ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 12:07

ММ1914 написа:
Red joker написа:
ММ1914 написа:
soilwork написа:Явно сме на прав път ,щом отказали се от ЦСКА и подуянци вдигат вой до небесата..... :lol: феновете на ЦСКА са единни и сплотени и това ще го покажат за пореден път на мача в Разград

Най-силен вой ще нададат, когато започнете да скандирате Стойкас Стоилас. :mrgreen: Може и плакат на Тирион Ланистър да издигнете - с малко текст - На мен бази не ми трябват, аз съм богат човек, ако трябва ще Ви построя стадион. Цитирам по памет. :oops:

Само да те питам-ти в момента ни отваряш очите,защото много ни обичаш и искаш да ни предпазиш ли :roll:

Човек не е лошо да участва в съграждане на нещо през този живот, а не да съсипе нещо градено повече от 50 години. Аз не ви обичам, но ви уважавах, имало е неща за които съм ви завиждал. Да не споменаваме че имам и приятели сред вас, бившите вас, вече определено не са фенове на ГГ проект - ЦСКА-София. Сега, май и за съжаление не сте достойни. Жалка история се получи.
Никой не може да ви спаси от самите вас, дребните душици се раждат и възпитават, не се променят за ден.

Да,ти си жив пример!Не ми се прави на състрадателен-всичко е от злоба и завист при тебе,ти си го каза ;)Други се опитаха да съсипят това ,което е било градено 68 години,„хора“ от твоята боя,но не успяха :!:
Последна промяна от Red joker на 07 сеп 2016 12:10, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2016 12:08

baraba написа:Ами да вземе да напише , какъв вой надавате заради Манолев , защо е избрал ЦСКА (според вас Ганчев го е заплашил) няма такива филмари просто :mrgreen: Ще ви видим хубавата селекция и португалчетата колко ги бива , въпрос на време е ;)

Никой не надава вой за Манолев. Той излезе за футбола от Литекс и е нормално да се върне там.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 12:10

sin4ec написа:
baraba написа:Ами да вземе да напише , какъв вой надавате заради Манолев , защо е избрал ЦСКА (според вас Ганчев го е заплашил) няма такива филмари просто :mrgreen: Ще ви видим хубавата селекция и португалчетата колко ги бива , въпрос на време е ;)

Никой не надава вой за Манолев. Той излезе за футбола от Литекс и е нормално да се върне там.

Ъ-ъъ...излезе от Пирин-пак лъжеш ;) !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 сеп 2016 12:12

Не е проблем, че се освобождават играчи, треньори и т.н., но с тези действия умря мантгричката, която преди два месеца нон стоп беше опорна точка, че ЦСКА е там, където е треньора Янев, където са футболистите с български имена спечелили купата и т.н.

Браковете по сметка никога неиздържат теста на времето.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 12:15

Долно уйно написа:Не е проблем, че се освобождават играчи, треньори и т.н., но с тези действия умря мантгричката, която преди два месеца нон стоп беше опорна точка, че ЦСКА е там, където е треньора Янев, където са футболистите с български имена спечелили купата и т.н.

Браковете по сметка никога неиздържат теста на времето.

Напротив-точно те издържат,между другото!Вадиш неща от котекста,като типичен шпионин-провокатор!По твоята логика Ицо Янев,трябва да остане доживотно в ЦСКА,така ли :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2016 12:16

Red joker написа:
sin4ec написа:

Ъ-ъъ...излезе от Пирин-пак лъжеш ;) !

Той си е от Благоевград, но си стана играч и излезе в Литекс.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 12:17

eMs1 написа:Но някои като обясняваха какво ще стане с този отбор до зимата, бяхме говеда и т.н.
Нищо, сега ще ви нагарча, нагарча, пък ще го глътнете и така, няма да е за първи път 8-)

От мен да си чул нещо подобно? Постът ти е сякаш адресиран към някой друг...
Идиотското поведение, обиди и пр., и от двете страни, беше/е напълно излишно!
Всеки си вижда нещата през собствената призма. Моята съм я казвал много пъти - ако е на Армията, откупи се емблема/ТМ да се слее (кадрово) с Литекс - не е мечтаното развитие, но е приемливо при така създалата се ситуация и обстановка в държавата. Дружеството въобще не ме бърка. Ако имаше поне елементарна законност в тая държава, тогава вече можеше да има някаква тежест. Приемам за разбираемо, че новият собственик не иска ей така с лека ръка да губи кадри/играчи, за които може да вземе пари след време - ок. Но много бързо, още дори преди да се е стигнало до търгове за бази и емблема/ТМ това почна да прилича на не сливане, а на подмяна... Ръководители, треньори, футболисти и то без да им е даден шанс да покажат какво могат в новата ситуация. Вместо Литекс образно казано да се влее в ЦСКА се тръгна по курс Литекс да се премести в София и да ползва благата на ЦСКА... А това вече мирише значително по-лошо!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 сеп 2016 12:29

Явно ГГ твърдо е решил да скача високо тази година.
Привличат се чужди футболисти (уж за добро), логично е някои да се преместят в Б отбора ... няма как да се работи с прекалено голяма група.

Фактът, че точно тези 4 футболисти се вадят от първия отбор не ми харесва.
Ще ми се да чуем мнението на ръководството - все пак те имат по-добър поглед върху качествата на новите.

Аз лично, съм им дал 100 дни .... не е сега времето за генерални изводи.

При всички случаи, ако не подобрим играта и продължим да губим точки, напрежението у феновете ще ескалира.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 сеп 2016 12:42

RockSeeker написа:
eMs1 написа:Но някои като обясняваха какво ще стане с този отбор до зимата, бяхме говеда и т.н.
Нищо, сега ще ви нагарча, нагарча, пък ще го глътнете и така, няма да е за първи път 8-)

От мен да си чул нещо подобно? Постът ти е сякаш адресиран към някой друг...
Идиотското поведение, обиди и пр., и от двете страни, беше/е напълно излишно!
Всеки си вижда нещата през собствената призма. Моята съм я казвал много пъти - ако е на Армията, откупи се емблема/ТМ да се слее (кадрово) с Литекс - не е мечтаното развитие, но е приемливо при така създалата се ситуация и обстановка в държавата. Дружеството въобще не ме бърка. Ако имаше поне елементарна законност в тая държава, тогава вече можеше да има някаква тежест. Приемам за разбираемо, че новият собственик не иска ей така с лека ръка да губи кадри/играчи, за които може да вземе пари след време - ок. Но много бързо, още дори преди да се е стигнало до търгове за бази и емблема/ТМ това почна да прилича на не сливане, а на подмяна... Ръководители, треньори, футболисти и то без да им е даден шанс да покажат какво могат в новата ситуация. Вместо Литекс образно казано да се влее в ЦСКА се тръгна по курс Литекс да се премести в София и да ползва благата на ЦСКА... А това вече мирише значително по-лошо!

Използвах твоят пост, адресираното е за всички, не само за теб.
Лека-полека ще стигнеш до извода, че сливане няма, нито юридически (което е ясно много от отдавна), нито "кадрово", просто "проектът Литекс", в който ГГ си е наливал 20 години се мести в София и подменя по селско-тарикатски начин един велик отбор с дейното участие и ръкопляскане на неговите фенове. Въпреки, че вече става очевадно, ръкоплясканията продължават...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 07 сеп 2016 12:44

Ако има сливане, защо новото дружество не е приело дълговете на старото?

Върни се в “Архив”