Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски

Мнениеот Gonzo0009 » 11 яну 2010 19:02

Ех как ще го преживеем тва :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 яну 2010 19:03

ZARAA написа:Скъп ще е разбира се,като сте свикнали да взимате без пари всичко..

- Ти лично къде предпочиташ да играеш?
- Аз съм съгласен и на двете места. Мога да се развивам и в Левски, и в Черноморец. Познавам Балъков и бих се радвал да работя с него. Важно е за мен да напредвам, а това ще стане, ако премина в по-голям отбор.
Виждам,че може да се развива в Левски и Черноморец.Берое нещо не ги виждам в неговия списък.Или се лъжа?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 11 яну 2010 19:10

deepblue1963 написа:
ZARAA написа:Скъп ще е разбира се,като сте свикнали да взимате без пари всичко..

- Аз съм съгласен и на двете места. Мога да се развивам и в Левски, и в Черноморец. Познавам Балъков и бих се радвал да работя с него. Важно е за мен да напредвам, а това ще стане, ако премина в по-голям отбор.
Виждам,че може да се развива в Левски и Черноморец.Берое нещо не ги виждам в неговия списък.Или се лъжа?

Ти или си малоумен или не разбираш от нищо,Какво повече може да се развива в БЕРОЕ.
Отборът от където е тръгнал.Отборът който му даде ШАНС да игае във "Б" група,Отборът който му даде път и във "А" група,Отборът в който го забелязаха,със игрите си и постоянството и го викнаха в националния.Я си отговори какво повече трябва да направи в БЕРОЕ при положение ,че отбора няма ясна цел в първенството впредвид финансовата обстановка в отбора.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 11 яну 2010 19:16

А те пък Черноморец щото са по-голям отбор от БЕРОЕ, та ще се "развива" там?!
Айде пак вицове.. :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 яну 2010 19:29

expensive написа:А те пък Черноморец щото са по-голям отбор от БЕРОЕ, та ще се "развива" там?!

1Черноморец са с най-голям бюджет в България и плащат най-високи заплати заедно с ЦСКА
2Черноморец играе на най-хубавият стадион в България който получи по-викока оценка от Васил Левски
3Черноморец изгражда единствената база по европейски модел в страната и получи награда за развиване
4Черноморец ще строи изцялопокрит стадион в България като единствените отбори които за заявили също са ЦСКА и Черноморец!Батков каза че няма пари за нов стадион.
5 В близките няколко години Черноморец ще се стреми да достигне бюджет от 20 милиона евро от спонсори и от Митко Събев на сезон(толкова е бюджета на Йънг Бойс,Грасйопърс и Цюрих от Швейцария)
Кои ли са тия Черноморец според теб?Някакво си мижаво отборче :x
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 11 яну 2010 19:42

deepblue,не виждам каква е връзката с това което казах и въпроса който ти си цитирал..Аз казвам че сините са свикнали да взимат играчите без пари и затова 250к им се струва много,а ти ми цитираш съвсем друго нещо.Иначе съм сигурен че не е отговорил по точно този начин,за да не правя реклама на сайта на Берое,можеш да влезеш и да видиш как си получава наградата на първата тренировка днес и изглежда в доста добро настроение,не е като да не му се играе за нас.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 11 яну 2010 21:00

expensive написа:А те пък Черноморец щото са по-голям отбор от БЕРОЕ, та ще се "развива" там?!
Може да не са голям,но я виж условията...Няма друг отбор в България с такива комплекси и терени...Ще спомена ЦСКА,защото знам горе-долу как стоят нещата там и главно в школите.Юношите на ЦСКА младша и старша възраст тренираха на нивите на Червено знаме,докато тези на Черноморец си играха на изкуствените терени и на официалните игрища :) :) При мъжете също няма големи разлики,особено в тренировките-"акулите" правят всичко точно по европейски...Така че,по-добре в отбор като Черноморец,в който би могъл да се развиеш еднакво добре ако си и и грач на ЦСКА,с тази разлика,че столичани не могат да предложат тези условия :)
Много ми се иска да вземем Иво,но несе ли хвърлят пари,нищо няма да стане :roll: Не можем да искаме хем качествено,хем евтино

1Черноморец са с най-голям бюджет в България и плащат най-високи заплати заедно с ЦСКА
Тук не съм съгласен,едва ли в Черноморец взимат заплати по 15-20 хил

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 яну 2010 21:27

iisskkrreenn написа:
deepblue1963 написа:

Ти или си малоумен или не разбираш от нищо,Какво повече може да се развива в БЕРОЕ.
Отборът от където е тръгнал.Отборът който му даде ШАНС да игае във "Б" група,Отборът който му даде път и във "А" група,Отборът в който го забелязаха,със игрите си и постоянството и го викнаха в националния.Я си отговори какво повече трябва да направи в БЕРОЕ при положение ,че отбора няма ясна цел в първенството впредвид финансовата обстановка в отбора.

С цена 250 000 и нулев шанс за трансфер,Берое иска ли техния играч да се развива или не иска?Кой сега е "убиец на таланти"?Или Берое иска,"връзвайки" футболиста,да "върже" бюджета.Ти не беше ли писал в една друга тема как можело да се играе "без пари"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 11 яну 2010 23:47

Има или няма условия,ЦСКА означава продажба в Европа - всичко друго е ташак табота! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 11 яну 2010 23:47

Седи си там като си скъп вместо да играеш ШЛ :)
ORIGINALNI...BE =)

Върни се в “Берое”