложи с пласирането при втория гол, което се оказа ключово, второто полувреме Венков трудно се справяше и така ...сега каквото и да говорим, Лудогорец са си класа наказаха грешките ни и оттам вече и разочарованието и умората до края на мача имаше един отбор ...но мисля, че предвид играта ни първите 60 мин. показваме че можем и само можем да спечелим от този мач, макар че точки специално не спечелихме
Надявам се, че още някой свободен агент ще се появи все пак, примерно Венци Христов...
Абе, в крайна сметка мисля, че нещата се подобряват все пак ..дано още следващия кръг се върнем на победния път

лошото е, че Бакари както винаги чуплив ...аз него не го броя за част от отбора ...в смисъл такъв докато го имаме здрав добре, ама все нещо ще му стане, така че като говорим, че разполагаме с нападатели ...в момента имаме Кузма и Йосков ...+/- Бакари !
Траян Траянов малко се изложи с пласирането при втория гол, което се оказа ключово, второто полувреме Венков трудно се справяше и така ...сега каквото и да говорим, Лудогорец са си класа наказаха грешките ни и оттам вече и разочарованието и умората до края на мача имаше един отбор ...но мисля, че предвид играта ни първите 60 мин. показваме че можем и само можем да спечелим от този мач, макар че точки специално не спечелихме

Надявам се, че още някой свободен агент ще се появи все пак, примерно Венци Христов...
Абе, в крайна сметка мисля, че нещата се подобряват все пак ..дано още следващия кръг се върнем на победния път

-
- Контакти:
Вижте...НЕ искам така да започвам, но...до 1:2 СЪДИЙСТВОТО БЕШЕ ПРОСТО БЕЗОБРАЗНО!!! И изцяло в ущърб на Черно Море! Чист ЧК при 1:0 за повалянето на Секо, сам срещу вратаря! Какви картони спеси, но този на Саша беше направо очеваден. Поне 2 фала на пенала за нас имаше, а първото полувреме и чиста дузпа! Да, ние рухнахме след 2-рия гол, ДА, допуснахме много груби грешки, ДА, Георги Иванов направи най-безумната смяна на света и ни подпечата загубата.....НО съдийството беше безобразно и МНОГО, ама МНОГО повлия на мача! Иначе при нас...дървото Траянов е ясен, просто го чаках да си направи авантата. Няма такова елементарно позициониране. Няма какво да говорим за колективни грешки и тем подобни, пореден, изцяло негов гол в нашата врата. Първия момент. Втория - Гонзо. Пускането на това дърво Малик ни подкара до края да играем с 10 души. Не мога повече да давам лично аз доверие на този Малик. Това не е футболист за мене, пълен и завършен некъдърник - без вярно отиграване, без изобщо отиграване, пълен статист! Извади лявото крило Бакари и пусни там тоя мухльо...каква смяна е това?! На Мишо то тук насетне му запалиха задника през тази зона, по 2-ма му влитаха, сетете си и Минев как асистира на Вандерсон...просто кой трябваше да покрива там?! Както и да гледаме, Гонзо тук направи БЕЗОБРАЗНА грешка, която обърна развоя на мача....или най-малкото ни натика в глуха защита. Не може при наличието на Коконов и Романов да пускаш ляво крило Малик, който даже не е и крило, а както казах - за мен не е и футболист. Иначе съм много доволен от всички останали, вкл. и от Секо! При нормален съдия Секо да им беше извадил ЧК и да бе заработил 2 фала на пенала. Нямахме и късмет при удара на Кузма в гредата при 1:0, но нека отчетем и класата на Лудогорец, която при такова съдийство просто блесна отвсякъде.
ПС: Изключително съм щастлив от дебюта на Илиан Илиев-младши. Черно Море има нужда от нова звезда. Черно Море има нужда от Илиан. Но преди да стане голям футболист трябва да се постарае да стане достоен човек! Първо - да слуша баща си и дано му е взел таланта, че и в повече. Второ - добре да запомни кого замени, защото в бъдеще и то не далечното бъдеще - ще му бъде на мястото, а то тежи. И трето - нека нъде ДОСТОЕН, със сигурност е талант, със сигурност може да постигне много....и ако работи, многото ще дойде, но ДОСТОЙНСТВО не се купува. Ако има класата и таланта ЩЕ ОТИДЕ в голям отбор на запад като баща си в Бенфика (аз му желая Барселона даже)....Но нека бъде моряк и нека никога не се сополяви пред масата на селяндурите в Етрополе, агентите в Подуене или Домуз-съдията! Има ли талант - ще бъде забелязан, а МИЙНТАЙМ - да дава всичко на Черно Море.
ПС: Изключително съм щастлив от дебюта на Илиан Илиев-младши. Черно Море има нужда от нова звезда. Черно Море има нужда от Илиан. Но преди да стане голям футболист трябва да се постарае да стане достоен човек! Първо - да слуша баща си и дано му е взел таланта, че и в повече. Второ - добре да запомни кого замени, защото в бъдеще и то не далечното бъдеще - ще му бъде на мястото, а то тежи. И трето - нека нъде ДОСТОЕН, със сигурност е талант, със сигурност може да постигне много....и ако работи, многото ще дойде, но ДОСТОЙНСТВО не се купува. Ако има класата и таланта ЩЕ ОТИДЕ в голям отбор на запад като баща си в Бенфика (аз му желая Барселона даже)....Но нека бъде моряк и нека никога не се сополяви пред масата на селяндурите в Етрополе, агентите в Подуене или Домуз-съдията! Има ли талант - ще бъде забелязан, а МИЙНТАЙМ - да дава всичко на Черно Море.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Стига вече с тея съдии вече де, банални оправдания...не се научихте, че мача е 90 мин. и с интензивна преса срещу нас, няма как да не се издъхне след 60' ...лично аз плюл доста по Варчев /коментатора/и не видях нещо фрапантно да обърка тая вечер - беше акуратен ! Нищо необичайно не е станало, дори 4 те гола са дело на Лудогорец ! Наздраве , все пак това е спорт - не война !
висша математика:31 ≠ 4 

-
- Контакти:
Аз ако няма причина не бих коментирал съдията! Но нарушението срещу Секо, когато излизаше очи в очи със Стоянов е КЛЮЧОВ момент! Фаловете срещу него на пенала са ключови ситуации. Спестяването на картони на деф. ви халфове също променят мача, нали? Саша с картонче дали щеше да е така смел от тук насетне а? Никой не казва, че не сте по-добрия отбор....но съдийството всички го видяха! Няма какво да се правите на ударени. След грешката в Пловдив днес Никола Попов беше инструктиран как да свири и цяла България го видя това. Успех в Базел, въпреки всичко 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
истината е, че сме посредствен отбор.
Ама то и с такива играчи как да е. 7-8 място за нас си е нормално, така че все тая кой мач ще бием или паднем
Ама то и с такива играчи как да е. 7-8 място за нас си е нормално, така че все тая кой мач ще бием или паднем
-
- Контакти:
То си е ясно, че сме посредствен отбор, но нито Гонзо трябва да показва посредствени решения (всички виждаме какъв дървар е Малик) като тази смяна...типична в стил Кольо Спасов, нито пък трябва да гледаме такова съдийство. Че то до 1:2 имаше ли някакво отсъждане в наша полза бе