Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или.. ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Re: Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или.. ?

Мнениеот Yanev » 11 яну 2010 19:30

Lord of memory написа:Добре че ми каза че Мюлер е играл в Барселона.
Много поздрави на Байерн в тоя случай.
Мадоня само 1 сезон и то слаб, до колкото си спомням.

Иначе всички други само със споменаването на четири букви ги слага в джоба и първата е "Б" а последната "т". :lol:

За звезди ако тръгна да говориш не си оцелил отбора просто.

Съгласен съм с теб и този път не Оцели :idea: Ти на мене не искаше да ми отговориш май .. Или вече се застреля :roll:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 11 яну 2010 19:31

Боли ме фазомера, ако им викат Властелините на Вселената дори, все ще си останат отрепки.

Ти на мене не искаше да ми отговориш май .. Или вече се застреля

Кво да ти говоря на тебе пък още бе, толкова ли не знаеш историята на футбола че трябва да ти я разяснявам.
Шмайхел, Линекер, Лоу, Чарлтън, Ируин, Анди Коул, Йорк, Кийн, Роналдо, Гигс, Бекъм, БЕСТ, Оле Господ Солскяер, КАНТОНА и още толкова дето не съм ги казал. Най-великия мениджър за всички времена - Господ и тн.
Няма повече да си губя времето с нещастници повече.
Последна промяна от Lord of memory на 11 яну 2010 19:38, променено общо 4 пъти.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 11 яну 2010 19:36

Lord of memory написа:Боли ме фазомера, ако им викат Властелините на Вселената дори, все ще си останат отрепки.

Лорде - предубеденият човек е ограниченият човек . Разсъждавай трезво и не си търси безсмислени поводи за дразги . Не ти е за първи път !!!
Относно темата - трудно е да се нарече криза . Манчестър Юнайтед няма да е нито първият - нито последният отбор , отстранен от 3то дивизионен отбор в турнира за ФА Къп . Излишни трагедии като тази са само във вреда на отбора .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 11 яну 2010 19:40

Lord of memory написа:Боли ме фазомера, ако им викат Властелините на Вселената дори, все ще си останат отрепки.

Кво да ти говоря на тебе пък още бе, толкова ли не знаеш историята на футбола че трябва да ти я разяснявам.
Шмайхел, Линекер, Лоу, Чарлтън, Ируин, Анди Коул, Йорк, Кийн, Роналдо, Гигс, Бекъм, БЕСТ, Оле Господ Солскяер, КАНТОНА и още толкова дето не съм ги казал. Най-великия мениджър за всички времена - Господ и тн.

За един съм съгласен Кантона , а за другия Чарлтън ... Казах без клубните легенди :lol:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 11 яну 2010 19:41

vrvolleyball написа:А ти тъпака на форума :lol:

На мен ли говориш ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 11 яну 2010 19:42

vrvolleyball написа:

За един съм съгласен Кантона , а за другия Чарлтън ... Казах без клубните легенди :lol:

И Кантона и Чарлтън са клубни легенди, както са Стоичков, Ромарио и тн за Барса, сам не можеш да си разбереш правилата.
Те няма да са велики футболисти, ако не са клубни легенди.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
amineznam
Контакти:

Мнениеот amineznam » 11 яну 2010 19:45

Извинявам се, че се намесвам в неподходящия форум, но не се сдържах понеже имам специално отношение по темата. Искам само да отбележа, че нямам намерение да се заяждам с феновете или отбора (това се отнася специално към "Lord of memory" понеже той от дискусия не разбира). Та така... за всички е ясно че Ман.Ю. са в криза и темата е озаглавена с въпросителна. От тук следва, че би трябвало да се дискутира това така ли е или не. Не мисля, че на някой му се четат сравнения на кой му е по-дълъг или по-дебел. Въпроса е коренно различен. Ето и моето мнение:
Първо: Наистина МЮ са достоен за уважение отбор - за това 2 мнения няма. Вярно е и това, че след буря винаги изгрява слънце и обратното. Но специално за ситуацията в момента мисля, че вината е само и единствено на САФ. Но защо? За мен (лично мнение) той е (или по-скоро беше) не толкова тактик колкото страхотен психолог, но времената вече са различни. А с времената се променят и нравите на хората (футболистите). Знаете сега болшинството 19-20 годишни футболистчета какви лигльовци са. Незнаят какво е чест, достойнство и отдаденост към клуба и историята му. И с просто око се вижда, че САФ вече не е този авторитет който беше. Всичко започна с небезизвестния CR7. Според мен той сложи началото на края на САФ. Той беше единствения футболист който САФ не можеше да контролира и се наложи накрая да му се моли да остане. Това му действие даде възможност и на други футболисти да отпуснат края и дори да си позволят да го замерят с храна.
Второ: Вижда се че САФ се опитва да подмлади отбора, но въпроса е с колко време разполага? Ако трябва да гради отбор 1, 2 или 3 години ще стане на 71. ОК, но до колкото виждам той вече не е на това ниво което беше преди 2-3 години - човека просто изкуфява и се самозабравя. А това е най-лошото което може да му се случи. Много ми става обидно като чета как за пореден път обвинява съдиите за собствените си неудачи - това просто не му отива. Това е моето скромно мнение.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 яну 2010 19:51

По темата: дали е криза или не, е трудно да се прецени. Юнайтед играят слабо - да, но не са 8-ми или 9-ти, а 2-ри. Според мен е рано да се каже.
По повод останалите коментари: ако в Европа има 5 или 6 големи отбора, то и Барселона, и Ман. Юнайтед са сред тях! Иначе е жалко, че в който и форум да вляза все Реал е ня някого в устата. Ясно е, че повечето хора не го харесват, но не разбирам какво общи има Реал с кризата в Манчестър?!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 11 яну 2010 19:51

Да,разбирам,че си неграмотен или сляп и не видя въпросите ми,но ти се прощава .. И внимавай какви ги говориш,че като гледам не си ми и на годините.За такива като тебе има назначени модератори,който се надявам да си свършат работата и благодаря,че се отзовават винаги.Ако такива субекти като тебе се пишат ФЕНОВЕ на Ман Юнайтед,на мястото на останалите щеше да ме е срам да влизам в раздела .. Вече съм готов да поспоря с тезата на Декар : Мисля,следователно съществувам. :mrgreen: Успех на Бербо в преминаването от кризисно състояние в нормално ;)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”