Рекламите са жизненоважни, тоя продукт струва много пари, а някой трябва да ги плати все пак. На нас ни е хубаво да гледаме, ама ......
Само ще ти кажа, че за "Бързи и шумни" по Дискавъри, което проследява дейността на хот-род тунинг къщата от Далас - "Gas Monkey", от телевизията броят на епизод по 50 000 долара на Ричард Роулингс. Поне за предишните сезони беше така, ако има сега нови, нищо чудно и мизата да е скочила.
Бензин/Дизел в кръвта ... за автоманиаци само ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бензин/Дизел в кръвта ... за автоманиаци само ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Рекламите са жизненоважни, тоя продукт струва много пари, а някой трябва да ги плати все пак. На нас ни е хубаво да гледаме, ама ......
Само ще ти кажа, че за "Бързи и шумни" по Дискавъри, което проследява дейността на хот-род тунинг къщата от Далас - "Gas Monkey", от телевизията броят на епизод по 50 000 долара на Ричард Роулингс. Поне за предишните сезони беше така, ако има сега нови, нищо чудно и мизата да е скочила.
Знам за рекламите, но на 30 минути предаване 15 минути реклама, при това повече от половината на собствения канал и предавания, ми идват в повече.
Приятно гледане, ако го откриеш и гледаш
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Знам, ама това ги издържа, човек. Прибират и разни суми от кабеларки и други оператори за разпространение, но основно рекламите са тези, които им връзват бюджета.
Иначе ще се поровя и ще видя, сто на сто и в нета има качени епизоди, не е нужно да дебна по ТВ-то.

Иначе ще се поровя и ще видя, сто на сто и в нета има качени епизоди, не е нужно да дебна по ТВ-то.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Балкански Орел
- Контакти:
Незнам, ама аз тая вечер гледах тва предаване по дискавъри "Тираджии" и полякинята с Волвака ми обра точките.Незнам дали само за предаването са я направили "тираджийка", ама..
[center]Levski & Lazio[/center]
Едва ли, вече не е чак такава новост жена-шофьор на камион.
1982 написа:Едва ли, вече не е чак такава новост жена-шофьор на камион.
Оная шматка Лиза, мота ли се и в предаването за най-опасните пътища, в Индия дето беше снимано, или само в Ледените трасета се изявява, че не си спомням, а ти си като сървър за такива неща
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Лиса кара и по Южна Америка, по ония бая ми ти опасни планински трасета. Няма лабаво при нея.
Ииииибаси и усмивката
[rimg]http://carswithmuscles.com/wp-content/uploads/2015/08/1965Wildcat_gal1-e1439883547208.jpg[/rimg]
Карантии:

Интериор пред шофьора:

ТТ-данни са ми с непознати съкращения, като разбрах само, че има 3 модификации, като най-мощната е с 360 КС и V-образен 8 цилиндров двигател
[rimg]http://carswithmuscles.com/wp-content/uploads/2015/08/1965Wildcat_gal1-e1439883547208.jpg[/rimg]
Карантии:

Интериор пред шофьора:

ТТ-данни са ми с непознати съкращения, като разбрах само, че има 3 модификации, като най-мощната е с 360 КС и V-образен 8 цилиндров двигател
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Тея 360 коня са по старата система на мерене при американците, тоест чистата мощ само на "гол" двигател, а не тази част от нея, която стига до колелата, а това всъщност е реалната мощ на автомобила (защото автомобилът не е само двигател
).
Аз съм гледал една камионджийка - Лиса Кели, мацка е отвсякъде

Ричард Роулингс също го гледам - готино е направено, хотрод-ите са комбинирани с чиста автокъща, има и от двете за разнообразие, доста редки коли могат да се видят
Оня англичанина също е интересен, монтьора му е някакъв психопат
Иначе това не са камиони - е, това е камион

Ричард Роулингс също го гледам - готино е направено, хотрод-ите са комбинирани с чиста автокъща, има и от двете за разнообразие, доста редки коли могат да се видят

Леевски, оле