Инфантино: Видеоповторенията са нова страница в историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Инфантино: Видеоповторенията са нова страница в историят

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 сеп 2016 11:34

iliev72 написа:Капитанче щом искаш си живей в 20 век.
Аз искам да живея в 21 век.Въпросите които си ми задал ги обърне към твоя идол Боби Перуката.
Нали той е в комисиите на УЕФА и много на ти с нещата които се случват там.
Аз съм фен и не съм този който казва какво трябва да стане , а такъв е твоя идол за който е по-важно да има коса върху главата си отколкото мозък в нея !

Ушев, разбирам, че не можеш да кажеш НИЩО по въпроса - не съм и очаквал компетентен отговор точно от теб. :lol: И аз искам много работи, само че едно е да искаш, друго е да можеш и т.н.... - надявам се, че знаеш продължението на цитата. ;) Що се отнася до Боби Михайлов, аз го харесвах като футболист. Доброто ми възпитание и вродената ми деликатност ме спират да изкажа в прав текст мнението си за него като администратор... 8-) Желая ти приятно изкарване на празниците и по-спокойни дежурства. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 сеп 2016 11:40

Captain Stottlemeyer написа:
iliev72 написа:Капитанче щом искаш си живей в 20 век.
Аз искам да живея в 21 век.Въпросите които си ми задал ги обърне към твоя идол Боби Перуката.
Нали той е в комисиите на УЕФА и много на ти с нещата които се случват там.
Аз съм фен и не съм този който казва какво трябва да стане , а такъв е твоя идол за който е по-важно да има коса върху главата си отколкото мозък в нея !

Ушев, разбирам, че не можеш да кажеш НИЩО по въпроса - не съм и очаквал компетентен отговор точно от теб. :lol: И аз искам много работи, само че едно е да искаш, друго е да можеш и т.н.... - надявам се, че знаеш продължението на цитата. ;) Що се отнася до Боби Михайлов, аз го харесвах като футболист. Доброто ми възпитание и вродената ми деликатност ме спират да изкажа в прав текст мнението си за него като администратор... 8-) Желая ти приятно изкарване на празниците и по-спокойни дежурства. :)

[offtopic]Дежурят такива като теб, а такива като мен си почиват,сержант[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 12:09

Видеоповторенията имат място само при телевизионно излъчване на мача. Всичко останало е доста инфантилно..почти се доближава до името на шефа на ФИФА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 сеп 2016 12:18

Кашчей написа:Видеоповторенията имат място само при телевизионно излъчване на мача. Всичко останало е доста инфантилно..почти се доближава до името на шефа на ФИФА.

[offtopic]Ми да направим теб шеф на ФИФА за да се оправи футбола ли :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 03 сеп 2016 13:41

Трябва да има повторения . Така Фактора Поръчков и Некадърен съдия от рода Клатемберг ( или там както се пише ) ще отпадне .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 13:50

iliev72 написа:
Кашчей написа:Видеоповторенията имат място само при телевизионно излъчване на мача. Всичко останало е доста инфантилно..почти се доближава до името на шефа на ФИФА.

[offtopic]Ми да направим теб шеф на ФИФА за да се оправи футбола ли :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Ако аз стана шеф на ФИФА ще ти се наложи да припознаваш т.н. ФК "Летище" , защото друг ЦСКА у нас няма да има, а такива идиотии, като видеоповторения на спорни моменти ще бъдат забранени под страх от вечно изхвърляне от футбола на подобни "експериментатори". По-скоро бих наритал съдиите, които умишлено "грешат", защото има и такива, и то не малко.
Мисля, че колегата "Ковачев" е дал доста точно и обосновано мнение относно видеоповторенията, като се има предвид и втората му професия.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 13:55

КАН написа:Трябва да има повторения . Така Фактора Поръчков и Некадърен съдия от рода Клатемберг ( или там както се пише ) ще отпадне .

И ще останат чесните, като Генов, Момчил Врайков, Ристосков, Каубоя, Светозар Маринов..Вярно, тия не свирят вече, но бяха страшно коректни и точни.

Теб още ли те боли, че Лудогорец пак влезе в групите на ШЛ?! Клатенбърг свири финала на ЕП, ама за левскар е некадърен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 сеп 2016 14:20

Кашчей написа:
iliev72 написа:

Ако аз стана шеф на ФИФА ще ти се наложи да припознаваш т.н. ФК "Летище" , защото друг ЦСКА у нас няма да има, а такива идиотии, като видеоповторения на спорни моменти ще бъдат забранени под страх от вечно изхвърляне от футбола на подобни "експериментатори". По-скоро бих наритал съдиите, които умишлено "грешат", защото има и такива, и то не малко.
Мисля, че колегата "Ковачев" е дал доста точно и обосновано мнение относно видеоповторенията, като се има предвид и втората му професия.

[offtopic]:lol: :lol: :lol: Вади чернобелият тв и защо въобще ползваш интернет.Той не е за такива задръстеняци като теб :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 сеп 2016 14:31

Твърдо "за" видеоповторенията!
Кой мач гледах? Имаше огромни видеоекрани на самия стадион, по които даваха повторения на зрелищни отигравания, положенията и головете. Стигнеше ли се до спорни положения обаче, засади ей така сякаш нарочно не ги излъчваха. Що за глупост и простотия питам аз? Толкова лесно и бързо би се случило всичко, макар че го има и другото - поне в нашата мила родна действителност разходи за подобни екрани биха били неразумни, още повече да се залагат като изисквания за лицензиране.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 14:36

doktora25 написа:Твърдо "за" видеоповторенията!
Кой мач гледах? Имаше огромни видеоекрани на самия стадион, по които даваха повторения на зрелищни отигравания, положенията и головете. Стигнеше ли се до спорни положения обаче, засади ей така сякаш нарочно не ги излъчваха. Що за глупост и простотия питам аз? Толкова лесно и бързо би се случило всичко, макар че го има и другото - поне в нашата мила родна действителност разходи за подобни екрани биха били неразумни, още повече да се залагат като изисквания за лицензиране.

Ами тогава да си разиграват и мачовете на ФИФА , за да бъде още по-сигурно. Даже няма да има контузени футболисти.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - Свят”