ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот шивача » 07 сеп 2016 22:54

delqnski47 написа:
шивача написа:ма то и кадри няма. вчера така не съм се смял на мач от .......................никога! Тая мъка с люксмб. ми беше страшно забавна. То не кадри, ами народ не остана. Накрая няколкото глупака дето си мерят пишките ще надават за шепа цигани, които ще останат в тая бананова държава.

За тая бананова държава са си виновни тея де живеят в нея. ;)

Така е, аз себе си най-много виня. Никога не съм бягал от отговорност. По същия начин се виня и за ЦСКА.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 сеп 2016 22:55

шивача написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:ма то и кадри няма. вчера така не съм се смял на мач от .......................никога! Тая мъка с люксмб. ми беше страшно забавна. То не кадри, ами народ не остана. Накрая няколкото глупака дето си мерят пишките ще надават за шепа цигани, които ще останат в тая бананова държава.

За тая бананова държава са си виновни тея де живеят в нея. ;)

Така е, аз себе си най-много виня. Никога не съм бягал от отговорност. По същия начин се виня и за ЦСКА.

И да се виниш,и да не се виниш,брат... ;)
Чакаме развръзката и тва е.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 07 сеп 2016 23:00

Venko123 написа:
ceBep написа:
"Халф на ЦСКА подсили "шейховете"

Нов полузащитник се присъедини към тима на Нефтохимик. Това е 23-годишния Румен Руменов, който бе преотстъпен от ЦСКА. Халфът има зад гърба си осем сезона с отбора на Литекс (Ловеч)..."

:) :) :)

Нещо не разбрах? Лъжа ли е, че има доста сезони в предишния си отбор Литекс, или е нещо лошо, че в ЦСКА е бил привлечен играч, с толкова години в друг отбор?
Стойко Сакалиев също имаше толкова сезони в Нефтохимик, когато дойде в ЦСКА, това значи ли, че..."И преди, и сега, Нафтата не е ЦСКА"?

Не очаквам и да разберете, просто леко хумористично става всичко. Иначе съм свикнал да бъда сопол и човек на цимбици, гелове, дучета , самолети, изтребители и космодруми щот не мога да се правя на ударен като вас, че всичко било само едно АД. Няма как да кажа, на черното бяло, както го правите вие.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2016 23:01

Teo написа:Съзнателния ви живот е свързан с Армията и ЦСКА... слагайте си на **** всички и да смажем отбора на всички власти и на Киро най-милото! Няма време за ревли и любов към ЕИК-чета, номерчета и всякакъв тип сбъркани неща - важно е едно: ЦСКА, ЦСКА и пак ЦСКА! Нищо друго!

Вие, любимците на Бойко Борисов, да говорите за власти и т.н. ...... няма такава наглост.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 07 сеп 2016 23:04

Громиме ли жужето, еничарчета ?
Громете громете...

:lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 сеп 2016 23:08

AndreshkoGacovBacov написа:Громиме ли жужето, еничарчета ?
Громете громете...

:lol:

То се громи самичко ....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2016 23:11

Скоро на Армията се очаква да кацне и легендата ..... легендата с главно Л ....... да, да ..... предусещате ли гооооооооооооооо ??! ..... Той е ...... той е ...... иииииииииии ..... неговото име еееееееее ...... дааааааааа, Величкооооооооооооооо Дихонооооооооооооооооов - Дихонаааааааааааа ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 сеп 2016 23:12

venom написа:
шивача написа:
venom написа:
шивача написа:Venko, какви доводи искаш, като истинския клуб , който държи марката, а с нея успехите и правоприемственост, и квото си щеш, е още жив?
този отбор дето играе в а група е най-явния пример за измама в Бг спорта откак се помня.

Като е жив тоя клуб къде го? Или играе само в юридическата лига и е на път и от там да изпадне? Това може да се проточи с години, и какво - всички да чакаме великата българска съдебна система, известна най-вече със своята експедитивност, да приключи случая, за да можем ние феновете отново да отидем на мач на любимия отбор като бели хора?

Ми никъде не играе. Ама що ше чакате съд сист. като със същия успех можете да си изберете всякакъв клуб. Даже ЦСКА москава. По-добре е от литекс-етрополе със сигурност.

Нали това е цялата идея - "Недейте армейци, не правете нищо. Официалните канали са най-добри. Просто си стойте на гъза и чакайте да обявим официално фалита на ПФК ЦСКА АД. После ще си пуснете жалба в полицията за източване на клуба и ще си направите нов клуб, създаден от фенове и ентусиасти, започващ от А окръжна. Ще се катерите нагоре със зъби и нокти, а ние, говедара с безкрайните връзки ще натискаме отгоре, натискаме, натискаме."

Ама разбира се , я по-добре едно градинско жуже от Микре да си докара отбора на Армията , че и Лупарата му показа как да бега и от затвора ....и така , така е редно !!! Така правят в топ 5 първенствата в света !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 сеп 2016 23:14

1982 написа:Скоро на Армията се очаква да кацне и легендата ..... легендата с главно Л ....... да, да ..... предусещате ли гооооооооооооооо ??! ..... Той е ...... той е ...... иииииииииии ..... неговото име еееееееее ...... дааааааааа, Величкооооооооооооооо Дихонооооооооооооооооов - Дихонаааааааааааа ....

Нееееееее !!! Наистина ли ?????? Ах колко хубавкооооо !!!! Ах , колко прекраснинко !!!!

Ше отварям Дом Периньона !!!!! Гриша , обичаме те !!!! Докарай ни и Дихона !!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2016 23:25

Имай търпение, гусин Ганчев им ги сервира на час по лъжичка. :lol: :lol: Дихона ще е черешката на тортата.

Върни се в “Архив”