ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 04 сеп 2016 00:30

1982 написа:
soilwork написа:[center]Лека-полека оздравители и озеленители се примиряват със съдбата си ,както бяхме предвидили феновете на ЦСКА :lol: Темата навлиза в познатото си русло на шеги и закачки.....беше ясно че тази маниакална втораченост в Търговски регистри ,лицензии,документи и т.н ще отмине ;) Скоро ще си говорим само за футбол ,тактически схеми ,трансфери.....[/center]

Нищо не е отминало, оранжев. Вие сте Литекс и това непрестанно ще ви се напомня. Всички факти сочат - вие не сте ЦСКА, а Литекс. 8-)
[center]Напротив....фактите и обективната реалност сочат че сме си ЦСКА!! Литекс са във В група ,дори може ние или колегите от Подуяне да ги изтеглим за Купата :lol: [/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 сеп 2016 00:45

Във В група е Ботев Луковит. А Литекс къде е, можеш да провериш по ЕИК-ато им. :mrgreen: Има го и в подписа ми. 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 сеп 2016 01:06

1982 написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:Към Кашчей: Аз прочетох какво пише в правилниците. Но като четеш правилник или закони трябва и да тълкуваш съдуржанието понякога. А ти само четеш без да тълкуваш. То ако не се налагаше тълкуване на закони и правилници в България нямаше да има Конституционен съд.
Злоба злобаа..... Ще ви изяде отвътре.

Бобо, за какво тълкуване говориш, като ясно е написано нещо там?! Освен това, това са правилници на ФИФА, та айде стига с тълкувания. Защо тогава (това умело или удобно го пропусна) ТД на професионалистите са само срочни, задължително срочни и липсва изпитателен срок? Това не противоречи ли на КТ у нас, Бобо?! Ти, ако имаш договор с кантората, тя може ли да ти продаде правата на друга кантора, а Бобо?!

Аз ще ти кажа за какво тълкувание пише Бобчо Йористчето ..... след като в ТЗ ясно пише, че синдикът е едно от лицата, които могат да внасят оздравителни планове, това се тълкува, че ....... не го пише. :lol: :lol: :lol: :lol: Много е просто - пише нещо, ти го тълкувваш, че не го пише. :mrgreen: :mrgreen:

Много точно си го обяснил , ама се опасявам , че БобоЮристаНиколов няма да го разбере ....този , ако наистина е юрист , трябва сериозно да се помисли за закриване на неговия ВУЗ !!!!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 04 сеп 2016 03:15

Beladona написа:
1982 написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:Към Кашчей: Аз прочетох какво пише в правилниците. Но като четеш правилник или закони трябва и да тълкуваш съдуржанието понякога. А ти само четеш без да тълкуваш. То ако не се налагаше тълкуване на закони и правилници в България нямаше да има Конституционен съд.
Злоба злобаа..... Ще ви изяде отвътре.

Бобо, за какво тълкуване говориш, като ясно е написано нещо там?! Освен това, това са правилници на ФИФА, та айде стига с тълкувания. Защо тогава (това умело или удобно го пропусна) ТД на професионалистите са само срочни, задължително срочни и липсва изпитателен срок? Това не противоречи ли на КТ у нас, Бобо?! Ти, ако имаш договор с кантората, тя може ли да ти продаде правата на друга кантора, а Бобо?!

Аз ще ти кажа за какво тълкувание пише Бобчо Йористчето ..... след като в ТЗ ясно пише, че синдикът е едно от лицата, които могат да внасят оздравителни планове, това се тълкува, че ....... не го пише. :lol: :lol: :lol: :lol: Много е просто - пише нещо, ти го тълкувваш, че не го пише. :mrgreen: :mrgreen:

Много точно си го обяснил , ама се опасявам , че БобоЮристаНиколов няма да го разбере ....този , ако наистина е юрист , трябва сериозно да се помисли за закриване на неговия ВУЗ !!!!

От написаното и от двамата излиза, че нищо не сте разбрали, но това не ме учудва. Все пак на вас мислиенето не ви се отдава като процес. Най-много обичам оценки да ми дават тройкаджии от техникуми по селско стопанство. Добре, че поне тях ги закриха. Един съвет и към двамата - спрете да се занимавате с мен. Няма смисъл. Аз и като професионално ниво и като лично ниво съм много пред вас. На мен оценки други хора могат да ми дават и вие не сте сред тях. Използвайте времето, което ми отделяте за да направите нещо градивно в живота си мързели такива :lol: . Не сте част нито от съдебната система в България нито от правната академична общност в България за да ми давате оценки. Така, че дреме ми за вашите словоизлияния по мой адрес ;). А сега ме извинете, защото имам да правя нещо много по-значимо от колкото да ви отговарям на простотиите :). Все пак за разлика от вас моят живот е предимно извън този форум. Ай със здраве.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 сеп 2016 06:00

1982 написа:Във В група е Ботев Луковит. А Литекс къде е, можеш да провериш по ЕИК-ато им. :mrgreen: Има го и в подписа ми. 8-)

Във "В" група е Литекс Ловеч, който мачка наред. А това, че ЕИК на предишния Литекс и ЕИК на ЦСКА съвпадат, някак ще го преживеем. Хора със съвременни, либерални виждания сме, не сме паднали от Марс, знаем какъв терор бе упражняван върху ЦСКА през последните 15 години.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 04 сеп 2016 08:36

Е много сте нагли и жалки бе мама му стара :shock: Колко документа трябва да се извадят за да разберете, че сте просто един преименуван Литекс, колко ? Излезнете като мъже и кажете, да преименуван Литекс сме, но не ни се гледа повече ЦСКА по селата и сме готови на всичко за да има спокойствие и силен отбор, да гледаме дерби и да играем в Европа. Толкова ли е трудно бе деба ?! Показва ви се документ, че сте преименуван Литекс, те ми отговарят с Дучето, Летище, Цимбици, Гелове и какви ли не глупости :) Аре стегнете се малко, че ставате смешни вече с тия заучени фрази.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 сеп 2016 09:27

ceBep написа:Е много сте нагли и жалки бе мама му стара :shock: Колко документа трябва да се извадят за да разберете, че сте просто един преименуван Литекс, колко ? Излезнете като мъже и кажете, да преименуван Литекс сме, но не ни се гледа повече ЦСКА по селата и сме готови на всичко за да има спокойствие и силен отбор, да гледаме дерби и да играем в Европа. Толкова ли е трудно бе деба ?! Показва ви се документ, че сте преименуван Литекс, те ми отговарят с Дучето, Летище, Цимбици, Гелове и какви ли не глупости :) Аре стегнете се малко, че ставате смешни вече с тия заучени фрази.

Литекс играе във "В" група. ЦСКА в "Първа Лига". Факт.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2016 09:37

Mitata написа:
1982 написа:Във В група е Ботев Луковит. А Литекс къде е, можеш да провериш по ЕИК-ато им. :mrgreen: Има го и в подписа ми. 8-)

Във "В" група е Литекс Ловеч, който мачка наред. А това, че ЕИК на предишния Литекс и ЕИК на ЦСКА съвпадат, някак ще го преживеем. Хора със съвременни, либерални виждания сме, не сме паднали от Марс, знаем какъв терор бе упражняван върху ЦСКА през последните 15 години.

Тоя ли Литекс, който играе сега в Ловеч, ви преби с 8:0 :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2016 09:46

Venko123 написа:
ceBep написа:Е много сте нагли и жалки бе мама му стара :shock: Колко документа трябва да се извадят за да разберете, че сте просто един преименуван Литекс, колко ? Излезнете като мъже и кажете, да преименуван Литекс сме, но не ни се гледа повече ЦСКА по селата и сме готови на всичко за да има спокойствие и силен отбор, да гледаме дерби и да играем в Европа. Толкова ли е трудно бе деба ?! Показва ви се документ, че сте преименуван Литекс, те ми отговарят с Дучето, Летище, Цимбици, Гелове и какви ли не глупости :) Аре стегнете се малко, че ставате смешни вече с тия заучени фрази.

Да питам и теб:
Този Литекс ли, който играе във В група ви победи с 8:0? И защо Литекс играе във В група, след като не е ваден от Б група и не е изпадал от нея?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 04 сеп 2016 10:19

Venko123 написа:

Като пишеш "Факт" не лъжи!В Първа лига играе ЦСКА-София....Факт.
Ееех Българийо!

Върни се в “Архив”