Xanko написа:Lord of memory написа:Аз от началото на сезона съм се показал няколко пъти едва едва, щото знам че само ще се ядосам с едноклетъчни неизвестно полови индивиди тука.
За фена на Барса, няма нужда да чета нищо, знам историята ви по-добре от самите вас, както обикновенно се оказва със спорещите със мен.
Като изключим един отбор на Кройф, сте едно голямо нищо, отбор известен с тва че играе всяка втора година в УЕФА и разчита на такива подеми по 1-2 години както стана с Роналдиньо и Меси за да се намеси в голямия футбол, никаква истинска доминация в футбола за дълъг период, на 3-4 години по титла не е доминация, дане говорим че половината от тях са когато съперника ви е в криза. Да не говорим че сте спечелили почти два пъти по-малко титли от отбор по смотан и от вас и тн, всички ги знаят тия неща. И тръгнал да се възгордява и да обижда другите отбори измисляка.
Дали съм малък, елате да проверите.
Ае лека вечер.
Е лорде и ти не си прав Барса са велик отбор, а мачовете с тях които сме играли винаги са били страхотни за мен лично освен финалите и полуфиналите освен мача в който Ицо вкара стотния си гол за Барсапрез сезон 1998/1999 имаше два феноменални мача 3:3 в групите на ШЛ, ТАКА ЧЕ УВАЖАВАЙ ПРОТИВНИКА ЗА ДА ТЕ УВАЖАВА И ТОЙ.
Ние с повечето отбори сме имали страхотни мачаве и това не ги прави велики. Спомнян си много добре въпросните мачове.
Не уважавам фенове на отбори дето дрънкат глупости за моя любим опиянени от ВРЕМЕННИЯ СИ УСПЕХ.
И дето си изкарват отбора нещо невероятно заради въпросния успех.