Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Бивши юноши и играчи на Черно море

Мнениеот ShooterMan » 02 сеп 2016 22:54

Да бе, да....Гонзо ти е виновен на тебе, че се сложи на онези селяни в Етрополе и си повярва, че няма да ти извъртят селски номер. Е, някой фенове може и да искат Курьор, но Гонзо, доколкото му знаем характера абсурд да даде задна. Трябва да му говорят шефове, фенове, не знам дали и това ще има ефект. Мисля, че Гонзо трябва да развива Николай Минков като крило и Илиан Илиев-младши като десятката, която искаме пък каквото излезе от момчетата....Имаме отлични отзиви и за двамата
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 03 сеп 2016 10:02

Харесвах Курьор, но...... С тази си постъпка падна много. Преди да се говори нещо се мисли. Заигра се с някои хора за пари, не му стана работата, а сега отново чука на нашата врата. Усещам го как накрая ще се озове в Левски.
Truth is hate for those that hate the truth.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 03 сеп 2016 18:38

Според мен въпросът и съответно нашето мнение за Курьор трябва да зависи от това дали НАИСТИНА е имал оферта от нас и просто е избрал по добрата финснсово. Ако е така, КРАЙ, поредния наемник. Въпреки, че не би трябвало да го упрекваме толкова остро затова. Колко хора биха отказали на негово място 3 (може и повече) пъти по добра оферта. Просто той не е трябвало да говори за влюбване в клуб и т н.
Аз обаче съм по склонен да вярвам на варианта, че Черно Море не му е отправил никога оферта. Разни медии споменаваха подобни истории, но познавайки Гонзо и неговата злопаметност, мисля че той никога не би одобрил този трансфер. Та именно от Курьор започнаха проблемите на Гонзо в Левски. Още помня култовата снимка на тримата с Батков и Тонев, ухилени до уши минути преди края на финала. И накрая БАМ!!!
Мисля, че трябва да се напомни на нашия треньор, че той е такъв не на Своге, Банкя или Царско село, а на най-стария клуб и първи шампион на България! Да спре с пристрастните си изявления по медиите и просто да се състедоточи в работата си в Черно море и решенията, които взема. Защото не подписването с Курьор за мен е една голяма лично Гонзова грешка!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 сеп 2016 20:24

TBRays написа:Според мен въпросът и съответно нашето мнение за Курьор трябва да зависи от това дали НАИСТИНА е имал оферта от нас и просто е избрал по добрата финснсово. Ако е така, КРАЙ, поредния наемник. Въпреки, че не би трябвало да го упрекваме толкова остро затова. Колко хора биха отказали на негово място 3 (може и повече) пъти по добра оферта. Просто той не е трябвало да говори за влюбване в клуб и т н.
Аз обаче съм по склонен да вярвам на варианта, че Черно Море не му е отправил никога оферта. Разни медии споменаваха подобни истории, но познавайки Гонзо и неговата злопаметност, мисля че той никога не би одобрил този трансфер. Та именно от Курьор започнаха проблемите на Гонзо в Левски. Още помня култовата снимка на тримата с Батков и Тонев, ухилени до уши минути преди края на финала. И накрая БАМ!!!
Мисля, че трябва да се напомни на нашия треньор, че той е такъв не на Своге, Банкя или Царско село, а на най-стария клуб и първи шампион на България! Да спре с пристрастните си изявления по медиите и просто да се състедоточи в работата си в Черно море и решенията, които взема. Защото не подписването с Курьор за мен е една голяма лично Гонзова грешка!

Покрай хубавите думи говориш колкото да не заспиш.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 03 сеп 2016 20:34

TBRays написа:Според мен въпросът и съответно нашето мнение за Курьор трябва да зависи от това дали НАИСТИНА е имал оферта от нас и просто е избрал по добрата финснсово. Ако е така, КРАЙ, поредния наемник. Въпреки, че не би трябвало да го упрекваме толкова остро затова. Колко хора биха отказали на негово място 3 (може и повече) пъти по добра оферта. Просто той не е трябвало да говори за влюбване в клуб и т н.

Абсолютни глупости, ''БАМ'' дойде от Бакари, значи трябва да си го изкара и на Бакари и вече да го е изгонил от отбора ако ще търси мъст, това са крайно несериозни неща, няма какво да се лъжем Курьор беше в София и беше минал медицински прегледи, разбра се с Гриша Ганчев, неговото първо желание е било да играе за повече пари в Литекс и е нормално, след това Гонзо какво да каже и аз да съм и аз ще кажа, че нямаме нужда и да защити ръководството, което няма как да удовлетвори високите финансови изисквания на Курьор и да му предложи пари близки до тези, които му предлагат в Литекс, Левски или чужбина. Гонзо ако не друго е доказал, че е принципен човек, Курьор предпочете офертата на Гриша Ганчев пред тази на нашето ръвкодоство, след това реакцията на Гонзо е предизвикана от неговия характер и принципи.
Последна промяна от Aleks_Ru на 03 сеп 2016 20:51, променено общо 1 път.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 03 сеп 2016 20:50

В интервю, излъчено на 28 август, неделя, по ТВ+ ("Код спорт"), Гонзо казва, че се е появила опция и ще се опитат да вземат въпросния футболист. Интервюто не може да е взето/заснето по-късно от 25 или 26 август, защото на 27-ми беше мача с "Дунав" - няма как да стане в същия ден. На 24 август Курор е написал във Фейсбук, че прекратява договора си с "Динамо" - Тбилиси. Справка - Фейсбук-профила на Мат. Официално това става на 25 август. Справка - "Трансфермаркет". Очевидно опцията е била точно Курьор, защото в медиите не е излизала информация за наша оферта или интерес към друг играч по същото време. На 27 август, около 19 ч. (малко след края на мача с "Дунав") Гонзо казва по "Диема спорт", че "Черно море" няма нужда от Курьор - по простата причина, че знае какво става. Час по-късно Мат е показан в ложата на "Българска армия". Има ли още някой, който да се съмнява, че оферта от "Черно море" е имало, но е предпочел да приеме тази на "онези", явно по-добра, без да допуска, че в последния момент Йорданеску ще откаже да го вземе? След всичко това във Фейсбук-профила си Мат твърди, че не е в "Черно море" единствено, защото Гонзо не го иска и че е преговарял с "онези" поради една-единствена причина, очевидно визирайки отново твърдяното от него нежелание на Гонзо.

Всеки може сам да прецени колко е искрен Курьор.

Очаквам скоро да го видим в някой от т. нар. отбори с претенции, но ако вярвах в чудеса, щях да се надявам да ги видя усмихнати с Гонзо на следващата тренировка. Обаче Коледа е далече...
Последна промяна от Varnauser на 03 сеп 2016 21:34, променено общо 1 път.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 03 сеп 2016 21:07

Aleks_Ru написа:

Абсолютни глупости, ''БАМ'' дойде от Бакари, значи трябва да си го изкара и на Бакари и вече да го е изгонил от отбора ако ще търси мъст, това са крайно несериозни неща, няма какво да се лъжем Курьор беше в София и беше минал медицински прегледи, разбра се с Гриша Ганчев, неговото първо желание е било да играе за повече пари в Литекс и е нормално, след това Гонзо какво да каже и аз да съм и аз ще кажа, че нямаме нужда и да защити ръководството, което няма как да удовлетвори високите финансови изисквания на Курьор и да му предложи пари близки до тези, които му предлагат в Литекс, Левски или чужбина.

Може и да си прав... Просто не мога да повярвам как човек би пропуснал такава възможност да се превърне в легенда в клуба, който твърди че обожава. И изявлението му във ФБ също ме кара да мисля, че оферта от нас не е имало..
Що се отнася до Гонзо, първо харесвам го, най вече заради хъса и безкомпромисността му. Но, че си е злобичка всеки го знае.Бака си му беше любимец още от първия му престой на Тича. А Курьор сигурно до ден днешен стряска сънищата му.
И последно, не мисля, че фен на който и е да е отбор би се радвал треньорът му ежеседмично да дава интервюта за предишния му отбор. Разбирам, че е провокиран от шопските журналисти, но това просто не е лоялно.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 сеп 2016 21:22

Varnauser , е прав в разсъжденията си.
Темата Курьор може и да се затвори.
Агент на Курьор е Sasha Baranov, вероятно Жейнов го е представлявал в България.
Отделно Жейнов и Гонзо са в конфликт от доста време.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 сеп 2016 22:11

Всички имаме глави на рамене да мислим. Малоумни тука няма пък ако ще Курьор да изпише 10 дитирамби във Фейсбук. Гонзо пък нищо не написа, но от цялата ситуация излезе с достойнство. И покрай това - с достойнство излезе и Черно Море. Като е предпочел селяните и парите на селяните в Микре и Етрополе - ОК. В цялата тази патардия аз лично съм изцяло зад поведението на Гонзо, а на Курьор пожелавам здраве и късмет - няма как да таим лоши емоции към него :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 03 сеп 2016 22:57

Говориш големи глупости. Проблемите на Гонзо в Левски започнаха от Бакари. Снимката на ухилените Гонзо, Тонев и Батков е при 1-0 за Левски и след това Бакари ги опари доста яко. При твоето мислене Бакари вече нямаше да е в Черно море. Куриор си е наемник. Имаше две оферти, предпочете тяхната заради повечето пари. Отиди на Българска Армия всичко и после те се отказаха от него и започна да реве за Черно море.

Върни се в “Черно море”