Виваком - поредната олигархична схема. Кой е идиотът?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Виваком - поредната олигархична схема. Кой е идиотът?

Мнениеот iliev72 » 03 сеп 2016 11:33

Rivaldo10 написа:
iliev72 написа:Прекалено много очакваш от някои"левскари".Това няма как да се случи.Тези са левскари не защото обичат Левски , а защото мразят ЦСКА, но ако това все пак се случи имаш бира от мен :)

Аз мъртъвци не мразя... Но пък и Литекс са ми били винаги противни. ;)

Не мога да мразя нещо което не познавам лично.Може да не го харесвам , но да мразя е прекалено.
Поне за мен омразата е нещо лично !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 сеп 2016 12:38

Red Warrior написа:
Popokatepetal написа:
Mathias_Coureur написа:Култът към личността е много лошо нещо, замъглява сериозно зрението и съзнанието. Феновете на ЦСКА-София(Литекс) развиха култ към Гриша Ганчев, сравнявайки го с Бенковски, имам чувството, че и голяма част от феновете на Левски започват да развиват култ към Спас Русев. Всеки , който каже нещо срещу бащицата , веднага скачат като на Матросов на амбразурата да го защитават, защото е "от нашите". :mrgreen:

Какъв култ, бе пич. До преди месец никой не беше чувал за Русев. Вчера за първи път човека влезе в съблекалнята на Герена, а днеска вече тонове помия срещу него. Къде бяха всичките тия статии, разследвания и т.н. преди да ни стане собственик. Не защитаваме никой. Просто ни е смешно и непонятно как човек за когото до преди броени дни никой не знаеше нищо, изведнъж стана най-големия злодей.

Ами влизането в Левски съвпадна "случайно" с поредната далавера на господина от Лондон. Затова статията за Виваком е сега, при това е написана от икономист нямащ нищо общо с футбола и съм я копирал от сайт, който няма нищо общо с футбола. А за пернишкия "аристократ" много хора знаят отдавна, стига да са се интересували. Аз например познавам човек, който си е имал вземане-даване с него в къщата му (бившата на Стефан Савов) до операта, която купи за няколко милиона. :idea:

Фрогнюз мяма нищо общо със спортен сайт- да!!!
Но не минава ден без да плюят по "Левски" и всичко свързано с него!!!
Така че, изобщо не е обективен, а да не пиша пак какви глупости са публикували и продължават да публикуват там.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2016 13:40

Долно уйно написа:
1982 написа:Половината са с аватари на този ДС боклук, а няколко даже го защитават и го хвалят.

Явно нехващаш иронията, особенов частта с аватарите.
Изчети темата, разумен си и ще ти стане ясно защо са.

Чел съм им форума достатъчно, пълно е с хвалби към Русев. Ирония има само при няколко.

Особено се впечатляват някои от изказванията му.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 сеп 2016 14:46

Вече толкова години минаха от така-нареченият преход, не стана ли ясно, че няма никакво значение какви пари струват разните "приватизационни" сделки.
След като кинтите от същите, отиват в частни джобове, а не за народа или поне Държавата... За съжаление няма никакво значение за колко е продаден Виваком.

В случая ще проявя малко пристрастие и ще напиша, че дано поне покрай тая "тъмна" сделка, най-популярният Клуб в България отново да се върне на върха. :mrgreen:
Тоест - пари за спорт.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 сеп 2016 18:01

1palq4o1 написа:
Red Warrior написа:
Popokatepetal написа:
Mathias_Coureur написа:Култът към личността е много лошо нещо, замъглява сериозно зрението и съзнанието. Феновете на ЦСКА-София(Литекс) развиха култ към Гриша Ганчев, сравнявайки го с Бенковски, имам чувството, че и голяма част от феновете на Левски започват да развиват култ към Спас Русев. Всеки , който каже нещо срещу бащицата , веднага скачат като на Матросов на амбразурата да го защитават, защото е "от нашите". :mrgreen:

Какъв култ, бе пич. До преди месец никой не беше чувал за Русев. Вчера за първи път човека влезе в съблекалнята на Герена, а днеска вече тонове помия срещу него. Къде бяха всичките тия статии, разследвания и т.н. преди да ни стане собственик. Не защитаваме никой. Просто ни е смешно и непонятно как човек за когото до преди броени дни никой не знаеше нищо, изведнъж стана най-големия злодей.

Ами влизането в Левски съвпадна "случайно" с поредната далавера на господина от Лондон. Затова статията за Виваком е сега, при това е написана от икономист нямащ нищо общо с футбола и съм я копирал от сайт, който няма нищо общо с футбола. А за пернишкия "аристократ" много хора знаят отдавна, стига да са се интересували. Аз например познавам човек, който си е имал вземане-даване с него в къщата му (бившата на Стефан Савов) до операта, която купи за няколко милиона. :idea:

Фрогнюз мяма нищо общо със спортен сайт- да!!!
Но не минава ден без да плюят по "Левски" и всичко свързано с него!!!
Така че, изобщо не е обективен, а да не пиша пак какви глупости са публикували и продължават да публикуват там.

”Фрог нюз” има нещо общо със футбола,неговия главен редактор е ДС агент и запален фен на цска,знаете ли кой е?Преди време пострада от някакви удари с чукове по капачките.Създателя на сайта също е ченге .

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 сеп 2016 14:52

КТБ е създадена с руските капитали на ВТБ.Българската банка е част от империя в която влиза и Виваком заедно с БТК.Погледнете къде са пощите във всяко едно населено место и ще видите че нищо не е случайно и не може да стане без поръчка от горе.Собствениците на Петрол,Виваком.Техномаркет,Пътна инфраструктора и прочие вече са са известни,а бившият им собственик е под домашен арест в съседна Сърбия,а не в Аруба или Сейшелите.Дано нещо ви светне в павловските глави.

Върни се в “Свободна зона”