9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: 9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2016 19:22

HoUs4oOL написа:Народния съд е ясно описан в Парижкия мирен договор, виновниците за войната е трябвало да бъдат наказани, това не е ''комунистическа измишльотина'', целяща да избие ''елита'', който вкарва България във война с половината свят.

Само не ми пиши глупости и лъжи. Целта на "народния съд" е била единствено да се смачка всякаква опозиция и инакомислие, нищо друго. Аз знам как на теория е представян, въпросът е на практика какво е представлявал този гнусен анти-български акт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2016 20:10

Дамянов някъде да си видял да пиша , че съм столичанин или софиянец.Просто живея и работя в момента в София.
Утре или след време не се знае къде ще съм.Такива като теб решиха , че щом съм учил 5г и след това започнах работа в Русе съм вече русенец.Аз съм роден , израстнал и възпитан във Видин и аз съм единствено и само видинчанин.Запомни го ВИДИНЧАНИН !
Все още историците спорят относно войната и тази дата , но тук форумните "специалисти" вече са решили какво се случило през войната и кой къде е трябвало да бъде.За сведение на "специлистите" все още има архиви които засекретени и нищо не е черно или бяло.Замислете за вашите твърдения относно 09/09/1944 ;) Нищо не е черно и бяло само ;) Винаги е някакъв нюанс на сивото г-да форумни "специалисти".
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 09 сеп 2016 20:31

Днес е черна дата за българите.

Няма да забравим, няма да простим!

Да живее Свободна България!
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 09 сеп 2016 20:37

ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ - ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЮДЕИ, МАСОНИ, АМЕРИКАНОФИЛИ И ПОКЛОННИЦИ НА ЗАПАДА!

„Защо световните енциклопедии крият факта, че болшевишката революция е еврейска, а САЩ й акушираха?

Има достатъчно исторически източници, които доказват, че комунизмът в неговия болшевишки вариант не е руско изобретение. Нещо повече, руснаците са най-голямата му жертва. Върху 150-милионното население на една Православна християнска страна е извършен невероятен геноцид от чужди окупатори и това не се изучава в учебниците, а се крие от света. Цяла Източна Европа става плячка на този комунизъм десетилетия по-късно и отново истината се крие. Последиците от комунизма, който формално се разпадна през 1989 г. се разглеждат и сега в световната и българската преса като „руско влияние”, като руски опит за овладяване на света. До ден-днешен в общественото съзнание по света живее идеята, че руснаци са измислили и приложили гигантския социален експеримент, унищожил 66 милиона от самите тях. Невероятен абсурд, защото няма кой да извади на бял свят и да вкара в учебниците истината за болшевизма. Но ако в Русия тези, които са извършили болшевишкия преврат, са контролирали писането на историята, то защо в САЩ и Западна Европа не се изучава истината?

Отговорът е прост – защото болшевишкият пуч от 1917 г. е подготвен и осъществен с височайше американско съдействие. Да, САЩ акушираха на съветския комунизъм.

В Държавния департамент се пази архивен материал с номер 861.00/5339, озаглавен „Болшевизъм и юдаизъм” от 13 ноември 1918 г. това е доклад за болшевишката революция, в който се казва, че следните фирми и хора са замесени в това дело: „Якоб Шиф, банката „Кун, Леоб и Ко”, Феликс Вартбург, Пол Вартбург, Ото Кан, Мортимър Шиф, Джеръм Ханауер, Гугенхайм, Макс Брейтън, Исак Селигман.” Все водещи еврейски имена от американския и европейския банков елит. Докладът подчертава, че няма съмнение, че тази група е инспирирала и организирала болшевишката революция в Русия…”

/Извадка от книгата „Бумерангът на злото” на В.Сидеров, София 2003 г./

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2016 20:47

irradeum написа:Днес е черна дата за българите.

Ако под " Свободна България" се има впредвид помията от последните 27 години-не, благодаря!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2016 20:48

sin4ec написа:

Ако под " Свободна България" се има впредвид помията от последните 27 години-не, благодаря!

+1948 от мен :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 09 сеп 2016 20:50

Към днешна дата, България е всичко друго, но не и свободна...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2016 20:57

sin4ec написа:

Няма нужда да се хабиш 8-) Те се чувстват свободни, когато са поробени 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 09 сеп 2016 21:02, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 09 сеп 2016 21:00

Боаб, страшен българин си... За 6 септември не се сети, но видиш ли 9 е важна дата за теб и други "българи"...
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 09 сеп 2016 21:05

Относно 9 септември: родоостъпниците, които ни продадоха на руските боклуци заслужават смърт, како и техните последователи. Същите родоостъпници и техните сперматозоидни наследници управляват България, а придворните солташаци, които се правят на интересни по форумите, а други срещу пари, трети, защото са тъпи трябва да бъдат пратени в лагери и да чукат камъни до смърт.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Върни се в “Свободна зона”