Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Движение в Левски кога?

Мнениеот metodito » 04 сеп 2016 11:32

Те, ако марките на екипите играеха. "Онея" с Адидас-а не ги гледай. Играят с ловешки Abidas, правен в Етрополе. Лично на мен пък много ми допадат Hummel. Правят страшно качествени неща. И мисля се правят в Европа, а не в Китай. UMBRO също много ме кефят, но те май са скъпарска фирма.

По въпроса за назначенията, ами съгласен съм с теб. Тоя пич иска да сме шампиони. Добре, бе, чичо ама дай малко пари... Както с всичко в България ще правим неща от днес за вчера. И остават ли Пелето, Жужо и Ники? Баждека? Нали трябва да се гледат хора за зимна селекция? Кой ще ги гледа тези хора? Тея дето ще ги махнат на зима ли? Алоу, Спасе, дай по-сериозно.
Към автора: ще те помоля да сложиш едни кавички, моля, знаеш къде.
Последна промяна от metodito на 04 сеп 2016 11:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 сеп 2016 11:36

bobo_13 написа:Какво очаквате? Тоя Русев няма пари. Всичко му е акции, картини и т.н. Няма да тръгне да ги продава, че да налива в Левски...

Очевидно на пейката пред вашия блок в "Младост" (нали не бъркам - там живееш) сте добре запознати с финансовото състояние на "тоя Русев"... 8-) Иначе аз лично очаквам това:
"Спас Русев: Това, което искаме да направим до Нова година, е козирка над сектор „А“ и ново електронно табло, което да бъде съвременно с показване на головете и хубавите положения. Това са задължителните неща, които нямат отношение към отбора. През декември, когато съм по-добре запознат, ще видим какво правим в спортно-техническата част. Не искам да влизам тази сфера, защото това е територия на съответния екип. През декември трябва да се освежим, ако искаме да продължим доброто представяне на отбора."

http://btvnovinite.bg/article/sport/spa ... video.html
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот NOMER14 » 04 сеп 2016 11:56

Капитане,
след като нашият приятел Ицо продаде българските екипи на Пума, националният тръгна стремглаво надолу. Само с адидас имахме успехи.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 04 сеп 2016 12:16

Captain Stottlemeyer написа:
bobo_13 написа:Какво очаквате? Тоя Русев няма пари. Всичко му е акции, картини и т.н. Няма да тръгне да ги продава, че да налива в Левски...

Очевидно на пейката пред вашия блок в "Младост" (нали не бъркам - там живееш) сте добре запознати с финансовото състояние на "тоя Русев"... 8-) Иначе аз лично очаквам това:
"Спас Русев: Това, което искаме да направим до Нова година, е козирка над сектор „А“ и ново електронно табло, което да бъде съвременно с показване на головете и хубавите положения. Това са задължителните неща, които нямат отношение към отбора. През декември, когато съм по-добре запознат, ще видим какво правим в спортно-техническата част. Не искам да влизам тази сфера, защото това е територия на съответния екип. През декември трябва да се освежим, ако искаме да продължим доброто представяне на отбора."

http://btvnovinite.bg/article/sport/spa ... video.html

Работил съм за него + познавам хора, които са въртели бизнес с него, колкото до Младост.....ами дадох го под наем и се преместих на югозапад :) Съмнявам се до Нова година да има козирка.....Иначе дано изпълни поне 1/3 от това, което обещава. По форумите даже мечатят за трансфери за по 500 000 евро :) Както и да е. Русев няма да дава пари за Левски, ще ги дават Телелинк и Виваком....ако не решат да препродават БТК.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 04 сеп 2016 12:34

bobo_13 написа:Работил съм за него + познавам хора, които са въртели бизнес с него, колкото до Младост.....ами дадох го под наем и се преместих на югозапад :) Съмнявам се до Нова година да има козирка.....Иначе дано изпълни поне 1/3 от това, което обещава. По форумите даже мечатят за трансфери за по 500 000 евро :) Както и да е. Русев няма да дава пари за Левски, ще ги дават Телелинк и Виваком....ако не решат да препродават БТК.

А бе кой като теб винаги с инфо от първа ръка. Или си работил лично с тях или твои колеги и познати са имали вземане-даване със собствениците на Левски. :) Нямаш равен просто!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 04 сеп 2016 13:49

Направо сте като малките деца , тропате с крак и искате сега веднага . Как подяволите работите не ми го побира акъла .
Нали ако се сменят хора трябва да се говори с тях неустойки алабала или искате пак да си плащаме по старата схема .
Нали човека трябва да влезе и да се ориентира в обстановката все пак . За трансферите според мен се оглеждат за нещо найстина качествено което няма да разкараме зимата и пак наустойка . И как очаквате да има нов екип и този екип да направи качествени трансфери за 3 дни ? Това вашето е не сериозно . Трябва само търпение и подкрепа .
САМО ЛЕВСКИ
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 сеп 2016 21:19

Момчета и момичета фенове на Левски, имам много лоша новина за вас... завръщам се на Армията след 4 месеца отсъствие!
@ Това трябва да ви подскаже, че към средата на октомври ви чака погром! :lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 сеп 2016 21:50

ае къв нет ползват на 4км., че това нещо бълва непрестанно глупости?
Поне е "светъл" пример за чорбарската идентичност :| :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 сеп 2016 21:58

Teo написа:Момчета и момичета фенове на Левски, имам много лоша новина за вас... завръщам се на Армията след 4 месеца отсъствие!
@ Това трябва да ви подскаже, че към средата на октомври ви чака погром! :lol:

Жалко, че не се завръщаш в психиатрията, дори и там не те търпят.
Тоя си сменя мнението през ден, абсолютен ненормалник.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 сеп 2016 22:03

Ама вие наистина се надявахте, че като аз не съм на стадиона на 15 ще счупите каръка и ще ни биете ли? :lol:
Нали се сещате, че няма как да позволя такова нещо да се случи? :lol: :lol:

Върни се в “Левски”