Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2016 01:37

1982 написа:
CTAHKO написа:Някои помним, други само са чели, а трети като теб комсомолецо, дори и не четат 8-)

Помниш ти ...... вкуса на патката на Брежнев. :lol: :lol:

Ама си беше най-вкусната патка 8-) Вие и това не помните 8-) И патка на живо не сте виждали 8-) Факт :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2016 01:39

1982, за разлика от тебе, БЕЗДАРНИК аз СЪМ БИЛ В ИРАК! Познавам много иракчани и знам много, ама страшно много неща за Ирак! Знам много за културата, традициите и всичко в тази страна. Ти на тема Ирак не можеш изобщо да говориш с мене, ясно? Можеш само да ми четеш постовете и да се съгласяваш. Глупендер. И със шиити, и със сунити, и с кюрди в Ирак съм работил и имам приятели, ТИ СМЕШНИК НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА ИРАК, така, че вземи млъкни, че ставаш смешен. Нищо не знаеш нито за Сирия, нито за С.Арабия, нито за Ирак или Иран, направи си услуга и млъкни, защото си НЕКОМПЕТЕНТЕН по този въпрос. Отговорих ли ти сега на това дето ме пита дали съм бил там и съм видял...Да, бил съм, да видял съм, да знам. А ти освен да плямпаш нищо не можеш. Отиди където и да е в Ирак и развей американско знаменце да видим какво ще ти се случи - от шиитската, през сунитската, че до кюрдската част...Пълен и завършен тъпанар. Добре, че има хора да сме били на място, че да знаем, тоя американски гъзолизец още малко ще почне да ни учи, че 2 и 2 прави 3.

ПС: Такъв американски глагач иракчаните биха нарекли с термини като "ДУДАКИ" или "ФАРАХ" :mrgreen:
Последна промяна от ShooterMan на 05 сеп 2016 01:40, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2016 01:39

1982 написа:
Thsmith написа:Като стана дума за четене, в книгата на Гари Каспаров се обяснява много ясно този феномен със защита на къде що има бандит от всички путинчовци : ) На когото му се чете... да заповяда.

Гари да внимава какво дрънка, да не иде при Политковская, Немцов и подобни разни ......

Чипсовете като видят, че не може да мине 1% и него ще го изпишат, като нищо 8-) Толкова пари да наливат, пък накрая резултат никакъв 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2016 01:39

CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:Някои помним, други само са чели, а трети като теб комсомолецо, дори и не четат 8-)

Помниш ти ...... вкуса на патката на Брежнев. :lol: :lol:

Ама си беше най-вкусната патка 8-) Вие и това не помните 8-) И патка на живо не сте виждали 8-) Факт :!:

Е, как да не е ...... :lol: :lol:

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 05 сеп 2016 01:42

1982 написа:
AndreshkoGacovBacov написа:
Кадафи ИМ каза "какво ги чака" европейците... преди да го убият...
Но "европедалите" ги е страх от тая му реч...
Боли ги от ИСТИНАТА...

:roll:

Той направо им го показа ..... над Локърби. Иначе добрият и готин Кадафи ....

:lol:

Когато "ти дава концесии за добив на нефт" - преглъщаш даже и "Локърби"...
ало ли не - под ножа...
"политика" братче...

:roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2016 01:43

il4o_iliew написа:Ако му спрат кранчето от соросовата фондацийка-възможно е. Такива като Асен Генов без опорни точки от амбасадата не могат да вържат две думи на кръст. Следователно друга работа няма и как да намерят.

Абе щом този шлосер и агент Ивайло са им флагманите, какво да говорим 8-) Та то 1982 изглежда като член на МЕНСА пред помака Асенчо 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2016 01:45

Шутърчо, не ми се перчи, кремълска отрепко, бил си единствено с руска пишка в устата. :lol: :lol: Личи си, че ти е харесало много ........ пък точно една кремълска смрад няма как да ме учи на нищо, тъй че задръж си тъпотиите да лична употреба. 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 05 сеп 2016 01:46

ShooterMan написа:1982, за разлика от тебе, БЕЗДАРНИК аз СЪМ БИЛ В ИРАК! Познавам много иракчани и знам много, ама страшно много неща за Ирак! Знам много за културата, традициите и всичко в тази страна. Ти на тема Ирак не можеш изобщо да говориш с мене, ясно? Можеш само да ми четеш постовете и да се съгласяваш. Глупендер. И със шиити, и със сунити, и с кюрди в Ирак съм работил и имам приятели, ТИ СМЕШНИК НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА ИРАК, така, че вземи млъкни, че ставаш смешен. Нищо не знаеш нито за Сирия, нито за С.Арабия, нито за Ирак или Иран, направи си услуга и млъкни, защото си НЕКОМПЕТЕНТЕН по този въпрос. Отговорих ли ти сега на това дето ме пита дали съм бил там и съм видял...Да, бил съм, да видял съм, да знам. А ти освен да плямпаш нищо не можеш. Отиди където и да е в Ирак и развей американско знаменце да видим какво ще ти се случи - от шиитската, през сунитската, че до кюрдската част...Пълен и завършен тъпанар. Добре, че има хора да сме били на място, че да знаем, тоя американски гъзолизец още малко ще почне да ни учи, че 2 и 2 прави 3.

ПС: Такъв американски глагач иракчаните биха нарекли с термини като "ДУДАКИ" или "ФАРАХ" :mrgreen:

"1982", много ги надушвам "нещата'...
Казах ти да не се буташ с гъзО напред...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2016 01:48

AndreshkoGacovBacov написа:

"1982", много ги надушвам "нещата'...
Казах ти да не се буташ с гъзО напред...

:lol: :lol: :lol:

О, да, десетина реда тъпотии и измишльотини, залети с обилно количество слюнка и пяна, направо се почувствах подтиснат. :mrgreen: :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2016 01:50

Нека бе, то всякакви тиквеници дето кракът им не е стъпвал в арабския свят да ти обясняват кой от какво страдал там и кой от какво имал нужда. Умрях да се смея от постовете на тоя идиот. Само много ми се ще да го разходя из улиците на Багдад или Басра (сунитски и шиитски) градове или да го пусна в Ербил (кюрдски) да си доразвие теориите за Кремъл и Вашингтон. Казвам ви, тоя смешник единствения му шанс да не му отрежат главата е да почне да говори на руски и псува американците....и ще го направи
1982, я сега кажи тука на хората, що обърна темата на Кремъл, смешник? Нали искаше да дискуритаме Ирак и арабските крамоли? Да говорим ли за Ливан? Защото и с ливански араби съм работил, или Йемен? Където искаш от този тараф мога да ти туря една патка отзад. :geek:. Казах ти, че си ДУДАКИ, приеми го, ФАРАХ :)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Свободна зона”