baraba написа:boabbb написа:Бараба, според мен не си прав и ще ти кажа защо. Търсиме резултати с мангали - метода на Лудогорец, който всички трябва да следваме, така лиИ после се казва да не се прави подмладяване на националния отбор, защото нямало с какво
Е, как да стане като налагаме мангасарите от португалските опашкари
Не говоря само за ЦСКА в случая ... Делиорманци доминират в първенството, показват игра и в Европа, обаче национала ни е тотал щета. ЦСКА и Левски като доминираха в първенството, имаха по 7-8 играчи в национала и той не беше зле, ама никак даже
Аз съм твърдо "за" налагане на българи, а не Джордан-овци ...
По принцип и аз съм за налагане на наши футболистчета , но за огромно мое съжаление , видях какво се случи първите пет мача !!! Ами лично аз съм тотално разочарован от , Преслав , Боби , Маламов !!! Най-добрите на терена бяха .... португалчетатаЕдинствено за освобождаването на Аясс ми е мъчно , Витанов се връща в Б-отбора , Йордан Йорданов и във В група доста време беше резерва , после направи добри мачове , но и при Янев , а явно и сега при румънеца се очертава да не го ползват и затова го освобождават , това са си нормални неща в един футболен клуб , не разбирам за какво е това тръшкане !!! А относно португалчетата + Джордан , това е най-успешния ход в селекцията ни до момента (дори и за Манолев имам леки резерви, но пък там положението е имържънси , дето се вика ) Надявам се още в мача с Дунав (приятната изненада до момента в ППЛ) да си проличи на терена , това за което говоря !!! Да не забравяме , че в Б-отбора ни в момента играят 7 национала , това е бъдещето и на Първия ни състав и на национала на България , времето ще покаже , кои от тях ще достигнат върховете !!!
Йорданов беше титуляр миналия сезон. Само през есента имаше известна ротация с Узунов, но след това вторият го освободихме. Включително и мачовете за Купата, които би трябвало да са по-показателни - той беше титуляр и в двата с Берое, и на финала.