JackPackage написа:
Мишито (не Батшуай, а Александров) вика "С нищо не ни надиграха"... Ей Богу, все едно не говори за Люксембург, а за Германия![]()
Аз за този разбрах, че играе, когато го смениха.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:
Мишито (не Батшуай, а Александров) вика "С нищо не ни надиграха"... Ей Богу, все едно не говори за Люксембург, а за Германия![]()
THE G.A.M.E написа:Aуе според мен, люкситата ще вземат точка от нас и Беларус.![]()
От нас при домакинството си, от онези не знам къде, но така ми се струва.
TodorT написа:Търся си партньор за центъра на защитата на нац. отбор. Желаещите да се записват тук или на ЛС до края на седмицата.
boabbb написа:TodorT написа:Търся си партньор за центъра на защитата на нац. отбор. Желаещите да се записват тук или на ЛС до края на седмицата.
Записах сеНямам кой знае каква скорост, ама внасям респект с физика
![]()
А, пък ако стане меле, нямам равен - 2-3-ма падат докато се усетиш какво става
![]()
![]()
Сметам, че имам данни
TodorT написа:Абе аз мислех македонците за по-смотани, ама... не са, беПриятно изненадан и дори очарован съм от тях. Отношение, дружелюбност, обслужване. В един момент си викам т'ва истина ли е ? Не стига, че нещата им са по-евтини, ами и заплатите в държавната администрация са около 600 евро
boabbb написа:TodorT написа:Абе аз мислех македонците за по-смотани, ама... не са, беПриятно изненадан и дори очарован съм от тях. Отношение, дружелюбност, обслужване. В един момент си викам т'ва истина ли е ? Не стига, че нещата им са по-евтини, ами и заплатите в държавната администрация са около 600 евро
Във "Воденицата" или на Етно село ходиМного си е яко, а и е по-евтино
Аз се точа на Охрид да ходя, ама все не стигам, да го ева
TodorT написа:Търся си партньор за центъра на защитата на нац. отбор. Желаещите да се записват тук или на ЛС до края на седмицата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта