Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Бивши юноши и играчи на Черно море

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2016 12:13

Втори футболист разтрогна договора си с Черно море в рамките на 24 часа. Това е Георги Андонов. Както е известно, вчера от "Тича" си тръгна и защитникът Даниел Златков.

Причината да напусне Андонов е, че не е доволен от статута си на резерва. Нападателят пристигна на “Тича” през лятото, но така и не намери място в титулярния състав от началото на сезона.

http://petel.bg/I-Georgi-Andonov-se-raz ... te__171014

Пожелавам му лек път към дома. :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2016 12:15

ogrizko написа:
thisisthelife написа:Георги Андонов също е разтрогнал с Черно Море.

това не е добре ...ама пък се освобождава място за Венци Христов примерно :lol: абе, зле е работата ...Бакари като се контузи кво правим, оставаме само с Марек Кузма ...а предвид статистиката му от средно 2-3 гола на сезон, ако вече ги е направил тия голове и за нас не е мн добре работата ..а Андонов в контролите винаги вкарва, май трябваше да му се даде малко шанс :roll:

Йосков почва да вкарва :mrgreen: .
Споко, много се шашкате бе.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 08 сеп 2016 12:24

ogrizko написа:
thisisthelife написа:Георги Андонов също е разтрогнал с Черно Море.

това не е добре ...ама пък се освобождава място за Венци Христов примерно :lol: абе, зле е работата ...Бакари като се контузи кво правим, оставаме само с Марек Кузма ...а предвид статистиката му от средно 2-3 гола на сезон, ако вече ги е направил тия голове и за нас не е мн добре работата ..а Андонов в контролите винаги вкарва, май трябваше да му се даде малко шанс :roll:

Като нищо и на майтап може Христов да се озове тук. Бакари е много чуплив, а Кузма някак не вдъхва кой знае какво доверие. Надявам се това да значи, че Йосков ще бъде интегриран в първия отбор, но надали.

greenpeak написа:
Втори футболист разтрогна договора си с Черно море в рамките на 24 часа. Това е Георги Андонов. Както е известно, вчера от "Тича" си тръгна и защитникът Даниел Златков.

Причината да напусне Андонов е, че не е доволен от статута си на резерва. Нападателят пристигна на “Тича” през лятото, но така и не намери място в титулярния състав от началото на сезона.

http://petel.bg/I-Georgi-Andonov-se-raz ... te__171014

Пожелавам му лек път към дома. :mrgreen:

От ръководството още като пристигна не му ли казаха, че ще е резерва? Май ги е надушил нещо Гонзо, че са съмнителни. Сега като нищо очаквам полякът, Христов и примерно Аясс да се пръкнат на Тича.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2016 15:12

Верея прибира освободен от Гонзо

"...Нападателят Георги Андонов ще продължи кариерата си в новака в Първа лига Верея Стара Загора, съобщиха от клуба. Той парафира контракт за следващите две години..."

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/v ... nzo-395957

Даниел Златков се завърна в Ботев Пловдив

"...27-годишният защитник Даниел Златков се завръща в Ботев (Пловдив). Роденият в Благоевград футболист разтрогна договора си с Черно море и по-късно ще се присъедини към "канарчетата"..."

http://botev.gong.bg/bg-football/parva- ... div-395829

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2016 15:15

Локо (Горна Оряховица) представи Курьор

"...Матиас Курьор беше представен официално днес като футболист на Локомотив (Горна Оряховица). 28-годишният национал на Мартиника парафира договор с клуба до края на сезона, като ще играе с любимия си номер 19...."

Изображение

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 08 сеп 2016 16:23

С риск да продължа по досадна тема... Интервюто ме отнесе в размисъл. Има противоречие между казаното от Курьор и досегашните материали в медиите по въпроса кой, кого, кога иска/не иска, що се отнася до "Черно море". Бог и пряко замесените знаят коя е истината.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1604383

Курьор: Ще дам максимума, за да остане „Локо” ГО в елита
8 септември 2016 15:28 | Автор: Добри Атанасов
Курьор: Ще дам максимума, за да остане „Локо” ГО в елита
С екипа на "Черно море" Мат Курьор се бе превърнал в любимец на феновете на тима © Добри Атанасов
Новото попълнение на „Локомотив” Горна Оряховица Мат Курьор е решен да даде максимума от себе си и да помогне с опита си за оставането на отбора в елита. В интервю за Дарик радио той обясни защо не се е завърнал в „Черно море”, коя е била пречката да премине в "ЦСКА" и кои са отборите, които са проявявали интерес към него в последните семици.

Ето какво сподели той:

-Мат, защо избра да продължиш кариерата си в „Локомотив” Горна Оряховица?

Две са причините да го сторя. Първо исках да продължа да играя футбол, да правя това, което най-много обичам. Оцених това, че всички в този клуб от президента до треньора искаха да дойда при тях, което е от много голямо значение. Втората причина са феновете на клуба. Спомних за тяхната подкрепа, когато „Локомотив” гостува на „Тича” в мач за купата на България, както и в ответния двубой в Горна Оряховица. Радвам се от начина, по който съм приет в „Локомотив”. Имат сериозен проект за модернизиране и на стадиона. Това е клуб с амбиции.

-Какъв бе проблемът с „ЦСКА-София”?

Проблемът се състоеше в това, че всички шефове в „ЦСКА” искаха да подпиша договор, но не и новият треньор.

-Няколко дни след сагата „ЦСКА -София” от „Черно море” отново те потърсиха, какво се случи?

Много е просто. От клуба ме потърсиха, като ми казаха, че ще разговарят с Георги Иванов с цел да се върна на „Тича”. Истината е, че Георги Иванов никога не ме е искал, а направи така, че всички да си мислят, че аз не искам да се върна в „Черно море”. Това не е вярно.

- Защо, когато ти предложиха още първият път да дойдеш на „Тича” ти не го стори? Нали бе казвал по-рано, че в България ти би играл единствено за „Черно море”?

Тогава аз бях този, който потърси клуба, а не обратното. Гонзо никога не ме е канил лично, за да съм сигурен, че има нужда от мен в отбора. Изпълнителният директор и всички останали в клуба искаха да се върна. Отборът бе на първо място във временното класиране и аз исках треньорът да ме потърси, за да съм сигурен, че ме иска в отбора. Заради личния проблем, който той има с човека, с когото работя, ми бе казано да дойда в „Черно море” без агента си, а и че трябва да го забравя. Аз не мога така, не изоставям никого.

–Ако правилно те разбирам, ръководството на „Черно море” те е искало, но Гонзо не...

Да, така е. Много ме нараниха заключенията на някои фенове, че парите са причина да не се върна в „Черно море”. Някои ме определяха дори като предател. Получих съобщения, които дори не успявах да прочета до края. Едва след като Гонзо обяви по телевизията, че не ме иска, вече бе проявено повече разбиране към мен. Но тогава пък медиите представиха нещата така, че аз съм причината да не съм в „Черно море”. Нищо не казах тогава, не исках по никакъв начин да засягам нито Георги Иванов нито клуба. „Черно море” ще остане в сърцето ми. Предпочетох да замълча. Разочарован съм от реакцията спрямо мен на някои фенове, но в същото време съм изключително благодарен на останалите, които преди да решат да ме съдят, изчакаха да чуят моята позиция. Държа да отбележа, че винаги ще подкрепям „Черно море”, с изключение само на мачовете, в които играя срещу тях. Надявам се феновете на варненци да ме разберат за това, защото аз съм професионалист и ще дам всичко за новия си клуб.

-Имаше ли интерес към теб и от други отбори в последните седмици?

Имаше предложения от доста клубове от страни, където аз не желаех да продължа кариерата си-Израел, Румъния, Турция. Истината е, че исках да се върна в „Черно море”, след това дойде предложението от ЦСКА. След като там не се получиха нещата получих предложение от „Локомотив” Горна Оряховица и израелски клуб, но избрах „Локо”.

-Защо напусна „Динамо” Тбилиси?

Много са причините. Животът в Грузия е тежък, хората там са много студени. В отбора единствено французин и испанец говореха с мен, както и Стефан Велев, но той дълго време бе контузен. Не се чувствах добре, не играех на моята позиция. Треньорът изискваше да играя прекалено защитно. Стигна се до там, че въпреки че играх 10 мача, заради защитната игра не можех да шутирам и веднъж към вратата.

–Какви са амбициите ти с новия ти клуб?

Искам да помогна на клуба с опита си и да дам максимума, за да остане отбора в елита. Благодаря за това интервю. Искам само да добавя, че желая всичко най-добро на „Черно море” и Гонзо, който е направил много за „Черно море” преди и продължава да го прави и сега. Благодаря на Николай Жейнов за помощта му, както и на Майез Мустафа за всичко, което направи за мен в България. Благодаря на шефовете и треньора на „Локомотив” Горна Оряховица за шанса, който ми предоставят.
Последна промяна от Varnauser на 08 сеп 2016 16:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 08 сеп 2016 16:30

Няма значение вече,за мен това беше ясно още когато разбрах кой му е менеджера.Беше ясно че Гонзо няма да го върне,и след всички коментари за Курьор,които последваха,защо не коментирате и Гонзо.Защото според мен доста се изложи с това си изказване в Разград,как имал достатъчно футболисти,а сега в същото време някои си заминават и щял да търси нови.На голям професионализъм ми лъха на мен :lol:
За вас моряци ний живеем...

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 08 сеп 2016 16:56

Някак си ми е смешно Гонзо да налага думата си над тимаджиите, айде бе :D Шефовете го искали, ама видиш ли Гонзо имал личен проблем с мениджъра на Курьор и скръцнал със зъби на тимаджиите, вярвате ли го това наистина, при положение, че на Гонзо му се плащат доста добри пари - повете от тези на предишните треньори и трансферите в отбора първо зависят от собствениците. Знаем кои са собствениците на този отбор, каквото кажат те - това става.
И защо Курьор го казва това, едва когато му отказаха трансфера в ГМО Литекс Комерс, защо не го каза преди това на феновете, които се чудеха къде са му отишли дадени думи и защо отива там. Не беше ли редно ако тази история е вярна, да се обърне към фенове и да го обясни тогава, виждаме колко е активен по туитове, фейсбуци и инстрагами, споделя почти всичко което му е минало през главата всеки ден...
Последна промяна от Aleks_Ru на 08 сеп 2016 17:04, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 08 сеп 2016 17:01

mursusaid написа:Няма значение вече,за мен това беше ясно още когато разбрах кой му е менеджера.Беше ясно че Гонзо няма да го върне,и след всички коментари за Курьор,които последваха,защо не коментирате и Гонзо.Защото според мен доста се изложи с това си изказване в Разград,как имал достатъчно футболисти,а сега в същото време някои си заминават и щял да търси нови.На голям професионализъм ми лъха на мен :lol:

Мога без проблем да го коментирам Гонзо. Същия е като Кольо, Зафо, Ицко Янев и още 20 като него. Само самочуствието му и заплатата са малко по-голями от на останалите.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 08 сеп 2016 17:11

Aleks_Ru написа:Някак си ми е смешно Гонзо да налага думата си над тимаджиите, айде бе :D Шефовете го искали, ама видиш ли Гонзо имал личен проблем с мениджъра на Курьор и скръцнал със зъби на тимаджиите, вярвате ли го това наистина, при положение, че на Гонзо му се плащат доста добри пари - повете от тези на предишните треньори и трансферите в отбора първо зависят от собствениците. Знаем кои са собствениците на този отбор, каквото кажат те - това става.
И защо Курьор го казва това, едва когато му отказаха трансфера в ГМО Литекс Комерс, защо не го каза преди това на феновете, които се чудеха къде са му отишли дадени думи и защо отива там. Не беше ли редно ако тази история е вярна, да се обърне към фенове и да го обясни тогава, виждаме колко е активен по туитове, фейсбуци и инстрагами, споделя почти всичко което му е минало през главата всеки ден...

Защото на собствениците им е през .. за отбора.Явно е че Гонзо решава тия неща,поне за момента ;)
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”