BlueMagic72 написа:Япония ни вкара 7, Дания - 4, Люксембург - 3....Франция и Швеция ще ни вкарат общо над 10....
.........ЩЕ НИ ВКАРАТ НАД 25 ГОЛА ОБЩО ЗА ДВАТА МАЧА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BlueMagic72 написа:Япония ни вкара 7, Дания - 4, Люксембург - 3....Франция и Швеция ще ни вкарат общо над 10....
защо написа:Teo написа:Съблечения да пусне същите 11 и да направи същите смени срещу Франция.
Като ги бием, тогава искам да видя какво ще пишете!
@ Примирете се... националния отбор е силен само тогава когато има най-много футболисти на ЦСКА!
Историята може да го потвърди!
Да не забравяме и Жоаким тая вечер! Франция не може да извади нито един цесекар срещу нас.
galin56 написа:Аврамов написа:Като гледаме резултатите от другите мачове, наистина трябва да сме доволни. Много странно, водим в групата, а повечето недоволни!? Бъдете сигурни, че Люксембург с тази игра ще вземе точки срещу т. нар. фаворити в групата. Срещу Франция и Швеция тактиката ни ще бъде коренно различна, и тези два отбора определено ще берат ядове срещу нас. Чорбаджийски и Недялков са с първи мач в нац. отбор, а Иван Иванов е далеч от познатата си форма, но въпреки всичко победихме. Лично аз съм оптимист и вярвам, че имаме сили за едно от първите две места в групата.
![]()
![]()
![]()
ДА, да вярвам, по-скоро си мисля за първото място.
![]()
![]()
![]()
Вероятността е същата колкото до близките 10 години хора да се преселят на Марс.
petko.h.markov написа:Ние сме си същите,просто другите се развиват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта