Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
К'во вето ще наложи тоя, бе ?! Ще му се обади Баба Меркел, ще скокне до Истанбул да открие мост, после ще се върне да разкаже как е наложил нашата позиция и ЕС ще се съобрази с нас за проекта..... Най-лошото е, че Бойко си вярва... още по-лошо е, че има хора, които му вярват и гласуват за него. 

TodorT написа:К'во вето ще наложи тоя, бе ?! Ще му се обади Баба Меркел, ще скокне до Истанбул да открие мост, после ще се върне да разкаже как е наложил нашата позиция и ЕС ще се съобрази с нас за проекта..... Най-лошото е, че Бойко си вярва... още по-лошо е, че има хора, които му вярват и гласуват за него.
Никой не гласува за него

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
TodorT написа:
К'во вето ще наложи тоя, бе ?! Ще му се обади Баба Меркел, ще скокне до Истанбул да открие мост, после ще се върне да разкаже как е наложил нашата позиция и ЕС ще се съобрази с нас за проекта..... Най-лошото е, че Бойко си вярва... още по-лошо е, че има хора, които му вярват и гласуват за него.
Като цяло, дано малко от малко да му е дошъл акъла.
Унгария са пример, че можеш да изискваш от ЕС... И съответно - да получиш.
Инак в изказването му във Варна имаше доста истина.
Най вече в това, че България направи доста компромиси, а ни компенсираха с трохи.
Изказването му 100 про. ще получи широк отзвук из Брюкселските коридори... Аз като го чух, даже едвам повярвах на ушите си.

THE G.A.M.E написа:TodorT написа:
Най вече в това, че България направи доста компромиси, а ни компенсираха с трохи.
Изказването му 100 про. ще получи широк отзвук из Брюкселските коридори... Аз като го чух, даже едвам повярвах на ушите си.
Хех, имало истина

П.П. А Асенчо Генов и останалата платена протестърска пасмина, какво ще кажат по въпроса за Боковите думи сега??? Нали затова свалиха правителството на Орешарски!!! Щото даде ход на проекта "Южен Поток".
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:TodorT написа:
Хех, имало истинаНие това ви го пилим от няколко години, ама вие се скъсвахте да ни обяснявате, колко нерентабилно било през България да минава руски газ и как трябвало да сме "независими"
Сега стигнахте до умопомрачителното заключение, че не било така и че в Боковите думи имало истина
Смятайте колко години сме по-напред от вас русофобите в умственото си развитие
П.П. А Асенчо Генов и останалата платена протестърска пасмина, какво ще кажат по въпроса за Боковите думи сега??? Нали затова свалиха правителството на Орешарски!!! Щото даде ход на проекта "Южен Поток".
Това с напредналото ти русофилско умствено развитие въобще не се връзва с написаното в П.П., тъй като точно при Орешарски беше спрян проекта Южен Поток и не беше свален от протетърската пасмина, а от тези, които го сложиха на този пост и дърпаха конците на това недоразумение. Май забрави как стоеше като ученичка пред американските сенатори, когато обяви, че ЮП се спира?
-
CTAHKO написа:
Хех, имало истинаНие това ви го пилим от няколко години, ама вие се скъсвахте да ни обяснявате, колко нерентабилно било през България да минава руски газ и как трябвало да сме "независими"
Ю.П. беше крайно нерентабилен, това е доказан факт.

Никой няма против руският газ и нефт, стига Страната ни да не е прецакана.
Но напоследък, като тръгнем да правим бизнес с Русия, някак си все ние се оказваме прекарани.
Неприятно но факт.

Аз нямам на предвид въпросният поток, без да съм адвокат на Боко си мисля, че той говореше обобщено, че като цяло България направи много жертви и бяхме лоялни към ЕС и НАТО, а на среща не получихме подобаваща реакция.
Точно за т'ва и писах, че аз лично като чух изказването, трудно повярвах, че точно той говори.
Явно го е стегнал нещо чепикът, за да говори "право куме в очи".

THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:
Ю.П. беше крайно нерентабилен, това е доказан факт.![]()
Никой няма против руският газ и нефт, стига Страната ни да не е прецакана.
Но напоследък, като тръгнем да правим бизнес с Русия, някак си все ние се оказваме прекарани.
Неприятно но факт.![]()
Аз нямам на предвид въпросният поток, без да съм адвокат на Боко си мисля, че той говореше обобщено, че като цяло България направи много жертви и бяхме лоялни към ЕС и НАТО, а на среща не получихме подобаваща реакция.
Точно за т'ва и писах, че аз лично като чух изказването, трудно повярвах, че точно той говори.
Явно го е стегнал нещо чепикът, за да говори "право куме в очи".
С американските тецове и концесията за редки метали сме откъм печелившата страна, нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
Кашчей написа:
С американските тецове и концесията за редки метали сме откъм печелившата страна, нали?!
Тези поне не ни се пишат "братя".

THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:
Тези поне не ни се пишат "братя".
Къде видя руснаците да ни се пишат "братя" след 1990-а? Или, когато са братя трябва да ни снасят всичко на мижави цени, а когато сме равноправни съдружници, трябва да получаваме всичко на завишени за нас цени, като си предоставяме национални богатства за нищожни суми?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
Имало е случаи да се правят на братя, но основно някои в България, ги представят за такива.
Инак мен не ме кефи, че и "съюзници" се възползват от корумпираната "родна" класа, но такава е ситуацията.
Проблема е, че тая "родна" класа си е със закалка на възгледите от преди 89-та, но някои винят "демокрацията".
Аз като казвам, че онзи строй е родил единствено бандити, при това корумпирани, някои се засягат.
Инак мен не ме кефи, че и "съюзници" се възползват от корумпираната "родна" класа, но такава е ситуацията.
Проблема е, че тая "родна" класа си е със закалка на възгледите от преди 89-та, но някои винят "демокрацията".
Аз като казвам, че онзи строй е родил единствено бандити, при това корумпирани, някои се засягат.