yuliyan_rs написа:iliev72 написа:smoothc написа:Алекс , ти от кое село си , столичанино ?!
Роден съм в "Малката Виена", г'син Илиев, ако това Ви говори нещо
Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е?
Вярно е! Както е вярно и това - Част от жертвите на червения терор в България:Синовете на Райна Княгиня, герои от войните в защита на България:
1.Владимир.Разстрелян на улицата без съд и присъда от комунистите на 10.10.1944г.
2.Иван,с чин генерал.Осъден на смърт от т.н.”Народен съд” , но умъртвен садистично в концлагера “Слънчев бряг” в Ловеч.
3.Асен.След 09.09.1944г.дълги години “лежи” по концлагерите.
Няма по смотани хора от тези родени в Русе ! Кажи му русенец и повече не го обиждай !
Жалко , че такива като теб нямат нищо общо с хората като Атанас Буров !
Според мен няма по-смотани хора от софиянци (разбирай потомци на ватмани). Няма как град с турски облик преди малко повече от 100г. с 10 хиляди души население и сега израстнал до 2 млн. души като 99% да ми твърдят, че са от "истинските, потомствени софиянци" (ако това въобще означава нещо и не виждам какъв повод на гордост е, след като цялото население на България до Освобождението е било принизено до ранга на рая), които са просто едни нагли шопи, за справка огледайте се около вас и ще ги видите - Перник, Елин Пелин и т.н. и ще разберете какви са софиянци и на какво щеше да им прилича града, ако не бяха го избрали за столица. Така че, по-нагли и нещастни хорица от тях няма. Не ген, а болест!!!
Поредното доказателство колко са смотаните русенците.Това което си написалсе отнася е за столичаните.За разлика от теб аз -познавам кореняците - софиянци и такива като теб дори не заслужават да им целуват краката.Живял съм в Русе , сега живее в София , но нито съм русенец , нито някога ще стана столичанин , аз просто съм трето поколение видинчанин и такива като теб може само да си мечтаят да са 3 поколение гражданин(русенец).