Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Alexandrov93 написа:TBRays написа:Според мен въпросът и съответно нашето мнение за Курьор трябва да зависи от това дали НАИСТИНА е имал оферта от нас и просто е избрал по добрата финснсово. Ако е така, КРАЙ, поредния наемник. Въпреки, че не би трябвало да го упрекваме толкова остро затова. Колко хора биха отказали на негово място 3 (може и повече) пъти по добра оферта. Просто той не е трябвало да говори за влюбване в клуб и т н.
Аз обаче съм по склонен да вярвам на варианта, че Черно Море не му е отправил никога оферта. Разни медии споменаваха подобни истории, но познавайки Гонзо и неговата злопаметност, мисля че той никога не би одобрил този трансфер. Та именно от Курьор започнаха проблемите на Гонзо в Левски. Още помня култовата снимка на тримата с Батков и Тонев, ухилени до уши минути преди края на финала. И накрая БАМ!!!
Мисля, че трябва да се напомни на нашия треньор, че той е такъв не на Своге, Банкя или Царско село, а на най-стария клуб и първи шампион на България! Да спре с пристрастните си изявления по медиите и просто да се състедоточи в работата си в Черно море и решенията, които взема. Защото не подписването с Курьор за мен е една голяма лично Гонзова грешка!
Говориш големи глупости. Проблемите на Гонзо в Левски започнаха от Бакари. Снимката на ухилените Гонзо, Тонев и Батков е при 1-0 за Левски и след това Бакари ги опари доста яко. При твоето мислене Бакари вече нямаше да е в Черно море. Куриор си е наемник. Имаше две оферти, предпочете тяхната заради повечето пари. Отиди на Българска Армия всичко и после те се отказаха от него и започна да реве за Черно море.
Окончателно пропадна вариантът нападателят Мат Курьор да се върне в "Черно море". Националът на Мартиника се прибра във Франция в събота, след като се размина с трансфер в ЦСКА. Крилото имаше желание да се върне обратно на "Тича", но този път треньорът Георги Иванов не пожела това да се случи.
Наставникът бе казал "Да" за привличането му веднага, след като се разбра, че футболистът е разгрогнал с "Динамо" Тбилиси. Още тогава е осъществен контакт с него, но той е изчаквал възможност за чужбина, а и от ЦСКА също са го поканили и при по-добри финансови условия. Тогава Курьор не е дал утвърдителен отговор на "Черно море", а е изчаквал, което е отказало Гонзо.
След като преди дни стана ясно, че нападателят се разминава с ЦСКА, отново се отвори възможност той да се върне на "Тича", но този път Гонзо е непреклонен. Снощи окончателно стана ясно, че няма шанс Курьор отново да носи екипа на "Морето".
helemong написа:Присъствието на Курьор на мач на оранжевите след медицински преглед беше меко казано неоправдано.
Да се откажем от него след като не подписа с оранжевото джудже е грешка.
Прави лошо впечатление как някои наши "мнооого" зелени фенове започват да обичат Гонзо повече от Черно Море и са готови да оправдаят и защитят всяка негова позиция.
Курьор е класен играч за нивото на ППЛ и името му ще си остане със златни букви в историята ни, както това на Н.Спасов.
Дано Гонзо ги надмине и двамата по успехи. Да се "слагаш" по презумпция на Гонзо идва малко в повече.
ShooterMan написа:Какво значи да обичат Гонзо повече от Черно Море? Гонзо е човекът, който в сагата олицетворява Черно Море като клуб, човекът, който отправя оферта към даден работник и иска да го привлече на работа в Черно Море. С действията си работника, който първо е казал преди време, че ще работи само за Черно Море....изведнъж се покрива и отива в конкурент на Черно Море, гледа мач, лигави се с най-големите отрепки и селяни, които А група е виждала някога. Ако в тази ситуация имената Гонзо и Курьор липсваха как бихте приели ситуацията? Разбира се, Гонзо като ръководител НЕ МОЖЕ да допусне някакъв работник, пък ако ще и да е Курьор да принизява имиджа на фирмата - т.е. Черно Море. Не може някакъв работник да ти показва с действия, че дава предимство на някакви селяни пред тебе. Добър, лош, с гол на Финал не може да си позволява това. Гонзовата позиция е достойната и правилната. Тя ЯСНО дава индикация и на следващите ДВУУМЯЩИ се играчи при оферта на Черно Море какво ще се случи ако я пренебрегнат, за което мога само да го поздравя. Така се прави. А от друга страна като треньор си е в правото да избира кой да вземе и никой не може му каза копче даже, и аз исках да вземе Ернандес...и аз не му харесвам селекцията от чешки чукундури начело с недоразумението (засега) Малик....Ще го изкоментираме в края на есента кой какво и ще поискаме сметка вече ако не е постигнал резултатите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта