Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски
Ех как ще го преживеем тва 

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- deepblue1963
ZARAA написа:Скъп ще е разбира се,като сте свикнали да взимате без пари всичко..
- Ти лично къде предпочиташ да играеш?
- Аз съм съгласен и на двете места. Мога да се развивам и в Левски, и в Черноморец. Познавам Балъков и бих се радвал да работя с него. Важно е за мен да напредвам, а това ще стане, ако премина в по-голям отбор.
Виждам,че може да се развива в Левски и Черноморец.Берое нещо не ги виждам в неговия списък.Или се лъжа?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- iisskkrreenn
- Контакти:
deepblue1963 написа:ZARAA написа:Скъп ще е разбира се,като сте свикнали да взимате без пари всичко..
- Аз съм съгласен и на двете места. Мога да се развивам и в Левски, и в Черноморец. Познавам Балъков и бих се радвал да работя с него. Важно е за мен да напредвам, а това ще стане, ако премина в по-голям отбор.
Виждам,че може да се развива в Левски и Черноморец.Берое нещо не ги виждам в неговия списък.Или се лъжа?
Ти или си малоумен или не разбираш от нищо,Какво повече може да се развива в БЕРОЕ.
Отборът от където е тръгнал.Отборът който му даде ШАНС да игае във "Б" група,Отборът който му даде път и във "А" група,Отборът в който го забелязаха,със игрите си и постоянството и го викнаха в националния.Я си отговори какво повече трябва да направи в БЕРОЕ при положение ,че отбора няма ясна цел в първенството впредвид финансовата обстановка в отбора.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]
А те пък Черноморец щото са по-голям отбор от БЕРОЕ, та ще се "развива" там?!
Айде пак вицове..
Айде пак вицове..

expensive написа:А те пък Черноморец щото са по-голям отбор от БЕРОЕ, та ще се "развива" там?!
Айде пак вицове..
1Черноморец са с най-голям бюджет в България и плащат най-високи заплати заедно с ЦСКА
2Черноморец играе на най-хубавият стадион в България който получи по-викока оценка от Васил Левски
3Черноморец изгражда единствената база по европейски модел в страната и получи награда за развиване
4Черноморец ще строи изцялопокрит стадион в България като единствените отбори които за заявили също са ЦСКА и Черноморец!Батков каза че няма пари за нов стадион.
5 В близките няколко години Черноморец ще се стреми да достигне бюджет от 20 милиона евро от спонсори и от Митко Събев на сезон(толкова е бюджета на Йънг Бойс,Грасйопърс и Цюрих от Швейцария)
Кои ли са тия Черноморец според теб?Някакво си мижаво отборче

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
deepblue,не виждам каква е връзката с това което казах и въпроса който ти си цитирал..Аз казвам че сините са свикнали да взимат играчите без пари и затова 250к им се струва много,а ти ми цитираш съвсем друго нещо.Иначе съм сигурен че не е отговорил по точно този начин,за да не правя реклама на сайта на Берое,можеш да влезеш и да видиш как си получава наградата на първата тренировка днес и изглежда в доста добро настроение,не е като да не му се играе за нас.
Може да не са голям,но я виж условията...Няма друг отбор в България с такива комплекси и терени...Ще спомена ЦСКА,защото знам горе-долу как стоят нещата там и главно в школите.Юношите на ЦСКА младша и старша възраст тренираха на нивите на Червено знаме,докато тези на Черноморец си играха на изкуствените терени и на официалните игрищаexpensive написа:А те пък Черноморец щото са по-голям отбор от БЕРОЕ, та ще се "развива" там?!
Айде пак вицове..

Много ми се иска да вземем Иво,но несе ли хвърлят пари,нищо няма да стане

Тук не съм съгласен,едва ли в Черноморец взимат заплати по 15-20 хил1Черноморец са с най-голям бюджет в България и плащат най-високи заплати заедно с ЦСКА
- deepblue1963
iisskkrreenn написа:deepblue1963 написа:ZARAA написа:Скъп ще е разбира се,като сте свикнали да взимате без пари всичко..
Ти или си малоумен или не разбираш от нищо,Какво повече може да се развива в БЕРОЕ.
Отборът от където е тръгнал.Отборът който му даде ШАНС да игае във "Б" група,Отборът който му даде път и във "А" група,Отборът в който го забелязаха,със игрите си и постоянството и го викнаха в националния.Я си отговори какво повече трябва да направи в БЕРОЕ при положение ,че отбора няма ясна цел в първенството впредвид финансовата обстановка в отбора.
С цена 250 000 и нулев шанс за трансфер,Берое иска ли техния играч да се развива или не иска?Кой сега е "убиец на таланти"?Или Берое иска,"връзвайки" футболиста,да "върже" бюджета.Ти не беше ли писал в една друга тема как можело да се играе "без пари"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Обичам Батков
- Контакти:
Има или няма условия,ЦСКА означава продажба в Европа - всичко друго е ташак табота!

- originalni.be
- Контакти:
Седи си там като си скъп вместо да играеш ШЛ 

ORIGINALNI...BE =)