6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот РМС Варненски моряк » 09 сеп 2016 10:40

Наистина нищо ново, все едно и също коментирате...без полза, та събитията са факт и не може нищо да направим...Все пак и други отбори са се разделяли с любими футболисти и живота е продължавал, нали?
Дайте да видим мача с "лудите" и тогава да мине и мача с ЦСКА със солидните попълнения...чак тогава нека продължим темата за селекцията, ето чакаме нови трима! Селекцията продължава!На този променен отбор му трябва обиграване и настройване, няма незаменими!
В едно изказване четох, че *ТИЧА* ще е готова до края на есента, но коя есен, астрономическата или футболната, не ми стана ясно? Но толкова години "търпяхме", че не се задълбавайте, нещата се случват и със стадион *Варна*!
А сега кураж и повече да отидем в Каварна! Да подкрепим отбора, а не толкова Гонзо!
Един отбор, една религия! Победа! Само *ЧЕРНО МОРЕ*!
Последна промяна от Iceberg на 09 сеп 2016 11:45, променено общо 1 път.
Причина: т.9

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 сеп 2016 13:37

РМС Варненски моряк написа:Наистина нищо ново, все едно и също коментирате...без полза, та събитията са факт и не може нищо да направим...Все пак и други отбори са се разделяли с любими футболисти и живота е продължавал, нали?
Дайте да видим мача с "лудите" и тогава да мине и мача с ЦСКА със солидните попълнения...чак тогава нека продължим темата за селекцията, ето чакаме нови трима! Селекцията продължава!На този променен отбор му трябва обиграване и настройване, няма незаменими!
В едно изказване четох, че *ТИЧА* ще е готова до края на есента, но коя есен, астрономическата или футболната, не ми стана ясно? Но толкова години "търпяхме", че не се задълбавайте, нещата се случват и със стадион *Варна*!
А сега кураж и повече да отидем в Каварна! Да подкрепим отбора, а не толкова Гонзо!
Един отбор, една религия! Победа! Само *ЧЕРНО МОРЕ*!

+1

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 09 сеп 2016 14:08

Ако толкова е искал Курьор да се върне, защо не обясни пред феновете на отбора защо отиде в ложата на Армията, нали е много активен във фейсбук, след като пропаднаха нещата и то супер изненадващо, тогава се сети за нас феновете и се оправда с думите на Гонзо дадени след като вече се беше разбрал с ГМО-то, а именно ''нямамЕ нужда от Курьор'' и тук говорим в множествено число, тези думи означават, че решението не е взето еднолично от Георги Иванов, а говорим за общо решение. Да не мислите, че Курьор би се навил да се върне при нас за старите пари, а и след като вече предпочете ГМО-то пред нас, мисля че сам се постави в тази ситуация.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 09 сеп 2016 14:57

КироВарна написа:
ELFen написа:Гледам, доста внимание се отделило на един играч, предполагам има още 15-16 на които да се разчита :roll: .. и на един тренер, който е доказвал,че може да ни се противопоставя успешно ;)
За мача: ако беше на Тича 2:0 /с оглед ШЛ и националите/ ...В Каварна обаче, мисля ще се играе повечко футбол и - 1:2, макар и трудно.

Леко ме дразниш с глупостите,които драскаш!!!Отговорил съм ти на вашия подфорум,но понеже се опасявам,че ще ме изтрият ти отговарям и тук!!!На български,защото сме в БЪЛГАРИЯ!!!Разсъждаваш доста неправилно,мислейки,че терена и стадиона в Каварна са по добри от ТИЧА!!!Играем на 65 км от ВАРНА,заради претенциите на телевизията за наличието на осветление!!!Същите стълбове,които бяха снети от варненския Ю.ГАГАРИН и монтирани в Каварна!!!Основното,което ме дразни в теб,не е това че ХАБЕР си нямаш от света,а лекото високомерие което си позволяваш да демонстрираш!!!Абе АЛАНКООЛУ,когато на ТИЧА се е играл футбол,Разград на картата го е нямало!!!АНАДЪНМУ?Наляха ви малко пари и много големи станахте!!!За колко време ще сте БАШ БАБАИТИ?Гледай Ловеч и си прави ХЕСАПА,когато си позволяваш да общуваш високомерно!!!Относно мача,каквото и да се случи ние ще сме на стадиона и ще си подкрепяме отбора от първата до последната секунда!!!Без да получаваме за това кренвирши!!!

Останал съм с впечатлението, че си малко по-интелЕгентен...извини ме !
висша математика:314 :idea:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 сеп 2016 16:20

ELFen написа:
КироВарна написа:
ELFen написа:Гледам, доста внимание се отделило на един играч, предполагам има още 15-16 на които да се разчита :roll: .. и на един тренер, който е доказвал,че може да ни се противопоставя успешно ;)
За мача: ако беше на Тича 2:0 /с оглед ШЛ и националите/ ...В Каварна обаче, мисля ще се играе повечко футбол и - 1:2, макар и трудно.

Леко ме дразниш с глупостите,които драскаш!!!Отговорил съм ти на вашия подфорум,но понеже се опасявам,че ще ме изтрият ти отговарям и тук!!!На български,защото сме в БЪЛГАРИЯ!!!Разсъждаваш доста неправилно,мислейки,че терена и стадиона в Каварна са по добри от ТИЧА!!!Играем на 65 км от ВАРНА,заради претенциите на телевизията за наличието на осветление!!!Същите стълбове,които бяха снети от варненския Ю.ГАГАРИН и монтирани в Каварна!!!Основното,което ме дразни в теб,не е това че ХАБЕР си нямаш от света,а лекото високомерие което си позволяваш да демонстрираш!!!Абе АЛАНКООЛУ,когато на ТИЧА се е играл футбол,Разград на картата го е нямало!!!АНАДЪНМУ?Наляха ви малко пари и много големи станахте!!!За колко време ще сте БАШ БАБАИТИ?Гледай Ловеч и си прави ХЕСАПА,когато си позволяваш да общуваш високомерно!!!Относно мача,каквото и да се случи ние ще сме на стадиона и ще си подкрепяме отбора от първата до последната секунда!!!Без да получаваме за това кренвирши!!!

Останал съм с впечатлението, че си малко по-интелЕгентен...извини ме !

Когато някой си позволява,да гледа на отбора ми от високо и да прави обидни намеци......никога не разчитай на интелЕгентен отговор!!!Това,че с чужди футболисти спечелихте няколко титли,не ви дава право да се самозабравяте!!!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 09 сеп 2016 20:52

Киро, самият ти с твоите мнения гледаш от високо! А това че Разград го е нямало на картата(не знам коя визираш) има си история, ако се осланяш на футболната, извини ме! Все пак това е само спорт, и ще се радвам някой ден да се срещнем на по бирка! Живи и здрави!
Колкото до мача 1:2, но нека по-добре представилият се победи. нямам нищо против!
Наздраве.

napvd
Контакти:

Мнениеот napvd » 09 сеп 2016 21:49

Съдията не дава да ги бутнем бре

Потребителски аватар
yuliyan_rs
Контакти:

Мнениеот yuliyan_rs » 09 сеп 2016 21:58

Страхотна игра от страна на Морето. Похвално!!!
"От Дунав започва България"

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 09 сеп 2016 22:10

Браво, много добре се държите, съдията както винаги подпира Лудитеама вече някак взех да свиквам с това, ама коментатора .....дано му изсъхне езика, ще ревне още малко че Лудите падат :mrgreen:
Как и да е желая ви Успех или поне равен да вземете играете чудесно срещу Лудите!
БОТЕВ Пловдив

napvd
Контакти:

Мнениеот napvd » 09 сеп 2016 22:32

Коментатора се нас.а от кеф :evil:За това ли да плащаме за идиоти да слушам.Поне колегите се чуват

Върни се в “Черно море”