Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот tevez » 07 сеп 2016 10:38

JackPackage написа:
Мишито (не Батшуай, а Александров) вика "С нищо не ни надиграха"... Ей Богу, все едно не говори за Люксембург, а за Германия :shock: :shock:

Аз за този разбрах, че играе, когато го смениха.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2016 11:13

Aуе според мен, люкситата ще вземат точка от нас и Беларус. :?
От нас при домакинството си, от онези не знам къде, но така ми се струва. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 сеп 2016 11:18

Търся си партньор за центъра на защитата на нац. отбор. Желаещите да се записват тук или на ЛС до края на седмицата. 8-)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2016 11:18

THE G.A.M.E написа:Aуе според мен, люкситата ще вземат точка от нас и Беларус. :?
От нас при домакинството си, от онези не знам къде, но така ми се струва. :lol:

Според мен пък Беларус е скрития фаворит в тая група, а Швеция набедения такъв и на финала скандинавците ще изпаднат за сметка именно на Беларус. Не бих се учуди дори ако ние ги минем, колкото и фантастично да звучи. Вече са без Златан, останалите са далеч от най-силните им формации от последните 15-20 години.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 11:20

TodorT написа:Търся си партньор за центъра на защитата на нац. отбор. Желаещите да се записват тук или на ЛС до края на седмицата. 8-)

Записах се 8-) Нямам кой знае каква скорост, ама внасям респект с физика :lol: :lol: А, пък ако стане меле, нямам равен - 2-3-ма падат докато се усетиш какво става :lol: :lol: :lol: Сметам, че имам данни 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 сеп 2016 11:28

boabbb написа:
TodorT написа:Търся си партньор за центъра на защитата на нац. отбор. Желаещите да се записват тук или на ЛС до края на седмицата. 8-)

Записах се 8-) Нямам кой знае каква скорост, ама внасям респект с физика :lol: :lol: А, пък ако стане меле, нямам равен - 2-3-ма падат докато се усетиш какво става :lol: :lol: :lol: Сметам, че имам данни 8-)

Идеално! Не се притеснявай за скоростта, видяхме, че тя не е от значение. Аз ще взимам високите топки и ще тичам за корнери, ти ще седиш отзад. :geek:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 сеп 2016 11:34

Абе аз мислех македонците за по-смотани, ама... не са, бе :shock: Приятно изненадан и дори очарован съм от тях. Отношение, дружелюбност, обслужване. В един момент си викам т'ва истина ли е ? Не стига, че нещата им са по-евтини, ами и заплатите в държавната администрация са около 600 евро :oops:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 11:47

TodorT написа:Абе аз мислех македонците за по-смотани, ама... не са, бе :shock: Приятно изненадан и дори очарован съм от тях. Отношение, дружелюбност, обслужване. В един момент си викам т'ва истина ли е ? Не стига, че нещата им са по-евтини, ами и заплатите в държавната администрация са около 600 евро :oops:

Във "Воденицата" или на Етно село ходи :?: Много си е яко, а и е по-евтино 8-) Аз се точа на Охрид да ходя, ама все не стигам, да го ева :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 сеп 2016 12:00

boabbb написа:
TodorT написа:Абе аз мислех македонците за по-смотани, ама... не са, бе :shock: Приятно изненадан и дори очарован съм от тях. Отношение, дружелюбност, обслужване. В един момент си викам т'ва истина ли е ? Не стига, че нещата им са по-евтини, ами и заплатите в държавната администрация са около 600 евро :oops:

Във "Воденицата" или на Етно село ходи :?: Много си е яко, а и е по-евтино 8-) Аз се точа на Охрид да ходя, ама все не стигам, да го ева :evil:

Не съм ходил. Бил съм в Скопие и Охрид, но на екскурзия за 3-4 дни. Сега бях на почивка в Струмица и много ми хареса, ама много. Следващ път май няма да има Велинград/Боровец, а пак ще скокна до там. Наистина не очаквах такова нещо от македонците. В хотела има два ресторанта- единият за 500, другия за 700 човека. В тия ресторанти се правят сватби, там хората правят сватби с 400-500 човека. :shock: :lol: Ама... яки сватби, батко. Оркестъра на спира да свири 3 часа, жените с едни стилни рокли, мъжете с готини костюми, нЕма селяндури по тениски. :oops:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 сеп 2016 12:08

Аз ще съм нападател . :geek:

Върни се в “Свободна зона”