6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот greenpeak » 07 сеп 2016 18:41

Кролик написа:Извини ме, но това са общи приказки :) Едно време булките бяха девствени и не се развеждаха. Сега ги взимаш много амортизирани и може да се наложи да ги смениш с комшията 2-3 пъти. Тая вечна неразделна лИбов, вече е в сфератата на фантастиката.
Реалността е че този футболер има вкарани 11 гола в предния сезон за Черно Море. В предходния - още 5 ! Т.е. той е от малкото (заедно с Бакари), които са се аклиматизирали във Варна и реално допринасят за "благото" на Клуба ... Ама бил ходил по к..., аааа чуждо :) ... случва се, човещинка :)

Към головете можем да добавим и 6 асистенции миналата и още 5 по-миналата година.

Nine написа:
В ложата е. Какво прави там - не знам и не искам да фантазирам. Още по-малко - да го съдя на базата на фантазии.
Аналогичен пример:
Преди време хора от форума решиха, че Курьор е мюсюлманин, защото целуна тревата на терена.
Целуна ли тревата? - Да.
Мюсюлманин ли е? - Въпрос на умозаключение. Това е разликата между факт и интерпретация.

Съжалявам, но аналогията с интимни връзки не ми се струва подходяща. Това е работа и е нормално човек да търси място, където трудът му да е по-добре платен. Емоционалните фактори (колектив, подкрепа) също са важни, но не са решаващи в повечето случаи. С какво футболът е по-различен? Дали ни харесва или не, времената на аматьорския футбол отдавна са отминали.

Матиас може и да е сгрешил. Но да бързаме да го съдим, обиждаме, омаловажаваме, не ни прави по-добри от него.

Няма фантазии, отишъл е в София да подписва с ЦСКА-София!

Да, мюсюлманин е, доколкото знам. Цялото му семейство са. (На мен ми е все тая каква религия изповядва.)

Моят съвет към него е следващият път когато получи оферта от 103 годишен клуб с традиции, да и обърне внимание.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 07 сеп 2016 19:05

Наистина започнаха големи глупости и обиди да се изписват за човек, когото преди година повечето от вас боготворяха. Не е справедливо! Курьор не е свръх класа, не е играч, който сам ще реши мач. Но веднъж го направи и то в най-важния си мач с Черно Море! Донесе ни купата и ако не беше той сигурно щяхме да чакаме още век това да се случи. Влюби се в Черно Море. Стана голмайстор на отбора и любимец на всички. Затова той не заслужава това отношение. Замина, защото никой не направи достатъчно да го задържи. Сега също не е при нас, защото никой не направи достатъчно да го привлече. Да, предпочете може би най-противния вариант. Но в края на краищата го прави за по-добър живот за себе си и вероятно бъдещото си семейство. Това не му пречи да обича Черно Море. Аз също съм влюбен във Варна, но живея и работя на хиляди колометри, вероятно по същата причина. Нека не го съдим. Сигурен съм, че и той съжалява и се чувства унизен.
Аз му прощавам и бих го приел отново в отбора!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 сеп 2016 19:58

Кролик написа:
ShooterMan написа:Изобщо не съм съгласен,, че Курьор е МНОГО ВИСОКА класа. Влязъл е в митологията с гола си, да, но чак висока класа не е и до този гол още СЛЕД Финала казах, че беше виновен 100% за гола на Аниете и направи чиста дузпа за Подуене в 116 минута, просто не им я дадаха след толкоз аванти...Виж, за Ернандес вече е друго. Всъщност той правеше разликата, той НАПРАВИ разликата и се усети като си замина. Но щом проблема е бил парите дали Гонзо има пръст? Едва ли, по-скоро отново трябва да питаме имаме ли ръководители?! И искам да е ясно едно от цялата сага с Матиас.....
ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ГЛЪТНА СОЛЕНАТА ВОДА Е ИМЕННО МАТИАС!!! След като стигна чак до Горна едва ли има спор в това. Ще минем и без желаещи да носят селски екипи и ритащи в селски отбори. Искаше при селяни - ето му селяните. Това е.

Моля провери коя от доведените от Гонзо звезди има 11 гола в предходния сезон, та заслужава да е в Черно Море повече от Курьор. Благодаря !

Стига, бе! Твоята негативност към тренера вече ми идва в повече! Като е много добър що никой не го иска, бе разбирач, та акостира при селяните в Горна! Никога не съм го харесвал! Да, благодаря му за гола за купата и в същото време го пращам на майка му в задните части за получения от нас гол !!! Край! Тоя го няма при нас и...продължаваме напред.
П.П. НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЧЕРНО МОРЕ!!!
П.П.2 Напълно съм съгласен със Стрелеца, че нашия човек беше Ернандез, а не измисляка Курьор не знам си кой!
Последна промяна от Iceberg на 08 сеп 2016 11:48, променено общо 1 път.
Причина: т.1 и т.9!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 сеп 2016 20:08

greenpeak написа:
Nine написа:Предлагам феновете, които имат достъп до квалифицирана информация (кой какво е искал, мислил, харесвал и т.н. ) да споделят източниците си. Аз нямам такава информация и ще се радвам да я научавам. Но ако се окаже, че източникът на информацията са собствените им фантазии, да не бързат да съдят Курьор, а и по принцип.

Това видео малко ли информация дава?

В ложата ли е? :mrgreen:
Какво прави там? :mrgreen:

Значи отправям "оферта" към мадама да ми дойде на вечеря (разбирай с приспиване ;) ), тя обаче преди това решева да вечеря (разбирай с приспиване ;) с филанкишията от "тире София".
Филанкишията от "тире София" обаче и бие шута :mrgreen: . И тогава тя ,виж ти, се сеща за мен :mrgreen: !

И аз какво друго да направя освен да я разкарам?!?

Марш от тука курво нещастна :evil: , бегом марш при родата си в Горна :mrgreen: .

Грийн, на времето доста сме се карали с теб, но днешния ти пост е просто перфектен!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 07 сеп 2016 20:14

[offtopic]Зелен пий си хапчетата и моля те не псувай като ненормален! :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 сеп 2016 20:24

moreto vn написа:[offtopic]Зелен пий си хапчетата и моля те не псувай като ненормален! :mrgreen:[/offtopic]

Прав си, но понякога ми идва в пъти повече отколкото мога да понеса. Курьор - мурьор ама стига бе! Де не е основателя на Черно море?!! Един наемник, който има дан за развитието на отбора и... толкова. Както десетките, стотици футбалери носили зелено-бялата фланелка в последните 103 години! То големи сълзи и сополи! Да не би да е Марата, Барона, бай Иван и десетките наши идоли?!! Едно цигане, което танцува едно лято и... толкоз! СТИГА!!!
Последна промяна от Iceberg на 08 сеп 2016 11:52, променено общо 1 път.
Причина: т.1 и т.9!!!!!!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 сеп 2016 20:29

Заради добруването на клуба исках да замълча, но понеже някои прекалиха съм задължен да напиша мнението си. Споделям казаното от КироВарна и особено TBRays по темата Курьор. Зеления след последния пост вместо да пише за Курьор в Черно Море, да цунка Гонзи отзад повече ще му приляга. Втрещен съм от последния пост на Greenpeak, чиито тези не винаги да споделям смятам за човек с интелект. Как разбра, че на тази Кур(ва) е предложено да приспи във Варна и тя избра друг. Хайде сега ме опровергай, че понеже сините поеха един КУРьор Гонзо още не може да му прости. Вместо КУРьора точно Гонзо е във Варна, а не на Герена. Докато Гонзо беше на Герена искаше да привлече КУРьора ама той не му се отдаде и сега реши, че не му трябва на Тича.
П.П. На мача в Разград с Дунав стоях зад Гонзо. Той си падна на нивото на "селтаците" и "каруцарите" от Русе. В петък трябва да измисли начин да бие Лудогорец тогава ще му простя и забравя какво съм чул.

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 07 сеп 2016 20:46

зеления написа:Стига, бе! Твоята негативност към тренера вече ми идва в повече!

Курьор няма да коментирам, все ми е тая къде и кво играе, но ми прави впечатление друго: Кольо го плю и му сипва с такава омраза, а на тоя си готов да му завъртиш кавал. Абсолютно същото важи и за Гонзо, един от многото ни треньори. Ще ти припомня само, че тоя, който ти боготвориш, също подобно на оплюванията от теб Курьор, пристана на сините, по-още по-долен начин. Не тръгвай да ми обясняваш, че са му разбили отбора, че са го изгонили и т.н. .....няма да ти отговоря. Понеже съм наясно, колко голям "футболен капацитет" сме си назначили за тренер, очаквам от теб след година и на ИнжИнера да му сипваш яко, типично за "фен" на Черно море.
Последна промяна от Iceberg на 08 сеп 2016 11:56, променено общо 1 път.
Причина: т.9

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 сеп 2016 20:52

helemong, Гонзо реши, че Курьор не му трябва на Тича, след като разбра, че футболиста е в София да преговаря.
Щом ни обичал Курьор, какво прави на Армията? Защо не беше в Разград на трибуната?

(По повод скандалите м/у чужденците в отбора миналата година (формирането на групички), нека някой по-запознат да ни информира.)

И стига с конспирациите, теориите и алабалистиките.

Трябва да се разбере един път за винаги, ние сме клуб с 103 години история и традиции. Никакви футболисти,треньори и ръководители не са повече от отбора. Няма незаменими хора.

С Кривия беше същата драма. Е.....преживяхме го!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 сеп 2016 20:55

dans1913 написа:
зеления написа:Стига, бе! Твоята негативност към тренера вече ми идва в повече!

Курьор няма да коментирам, все ми е тая къде и кво играе, но ми прави впечатление друго: Кольо го плю и му сипва с такава омраза, а на тоя си готов да му завъртиш кавал. Абсолютно същото важи и за Гонзо, един от многото ни треньори. Ще ти припомня само, че тоя, който ти боготвориш, също подобно на оплюванията от теб Курьор, пристана на рогатите, по-още по-долен начин. Не тръгвай да ми обясняваш, че са му разбили отбора, че са го изгонили и т.н. .....няма да ти отговоря. Понеже съм наясно, колко голям "футболен капацитет" сме си назначили за тренер, очаквам от теб след година и на ИнжИнера да му сипваш яко, типично за "фен" на Черно море.

Гонзо докато стане треньор много вода ще изтече. Ако въобще стане?!?!
До тука е една голяма НУЛА.

Върни се в “Черно море”