9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: 9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2016 14:13

ММ1914 по мое време само глупаците и тези които не могат да четат с разбиране ходеха в казармата.
Нито съм глупак , четенето с разбиране съм факир и затова не съм стъпвал е казармата.
И ти ли си от тези глупаците които след 1995 са ходили в казармата :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 сеп 2016 14:19

iliev72 написа:Сержант какво правиш тук ?!
Защо не си на наборите и да се готвиш за манифестацията ?!
Как може такова нещо :lol: :lol: :lol:
Thsmith , а Пиночет какво е ?! Терорист , диктатор и убиец на хиляди хора !

Национален герой и унищожител на хлебарки и етк вредители... (а.к.а комунисти)

-----
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3XT-VCZsde8[/youtube]
Последна промяна от Thsmith на 09 сеп 2016 14:25, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

nickkal
Контакти:

Мнениеот nickkal » 09 сеп 2016 14:19

iliev72 написа:nickkal Кимон Г. фашист ли е ?! Фашист е :)

Та казваш..освободили са ни??? В България е имало фашистки организации /покрай А.Цанков, там гравитират Звено и Военният съюз/, но в периода /1944/ са били в миманса.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 09 сеп 2016 14:45

ivan56 написа:
ММ1914 написа:
iliev72 написа:Някои хора тук са скарани с историята.Интересно защо тогава първият министър-председател след 9.9.1944 не е комунист или аз се бъркам за Кимон Георгиев.Интересно е същото ,че които смятат за грамотни смятат ,че електронния часовник не е изчислителна техника.Мали що народ тук се подвизава който не познава собствената си история и няма елементарни познания по изчислителна техника.И това всичкото са Левскари - дали това е случайно ;)

Ти другарю милиционер кажи какво щеше да правиш без народната милиция? Второ поколение милиционер ли си? Ако ставаше за някаква нормална работа, не би ли се хванал да я работиш, или понеже само за това ставаш сега ревеш за ранно пенсиониране и 20 заплати? Когато започнеш да се плащаш осигуровките, тогава давай акъл. Дотогава 20 за бензин на астрата как ти звучи? :mrgreen:
ПП
Часовникът е инструмент, устройство за отчитане и показване на времето и служи за измерване времетраенето до или на дадено събитие или процес и спомага за по-добро планиране на отделните дейности. Той е едно от най-древните човешки изобретения. При старинните часовници на всеки кръгъл час се възпроизвежда някакъв звуков сигнал от камбана или звънец, който се повтаря толкова пъти, колкото е часът.
Поне за мен изчислявам/не измервам/ е ключовото, което не означава че не мога да греша.
Кимончо е типичният превратаджия - където е келепира и той е там, сътрудничел си е с комунягите не малко пъти. Тези вярвали в идеята на комунизма са леко избутани встрани, но така е при всяко едно завземане на власт.

Или да го кажем така за Кимиончо.Долна кОрва която си върти гъ.а със силните на деня.С една дума български депутат. :lol:

По нов стил такива като него се наричат "припознавачи" ;) и единствено е важно те какво "припознават" :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2016 14:47

PorcoRosso написа:
Nikita1313 написа:За да се освободи работническата класа и селяните пътят е само един.Това е борбата срещу експлоататорите,друг път няма.Ако,тук във Свободния форум се намери поне един умник нека да посочи правилния път.Нали комунистите са глупави,вие не сте комунисти,умни сте и би трябвало да знаете този път.
Или не желаете работниците и селяните да са свободни.Или ще ни кажете,че народът е свободен днес???!!!

Матросов по-полека с тая амбразура, че да не вземе накрая да се счупи от толкоз скакане. :lol: И забрави да споменеш Монархо-фашизма, юдео-масоните, Костов, Тачър и гнилия капитализъм - все врагове на тутраканската селищна система. :lol:
Айде ся чакаме и останалите червени боклуци да изпълзят от землянките, та да чуем как салама е бил 2,50 , и че работническо дело беше идеален заместител на омразната фашистка тоелтна хартия :lol: . Venceremos camarades!!!

Този си е сложил за аватар герба на Русия ..... какво да коментираме повече тази руска подлога.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 сеп 2016 14:48

Аз днес ще празнувам победата на Черно море над Лудогорец въпреки черната дата 9ти септември 8-) А пишман русофилите изобщо не искам да ги коментирам.

Потребителски аватар
yuliyan_rs
Контакти:

Мнениеот yuliyan_rs » 09 сеп 2016 14:49

iliev72 написа:
smoothc написа:
Алекс , ти от кое село си , столичанино ?!

Роден съм в "Малката Виена", г'син Илиев, ако това Ви говори нещо :)

Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е?

Вярно е! Както е вярно и това - Част от жертвите на червения терор в България:
Синовете на Райна Княгиня, герои от войните в защита на България:
1.Владимир.Разстрелян на улицата без съд и присъда от комунистите на 10.10.1944г.
2.Иван,с чин генерал.Осъден на смърт от т.н.”Народен съд” , но умъртвен садистично в концлагера “Слънчев бряг” в Ловеч.
3.Асен.След 09.09.1944г.дълги години “лежи” по концлагерите.

Няма по смотани хора от тези родени в Русе ! Кажи му русенец и повече не го обиждай !
Жалко , че такива като теб нямат нищо общо с хората като Атанас Буров !

Според мен няма по-смотани хора от софиянци (разбирай потомци на ватмани). Няма как град с турски облик преди малко повече от 100г. с 10 хиляди души население и сега израстнал до 2 млн. души като 99% да ми твърдят, че са от "истинските, потомствени софиянци" (ако това въобще означава нещо и не виждам какъв повод на гордост е, след като цялото население на България до Освобождението е било принизено до ранга на рая), които са просто едни нагли шопи, за справка огледайте се около вас и ще ги видите - Перник, Елин Пелин и т.н. и ще разберете какви са софиянци и на какво щеше да им прилича града, ако не бяха го избрали за столица. Така че, по-нагли и нещастни хорица от тях няма. Не ген, а болест!!!
"От Дунав започва България"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2016 14:53

1982 написа:Този си е сложил за аватар герба на Русия ..... какво да коментираме повече тази руска подлога.

Ти щото си сложил хан Аспарух за аватар ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2016 14:54

ММ1914 написа:
iliev72 написа:ММ1914 по мое време само глупаците и тези които не могат да четат с разбиране ходеха в казармата.
Нито съм глупак , четенето с разбиране съм факир и затова не съм стъпвал е казармата.
И ти ли си от тези глупаците които след 1995 са ходили в казармата :lol: :lol: :lol:

Сега стигаме до екзистенциален въпрос. Може ли да си армеец, когато не си ходил в казармата и по твое време е имало наборна военна служба? Въпрос за педали и недъгави, ако отговорът е не. Разбирам защо си припознавач. Цял живот жалкар а?

А ти тогава как си Левскар като този отбор не се знае какъв ?! Виж ако кажеш , че си Батковист съм съгласен ;)
Със сигурност този отбор няма нищо общо с онзи създаден през 1914 ! Последно от Витоша или от Спартак си :mrgreen:
Или може си от Левски на Петър Петров ;) Уточни се ! И да те светна - реално след 1986 само глупаците са служили.Вратички във военния закон тогава колко искаш , но трябва да се чете.И ако не си разбрал аз преди всичко съм бдинец !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 сеп 2016 14:57

Още нещо да споделя , за пръв път откакто имам профил във фейсбук /6-7 години някъде/отникъде не ми изкочи , ни от някоя група , ни някой тъпанар качи честитка за 9ти септември :) Та това направи деня ми още по прекрасен и ме обнадеждава , че тези небългари някой ден ще изчезнат 8-) Та светът днес е чудесен още два часа и грабвам дамаджаната с ракия и препускам до каварна :twisted:

Върни се в “Свободна зона”