9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Re: 9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Мнениеот PorcoRosso » 09 сеп 2016 09:52

Не е празник, а ден на траур.
iliev72 написа:И досега щеше да си копаш на село , ако не беше този празник и щеше само да си чувал интернет и компютри.
!

Да, щото сигурно на запад от Мекленбург компютри нямаха, а?Нямаха си и купонна система и режим на тока, нито пък чакаха по 10 годин за "кола".Нито пък знаеха какво е да ти вземе държавата имота.Изпуснаха хората и възможността да идат на екскурзия до "Слънчев бряг" ловешка област.
Кво да ти кажа - гламави западняци.Не знаят де беше раят на земята. :roll:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2016 09:55

Като е ден за траур слагай черният костюм , жалейката и бегай да ревеш заедно с всички последователи на Жельо Желев и СДС !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 10:06

iliev72 написа:
Warped написа:
iliev72 написа:
Daniel Levski написа:

И досега щеше да си копаш на село , ако не беше този празник и щеше само да си чувал интернет и компютри.
!

Или точно обратното. Обаче какво му е на чистия въздух да си копаш идилия. След малко като закусвам една шкембе чорба ше дойда не бързайте 8-) :lol: :lol:

Няма как да е обратното ! На 9.9.1944 дядовците (родители на моите родители)) не са копали кромпира си на село , а са живели в гр. Видин.

Да полицаят от Сен Тропе отново е прав, в България, след 9.9.1944 г. са измислени компютрите и интернета. :mrgreen:
Вярно за вас полицаите няма вицове, всичко е истина. Да кажем че собствеността на предците ми доста е намаляла в периода от 1944 до 1989 г.
Това е дата на която България е окупирана, но тази дата трябва да се помни, да не се забравя, че всеки път българи сътрудничат на окупаторите ни. Тази дата поставя началото на избиването на политическия и стопанския елит на България. Селяните с цървулите се нанасят в домовете на избитите от тях адвокати и индустриалци. Меко казано черна дата.
За всички идиоти които пишат че сме си били много добре при социализма - Пичове не забравяйте че останалия свят също се е развивал през годините от 1944г. до 1989г. - Япония и Германия бяха на светлинни години от нас, все още са, но това е последица от избиването на способните индустриалци. Идиоти на заплата, свикнали да трошат държавни пари, трудно могат да ръководят нещо смислено.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 сеп 2016 10:10

Няма по смотани хора от тези родени в Русе !

Гениално заключение, просто гениално...
Че аз съм смотан, това е едно на ръка, но защо и всички останали родени в Русе да са като мен? :)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2016 10:13

ММ1914 написа:
iliev72 написа:
Warped написа:
iliev72 написа:
Daniel Levski написа:

И досега щеше да си копаш на село , ако не беше този празник и щеше само да си чувал интернет и компютри.
!

Или точно обратното. Обаче какво му е на чистия въздух да си копаш идилия. След малко като закусвам една шкембе чорба ше дойда не бързайте 8-) :lol: :lol:

Няма как да е обратното ! На 9.9.1944 дядовците (родители на моите родители)) не са копали кромпира си на село , а са живели в гр. Видин.

Да полицаят от Сен Тропе отново е прав, в България, след 9.9.1944 г. са измислени компютрите и интернета. :mrgreen:
Вярно за вас полицаите няма вицове, всичко е истина. Да кажем че собствеността на предците ми доста е намаляла в периода от 1944 до 1989 г.
Това е дата на която България е окупирана, но тази дата трябва да се помни, да не се забравя, че всеки път българи сътрудничат на окупаторите ни. Тази дата поставя началото на избиването на политическия и стопанския елит на България. Селяните с цървулите се нанасят в домовете на избитите от тях адвокати и индустриалци. Меко казано черна дата.
За всички идиоти които пишат че сме си били много добре при социализма - Пичове не забравяйте че останалия свят също се е развивал през годините от 1944г. до 1989г. - Япония и Германия бяха на светлинни години от нас, все още са, но това е последица от избиването на способните индустриалци. Идиоти на заплата, свикнали да трошат държавни пари, трудно могат да ръководят нещо смислено.

Дали щеше да можеш да четеш и пишеш ако не беше тази дата ?! Я да чуя какво пише за родно място на твоите мили мама и татко ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2016 10:15

smoothc написа:
Няма по смотани хора от тези родени в Русе !

Гениално заключение, просто гениално...
Че аз съм смотан, това е едно на ръка, но защо и всички останали родени в Русе да са като мен? :)

Защото е ген ! Защото познавам достатъчно русенци за да имам такава "висока" оценка за тях.

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 09 сеп 2016 10:22

За да се освободи работническата класа и селяните пътят е само един.Това е борбата срещу експлоататорите,друг път няма.Ако,тук във Свободния форум се намери поне един умник нека да посочи правилния път.Нали комунистите са глупави,вие не сте комунисти,умни сте и би трябвало да знаете този път.
Или не желаете работниците и селяните да са свободни.Или ще ни кажете,че народът е свободен днес???!!!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 09 сеп 2016 10:23

iliev72 написа:
Daniel Levski написа:НЕ , не е празник.

modor написа:Една от най черните дати в историята ни.

На 9.9.1944 къде е бил дядото и баща ти ?!

За него не знам, ама моя дядо с баща ми са били в къщата си в центъра на София!!!
После отчуждена да вдигнат блок за всичките прииждащи на талази мигранти...в следствие на този стрес баба ми се разболява и умира...
Та дали за мен е празник-'ми не е!!! Още повече щом съм на работа ;)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 09 сеп 2016 10:26

Партизани, Партизани, на челата със звезди, никога няма да сте забравени! Вечна слава на героите! Може в днешните учебници да пиши, че Васил Левски е бил БАНДИТ и бил арестуван от ПОЛИЦИЯТА, но българският НАРОД никога няма да забрави истината. Истината движи света напред! Без истина - няма нищо! ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 сеп 2016 10:29

Защото е ген ! Защото познавам достатъчно русенци за да имам такава "висока" оценка за тях.

А, такава ли била работата, разбирам...
Ген било!? Хм, мисля че отново се прокрадват проблясъци на гениалност у вас, г'син Илиев.
Можете ли да ми представите извадка на т.нар.гени(родословно дърво) на всеки един роден в Русе за последните 200 години?
Защото познавам достатъчно русенци

Според сайта на НСИ жителите на Русе са 174653 човека. Вие колко от тях познавате?
И за финал само да попитам:Ако майка Х е родена в Пловдив(без никакви русенски корени), баща Y(без никакви русенски корени) е роден в Бургас, а детето се ражда в Русе(и живее там до почти 2 годишна възраст), означава ли че е носител на гена на "смотаните русенци"?
Последна промяна от smoothc на 09 сеп 2016 10:34, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”