ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 03 сеп 2016 01:18

Beladona написа:
Що така бе , Радо ???? Нали от два дена риеш за неустойки , укрити данъци и черепи .....

Просто не знам клаузата по която напусна Янев и дали дължи пари за неизпълнен договор.И понеже въпроса ти е от сорта "тъпи",те пратих да си говорите с Кашчей.За около 5 000 поста щяхте да се разберете кой ,какво и защо и така.
П.П.
Боркиш,този Радо аз ли съм или пак е някакво съкращение от Голеадор.Може и да не ми отговаряш,не ми е важно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 сеп 2016 01:34

Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:Радо , недей да бързаш с тъпотиите си ....има граждански договори и други схеми ....

Черепа не е прехвърлял АД на свои хора , акциите ги държи некъв Люсиен Иванов , в НС са Мечков и Коцев ....ИД е Коцев май ....скоро това Ад ще стане на 400 фена на ЦСКА .....тогава каква тъпотия ше измъдриш бе , Радо ???

Боркиш,Черепа прехвърли АД-то на свои хора.Ще видиш,че няма да видиш никой от Офанзива с акции от Черепа,само хора които са череписти.Лошо няма,те също са фенове на ЦСКА но за съжаление опорочиха идеята за чист и свят ЦСКА на феновете който да обедини всички.Така ганчевистите са в ЦСКА-София,черепистите в ЦСКА 1948,а една голяма част чакаме да разберем какво ще се случи с ПФК ЦСКА.

Радо , Емил Кънев ше го видим с акция , ако има излишни 50 лева ..... Добре ли ти е сега ????

Емо на кой е човек?Както казах,само близки до черепа,това е положението.

Емо Кънев е човек на черепа ????? Ама само дето черепа не знае , че съществува Емо Мегафона ......Радо , баце , земи баце напиши нещо барем 30 % вярно бе ....само лъжи и фантасмагории !!!! Излагаш се , честно !!!

Емо беше на срещата с Черепа когато обявиха,че новия ЦСКА ще играе в А окръжна група със собственик Васил Божков.
30 % вярно вика..... малеееее!!!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 01:39

AndreshkoGacovBacov написа:
Кашчей написа:...
Я, като си гледал операта да ми напишеш и заглавието и, та да съм сигурен, че си я гледал, защото по Шекспир е едно, а по Верди друго :mrgreen:

:roll:
Заради тебе - сега задълбах по "либретото" и по разни писма на Верди...
ташака е, че май Верди леко завижда на Фалстаф...
А уж и двамата са дъртаци... и Верди не е да е като - да се оплаква от "живота"...
:roll:
Но винаги има и "по-добре"...

Винаги може да има и "по-добре", важното е да поставиш кавичките на място :mrgreen: .. и да помислиш, че и друг може да е чел Шекспир и гледал оперите на Верди.. не, че е така, но все пак :mrgreen:
Всъщност вие, припознавачите, сте точно в ролята на Фалстаф 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 03 сеп 2016 01:54

:shock:

Тва звучи ужасно претенциозно и аристократично...
Да не би моя "политически приятел" Писанчо да ти е хакнал профила ???... :roll:
Дано...
иначе ми падаш в очите...
:lol:

п.с. Писанчо, знам че "четеш", дисидентино палав ...
кАжи пак некоя смешка за "евроатлантическия прОчит" на "Андрешко"...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 02:04

AndreshkoGacovBacov написа:

:shock:

Тва звучи ужасно претенциозно и аристократично...
Да не би моя "политически приятел" Писанчо да ти е хакнал профила ???... :roll:
Дано...
иначе ми падаш в очите...
:lol:

п.с. Писанчо, знам че "четеш", дисидентино палав ...
кАжи пак некоя смешка за "евроатлантическия прОчит" на "Андрешко"...

:lol: :lol: :lol:

Ако наистина си чел за Фалстаф и мераците му.. не ми се вижда много по-различно, но всеки има право на мнение 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Re:

Мнениеот bobonikolov » 03 сеп 2016 06:34

Beladona написа:
bobonikolov написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:Кашчей според българския закон всички футболисти на това ТД трябва да имат трудови договори! Няма изключения! Това, че БФС не изисква представянето на тези договори в офиса им като изискване да допусне футболистите да се състезават в аматьорските групи не освобождава от задължение ръководителите на ТД да сключат трудови договори. Направи си ако искаш един експеримент. Кажи на работодателя ти да ти прекрати трудовия договор и да ти плаща на ръка. Пък като дойдат на проверка от Инспекцията по труда им обясни, че ти не си служител на тая фирма а им помагаш щото ти е кеф. На бас, че ще има глоби. Та същото е и тук. Регистриран ли е клуба като ТД трябва да спазва закона и точка.

Бобо, ай да не спорим излишно! Във футбола у нас се сключват само срочни договори, с не по-дълъг от 3 години срок, а в аматьорските клубове нямаш право на ТД като футболист.

Прав си излишно е да спорим. Обясних ти ги нещата. Ако желаеш ще ги разбереш. Ако не желаеш няма. Разликата също ти я обясних.

Какво да искам да разбера?! Дружеството е регнато по ТЗ, но няма служители. Футболистите са аматьори и нямат право да сключват ТД като изпълняващи длъжността "футболист"- как по-просто и асимилиращо да ти го обясня?! Има си ПСФК в сайта на БФС-вземи и го прочети, вместо да пишеш неща, които, меко казано, са неистини! В аматьорски клуб, само и единствено треньорът може да има ТД, като това не е задължение, а право!

Ясноо ти изобщо не можеш да схванеш какво ти говоря. По тая логика ти защо работиш с трудов договор бе човек? А? Ми и ти можеш да кажеш, че се навърташ във фирмата ей така за кеф. Ама на ИТ не й пука за това. Ще бамнат на работодателя една глоба и толкоз. И в последен опит дано ме разбереш- БФС прави разлика между професионалисти и аматьори по договирте да. Обаче за БФС има писмен договор, когато такъв им е предоставен в централата разбра ли? Ако клуб се опита да регистрира футболист-професионалист без да представи договор от БФС няма да му направят регистрация като такъв. Ако клуб, който е аматьорски се опита да регистрира футболист и не предостави договор пред БФС, то БФС ще го регистрира като аматьор. Разликата е в представянето на договор. В случая има регистриран като аматьорски футболен клуб едно ТД, а по правилник това трябва да е ЮЛНЦ. И след като е ТД следва целия персонал да има договори. А договорите на футболистите не трябва да се представят пред БФС. Иначе има нарушение на закона.Сега разбра ли? И да не си разбрал не смятам да хабя енергия да ти обяснявам. То по тая твойта логика всеки в България може да работи без договор и да се осланя на някакви правилници от второстепенно значение.

Като го видим тоя пишман юрист Бобо , ми се оправя настроението ....даже вече не му чета глупостите ....просто поглеждам обема на написаното и според него започвам да се смея !!!!!

Беладоно Беладоно на малкия пръст не можеш да ми стъпите и ти и Кашчей. Проблема при теб е че мозъчето ти е толкова гладко, че не можеш да разбереш колко ти е ниско IQ-то. Изписа 10 000 глупости в тоя форум. Точно 10 000 пъти те разкирха, смяха ти се и продължават да ти се смеят всички, но ти понеже си мазохист продължаваш да даваш поводи да се гаврят с теб :lol: :lol: :lol: :lol: . Смешник и клоун си ти Беладонкее Беладонке. Всичките ти плювни по мой адрес показват само колко слаб противник си. Опитваш се да ме принизиш на нивото си, но няма да стане, защото аз съм образован млад човек, а не форумен трол като теб. Мнения на гъзолизци на Божков не приемам присърце, така че си спести бъдещите храчки. Безполезно е. Не можеш да ме засегнеш по никакъв начин. Ай със здраве. И един съвет - отделяй повечко време на реалния живот. То само с божковите стотинки от мненията пенсия няма да вземеш ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 09:07

GOLEADOR написа:
Beladona написа:
Що така бе , Радо ???? Нали от два дена риеш за неустойки , укрити данъци и черепи .....

Просто не знам клаузата по която напусна Янев и дали дължи пари за неизпълнен договор.И понеже въпроса ти е от сорта "тъпи",те пратих да си говорите с Кашчей.За около 5 000 поста щяхте да се разберете кой ,какво и защо и така.
П.П.
Боркиш,този Радо аз ли съм или пак е някакво съкращение от Голеадор.Може и да не ми отговаряш,не ми е важно.

Радо идва от радист , какъвто си бил като дете в структурите на ОСО ...ама тази тема е в процес на разработване .....

Та кажи сега , Радо ???? Зафето добре ги изнудва с топките и екипите на децата ???? Похвално е , а ???

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 09:10

GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:Радо , недей да бързаш с тъпотиите си ....има граждански договори и други схеми ....

Черепа не е прехвърлял АД на свои хора , акциите ги държи некъв Люсиен Иванов , в НС са Мечков и Коцев ....ИД е Коцев май ....скоро това Ад ще стане на 400 фена на ЦСКА .....тогава каква тъпотия ше измъдриш бе , Радо ???

Боркиш,Черепа прехвърли АД-то на свои хора.Ще видиш,че няма да видиш никой от Офанзива с акции от Черепа,само хора които са череписти.Лошо няма,те също са фенове на ЦСКА но за съжаление опорочиха идеята за чист и свят ЦСКА на феновете който да обедини всички.Така ганчевистите са в ЦСКА-София,черепистите в ЦСКА 1948,а една голяма част чакаме да разберем какво ще се случи с ПФК ЦСКА.

Радо , Емил Кънев ше го видим с акция , ако има излишни 50 лева ..... Добре ли ти е сега ????

Емо на кой е човек?Както казах,само близки до черепа,това е положението.

Емо Кънев е човек на черепа ????? Ама само дето черепа не знае , че съществува Емо Мегафона ......Радо , баце , земи баце напиши нещо барем 30 % вярно бе ....само лъжи и фантасмагории !!!! Излагаш се , честно !!!

Емо беше на срещата с Черепа когато обявиха,че новия ЦСКА ще играе в А окръжна група със собственик Васил Божков.
30 % вярно вика..... малеееее!!!

Радоооооо !!!! На тая среща бяха поне още 30 фена , включително и Куфара и всякакви други припознавачи ....даже и ГА беше на една от срещите !!!! Хахахахахахахаах !!!!! Радо , да не мислиш , че Черепа от тия срещи знае някого поименно , освен Дучето .... Радо , залепнала ти е станцията и дава накъсо !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 09:18

Тва па , БобоЮристаНиколов .....било образован , млад човек ...майкооооо бегаййй !!!!

Може и да си млад , но си зле образован баце , ма много зле ....а майка ти има сериозна вина !!!!

Повтаряла ти е само кво добро и умно дете си , как можеш всичко ..... Вместо да бъде доста по-взискателна .....

Нема страшно , Бобо ....живота ше те научи , колко си смешен всъщност !!!!

То всички припознавачи 99 % сте едни объркани личности .....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 10:25

Beladona написа:Тва па , БобоЮристаНиколов .....било образован , млад човек ...майкооооо бегаййй !!!!

Може и да си млад , но си зле образован баце , ма много зле ....а майка ти има сериозна вина !!!!

Повтаряла ти е само кво добро и умно дете си , как можеш всичко ..... Вместо да бъде доста по-взискателна .....

Нема страшно , Бобо ....живота ше те научи , колко си смешен всъщност !!!!

То всички припознавачи 99 % сте едни объркани личности .....

Мани, мани! Трябвало да имат трудови договори футболистите в аматьорските групи, а БФС щял да ги картотекира като аматьори-гений та дрънка! Не знам само как би обяснил това, че футболистите-професионалисти задължително са само на срочен договор, като това е в разрез с КТ у нас, ама карай :mrgreen:
Като си спомня и как разказваше приказка, за това, че негов приятел видял в канцеларията на ЦСКА (истинския) 25 папки с готови проекти за нов стадион, всяка с по 15 страници, и от ТИТАН само трябваше да избират :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”