Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА
В България не можем да разчитаме вече на висококачествени чуждестранни треньори. Дори богатият Лудогорец направи фиаско с Бруно Рибейро. Преди това Левски - с Йоканович. Да не би те да бяха някакви имена? Йорданеско има приличен опит в румънското първенство и добри препоръки от румънски легенди. Не е случаен избор.
-
Altarf написа:В България не можем да разчитаме вече на висококачествени чуждестранни треньори. Дори богатият Лудогорец направи фиаско с Бруно Рибейро. Преди това Левски - с Йоканович. Да не би те да бяха някакви имена? Йорданеско има приличен опит в румънското първенство и добри препоръки от румънски легенди. Не е случаен избор.
Ще го видим Еди какво ще направи. Дано има късмет в блатото наречено БГ футбол.
Колкото до Йоканович той е доста можеш треньор.. Доказа го и в най-успорваното първенство за мен - Чемпиъншип като класира Уотфорд директно за промоция, но след това назначиха онзи испанец.. Йока не е случаен и съм радостен, че сините го разкараха бързо бързо иначе..
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
bellamy_99 написа:Ще го видим Еди какво ще направи. Дано има късмет в блатото наречено БГ футбол.
Колкото до Йоканович той е доста можеш треньор.. Доказа го и в най-успорваното първенство за мен - Чемпиъншип като класира Уотфорд директно за промоция, но след това назначиха онзи испанец.. Йока не е случаен и съм радостен, че сините го разкараха бързо бързо иначе..
Йоканович не беше никой, преди да дойде в Левски. Успехите му дойдоха след това.
И преди това имаше успехи и определено не беше "никой" ....... иначе треньор като него няма как да успее в българската джунгла, да, сърбин е, но от много отдавна не живее на Балканите и е придобил манталитет и култура на човек не от този регион. А тук това е пагубно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:И преди това имаше успехи и определено не беше "никой" ....... иначе треньор като него няма как да успее в българската джунгла, да, сърбин е, но от много отдавна не живее на Балканите и е придобил манталитет и култура на човек не от този регион. А тук това е пагубно.
Да бе ,това е стихитворение да го забравиш

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Altarf написа:bellamy_99 написа:Ще го видим Еди какво ще направи. Дано има късмет в блатото наречено БГ футбол.
Йоканович не беше никой, преди да дойде в Левски. Успехите му дойдоха след това.
[offtopic]През есента на 2007 г. Йоканович започва треньорската си кариера начело на Партизан (Белград). Остава 2 години начело на „гробарите“, в които на два пъти постига дубъл с отбора (2008 и 2009 г.). През 2008 г. печели наградата „Треньор на годината“ в Сърбия, но я отказва под претекст, че Партизан се е провалил в груповата фаза на турнирата за Купата на УЕФА. През 2009 г. защитава титлата на Сърбия с преднина от цели 19 точки пред втория в класирането Войводина. Въпреки това през септември същата година се разделя с ръководството на клуба заради незадоволителните резултати на клуба в европейските турнири и по-конкретно в Шампионската Лига, за която Йоканович имаше амбиции да класира отбора в груповата фаза. [3]Йоканович се разделя с Партизан написвайки и прощално писмо, адресирано до феновете на „гробарите“.[4]
През февруари 2012 г. Йоканович отново се завръща във футболните среди като треньор на тайландския Муангтонг Юнайтед. В местното първенство Славиша извежда отбора до трета титла в историята без да загуби нито един мач през целия сезон. През юни 2013 г. решава да напусне клуба. 1 месец по-късно наследява Николай Митов начело на Левски София.
Напротив, след левски кариерата му тръгва надолу ... както става с всички отишли в този крайградски гроб за много кариери. Нема вече титли и купи. Интересното е, че вкарва Уотфорд в Премиърлиг като ги класира на 2-ро място в Чемпиъншип. Хахаха, явно белегут от герена ще си го носи винаги[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- blue avalanche
- Контакти:
Оглеждате ли се за следващия???
Сто на сто този няма да доизкара сезона. Този сезон ще имат общо 3 или 4 треньора.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Сто на сто този няма да доизкара сезона. Този сезон ще имат общо 3 или 4 треньора.
Да, на прав път, но кога ще го уволнят? Аз съм казал след 40 дни т.е. 03.10.2016
Е, не мога да гадая кога точно ще го уволнят, но 99% съм убеден, че на Нова година ще имате 3-и треньор за сезона. Предполагам ще е Любо Пенев.