ММ1914 написа:Red joker написа:ММ1914 написа:soilwork написа:Явно сме на прав път ,щом отказали се от ЦСКА и подуянци вдигат вой до небесата.....феновете на ЦСКА са единни и сплотени и това ще го покажат за пореден път на мача в Разград
Най-силен вой ще нададат, когато започнете да скандирате Стойкас Стоилас.Може и плакат на Тирион Ланистър да издигнете - с малко текст - На мен бази не ми трябват, аз съм богат човек, ако трябва ще Ви построя стадион. Цитирам по памет.
Само да те питам-ти в момента ни отваряш очите,защото много ни обичаш и искаш да ни предпазиш ли
Човек не е лошо да участва в съграждане на нещо през този живот, а не да съсипе нещо градено повече от 50 години. Аз не ви обичам, но ви уважавах, имало е неща за които съм ви завиждал. Да не споменаваме че имам и приятели сред вас, бившите вас, вече определено не са фенове на ГГ проект - ЦСКА-София. Сега, май и за съжаление не сте достойни. Жалка история се получи.
Никой не може да ви спаси от самите вас, дребните душици се раждат и възпитават, не се променят за ден.
Да,ти си жив пример!Не ми се прави на състрадателен-всичко е от злоба и завист при тебе,ти си го каза

[/center]