9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: 9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Мнениеот Заклет Левскар » 09 сеп 2016 11:30

boabbb написа:
Warped написа:Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е 8-) :lol: :lol: :lol:

Трябва да го умножиш по тангенса на ъгъла между Сатурн и 3-тия й пръстен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега се връщам от Смолян. Със Шумкаря (още е жив) наблюдавахме Сатурн посред бял ден, умножавахме не само тангенса, ами и котангенса, и не само на ъгъла на третия, ами и на петия пръстен.
Бах мамаму, докарахме го до 993, ама до 999 не успяхме.
Хапнахме яйца с лук и си тръгнах.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 сеп 2016 11:31

Глупаво е историята да разединява един народ.
Да, историята е много важна част за всяка нация и Страна, но все пак е нещо, което е минало.
Няма измислена машина на времето, че да се върнем и да поправяме грешките си.
От историята можем само да си вземем поуки.
Но тя не бива да определя бъдещето ни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 сеп 2016 11:33

Манифестации къде и в колко часа :?:
Присъствието задължително ли е :?:

Празници на Маршовата песен ще има ли :?:
... и да не забравите празничния обяд ..... печено пиле с картоф и по една Кока-Кола стъкло за децата ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 11:33

CTAHKO написа:
ММ1914 написа:Къде, това което си написал противоречи на това което аз съм написал? Колко от тези неща са произвеждани в България? Колко комуникационни сателита е имала България по време на соца? Като се стигне до там да правим нещо с ръцете си и си ебава мамата, без извинение.

Кое от изброените е суровина :?: Нали твърдеше че само суровини сме изнасяли, а писаните от мен неща "избили рибата" 8-) Както и това, че сме изнасяли изчислителна техника и електроника за други държави ;) Ама от блоговете на продажниците Асен Генов и агент Ивайло няма да ги научите тези неща 8-)

Изчислителна техника за Япония наистина изби рибата. Да се сещаш за външно-търговската операция при която през 4-5 посредника закупуваме компютър, след това обстойно проучван в БАН? Да се сещаш за брилянтната операция с продажбата на червения пипер? Да се сещаш за простотиите като разходнокалкулативен метод прилаган в ценообразуването? Естествената коприна, по-скъпа от изкуствената и много други смешки :mrgreen: Тези неща рядко може да ги видиш в блоговете. Все сме прочели някоя и друга книга и ние. Къде да го еба си видял класификация според която електронният часовник /да не говорим че пишеш само за патент/ е изчислителна техника? Любопитно би ми било да я прочета и аз.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 сеп 2016 11:34

CTAHKO написа:...Имах известни опасения, че ще се намесиш с някой линк и ще ми развалиш идилията, ама тйничко се надявах, че може и да мине 8-)

Не губи кураж, ти можеш повече. ;) Само недей с лакърдии за външната търговия на България - в тази област съм работил от 1980 година до неотдавна. Опитай нещо друго... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 11:36

CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:
Петър Петров – бащата на електронния часовник
Сред изобретенията му са:
– първия дигитален ръчен часовник,
– първата компютъризирана система за измерване на замърсявания,
– телеметрични устройства за метеорологични и комуникационни сателити,
– първият в света безжичен сърдечен монитор,
– както и множество други апарати и авторски методи.

Станко, само дето си забравил да напишеш, че Петър Петров е бил обявен за враг на народа и осъден на смърт от "народната власт", от 1960 година до смъртта си живее в САЩ, а патентът му за електронния часовник "Пулсар" е ПРОДАДЕН на "Сейко".

http://www.blgari.eu/ArchivPDF/1002/www/1002-32-33.pdf

Ти добре спазваш наученото от Гьобелс: "Казвай истината, само истината, но никога - цялата истина."... :lol:

Имах известни опасения, че ще се намесиш с някой линк и ще ми развалиш идилията, ама тайничко се надявах, че може и да мине 8-)

Пак не минаваше и без намесата на капитана, кога часовника е бил изчислителна техника?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

boro1964
Контакти:

Мнениеот boro1964 » 09 сеп 2016 11:38

Празник на тоталитаризма и човешката омраза!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 сеп 2016 11:39

fcb_bg написа:Естествено, че 9.9 е празник!!!!!!!!!!!!!!! Днес официално чужди самолети вардят небето! Американски!!!!!!!!!! Празнувай, народе!!!!!!!!! Даже требва да е неработен ден!

Серьожка, Серьожка, объркал си се нещо. :lol: Не знаех, че самолетите на НАТО са чужди самолети... :oops: Само съветските самолети в ученията на Варшавския договор ли бяха "наши"!?.. А неработен ден и празник беше 7 ноември, за съжаление с 4 юли не се получи, така през лятото нямахме нито един свободен делничен ден... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 09 сеп 2016 11:40, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2016 11:39

ММ1914 написа: Къде да го еба си видял класификация според която електронният часовник /да не говорим че пишеш само за патент/ е изчислителна техника? Любопитно би ми било да я прочета и аз.

На базата на тях е произведена „Елка 51“, в която броят на МОС ИС е допълнително редуциран от 10 на 4 броя. Джобните калкулатори „Елка 130“ и „Елка 135“ са произвеждани по поръчка и изнасяни за Швейцария и Италия. В периода 1971 – 1985 г. България изнася калкулатори за над 480 милиона лв

П.П. Без електронният циферблат, за каква еектронна и изчислителна техника говорим 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2016 11:39

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Имах известни опасения, че ще се намесиш с някой линк и ще ми развалиш идилията, ама тйничко се надявах, че може и да мине 8-)

Не губи кураж, ти можеш повече. ;) Само недей с лакърдии за външната търговия на България - в тази област съм работил от 1980 година до неотдавна. Опитай нещо друго... 8-)

Капитана 1980 бачка във ВЪНШНАТА търговия и не е от нашите :? А, моля ти се :lol: :lol: Кажи си, капитане, кого топеше по времето на соц-а, какво ти беше агентурното име :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”