Кролик написа:Извини ме, но това са общи приказкиЕдно време булките бяха девствени и не се развеждаха. Сега ги взимаш много амортизирани и може да се наложи да ги смениш с комшията 2-3 пъти. Тая вечна неразделна лИбов, вече е в сфератата на фантастиката.
Реалността е че този футболер има вкарани 11 гола в предния сезон за Черно Море. В предходния - още 5 ! Т.е. той е от малкото (заедно с Бакари), които са се аклиматизирали във Варна и реално допринасят за "благото" на Клуба ... Ама бил ходил по к..., аааа чуждо... случва се, човещинка
Към головете можем да добавим и 6 асистенции миналата и още 5 по-миналата година.
Nine написа:
В ложата е. Какво прави там - не знам и не искам да фантазирам. Още по-малко - да го съдя на базата на фантазии.
Аналогичен пример:
Преди време хора от форума решиха, че Курьор е мюсюлманин, защото целуна тревата на терена.
Целуна ли тревата? - Да.
Мюсюлманин ли е? - Въпрос на умозаключение. Това е разликата между факт и интерпретация.
Съжалявам, но аналогията с интимни връзки не ми се струва подходяща. Това е работа и е нормално човек да търси място, където трудът му да е по-добре платен. Емоционалните фактори (колектив, подкрепа) също са важни, но не са решаващи в повечето случаи. С какво футболът е по-различен? Дали ни харесва или не, времената на аматьорския футбол отдавна са отминали.
Матиас може и да е сгрешил. Но да бързаме да го съдим, обиждаме, омаловажаваме, не ни прави по-добри от него.
Няма фантазии, отишъл е в София да подписва с ЦСКА-София!
Да, мюсюлманин е, доколкото знам. Цялото му семейство са. (На мен ми е все тая каква религия изповядва.)
Моят съвет към него е следващият път когато получи оферта от 103 годишен клуб с традиции, да и обърне внимание.