ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 02 сеп 2016 23:49

AndreshkoGacovBacov написа:
Кашчей написа:...
Така и не разбрах, знаеш ли кой е сър Фалстаф, след като споменаваш Шекспир. Той има само една комедия написана, както и Верди има само една комична опера.

:lol:
Е що да разбираш ???...
Такива тарикати като тебе - винаги трябва да бъдат държани в положение "волле от ждроб"...

:lol: :lol: :lol:

Ще ти е много трудно! :mrgreen: Разбрах, че не знаеш, бъди спокоен, няма да те пиша в подпис!

Удар от въздуха, при падаща топка.. е няма как да ти се получи с мен! :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 02 сеп 2016 23:56

Ще ти е много трудно! :mrgreen: Разбрах, че не знаеш, бъди спокоен, няма да те пиша в подпис!

:roll:

Е... гледал съм "операта", знам туй-онуй... но не съм чел "либрЕтото"... факт...
Срам не срам... кО да праим...
пИши ме у "подписа", да го Ева...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 00:03

Е... гледал съм "операта", знам туй-онуй... но не съм чел "либрЕтото"... факт...
Срам не срам... кО да праим...
пИши ме у "подписа", да го Ева...

Я, като си гледал операта да ми напишеш и заглавието и, та да съм сигурен, че си я гледал, защото по Шекспир е едно, а по Верди друго :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 00:27

Кашчей написа:
Teo написа:Спасе манаф колкото повече тромбоваш и трошиш пари на герена - толкова по-тъп ставаш.
Знам, че искаш преди да хвърлиш топа да разберем кой си, ама нема нужда.
Ще те изгонят веднага като ги направиш служебни щампиони, защото в ЕКТ те са прокълнати!

Тео, мамин сладък, какво общо с темата имат Спас Русев и Герена?!

Него и Радо , че ги водим на Герена , да я видят къде е , тия форумни цесекари !!!! :mrgreen:

Beladona

Re: Re:

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 00:30

bobonikolov написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:Кашчей според българския закон всички футболисти на това ТД трябва да имат трудови договори! Няма изключения! Това, че БФС не изисква представянето на тези договори в офиса им като изискване да допусне футболистите да се състезават в аматьорските групи не освобождава от задължение ръководителите на ТД да сключат трудови договори. Направи си ако искаш един експеримент. Кажи на работодателя ти да ти прекрати трудовия договор и да ти плаща на ръка. Пък като дойдат на проверка от Инспекцията по труда им обясни, че ти не си служител на тая фирма а им помагаш щото ти е кеф. На бас, че ще има глоби. Та същото е и тук. Регистриран ли е клуба като ТД трябва да спазва закона и точка.

Бобо, ай да не спорим излишно! Във футбола у нас се сключват само срочни договори, с не по-дълъг от 3 години срок, а в аматьорските клубове нямаш право на ТД като футболист.

Прав си излишно е да спорим. Обясних ти ги нещата. Ако желаеш ще ги разбереш. Ако не желаеш няма. Разликата също ти я обясних.

Какво да искам да разбера?! Дружеството е регнато по ТЗ, но няма служители. Футболистите са аматьори и нямат право да сключват ТД като изпълняващи длъжността "футболист"- как по-просто и асимилиращо да ти го обясня?! Има си ПСФК в сайта на БФС-вземи и го прочети, вместо да пишеш неща, които, меко казано, са неистини! В аматьорски клуб, само и единствено треньорът може да има ТД, като това не е задължение, а право!

Ясноо ти изобщо не можеш да схванеш какво ти говоря. По тая логика ти защо работиш с трудов договор бе човек? А? Ми и ти можеш да кажеш, че се навърташ във фирмата ей така за кеф. Ама на ИТ не й пука за това. Ще бамнат на работодателя една глоба и толкоз. И в последен опит дано ме разбереш- БФС прави разлика между професионалисти и аматьори по договирте да. Обаче за БФС има писмен договор, когато такъв им е предоставен в централата разбра ли? Ако клуб се опита да регистрира футболист-професионалист без да представи договор от БФС няма да му направят регистрация като такъв. Ако клуб, който е аматьорски се опита да регистрира футболист и не предостави договор пред БФС, то БФС ще го регистрира като аматьор. Разликата е в представянето на договор. В случая има регистриран като аматьорски футболен клуб едно ТД, а по правилник това трябва да е ЮЛНЦ. И след като е ТД следва целия персонал да има договори. А договорите на футболистите не трябва да се представят пред БФС. Иначе има нарушение на закона.Сега разбра ли? И да не си разбрал не смятам да хабя енергия да ти обяснявам. То по тая твойта логика всеки в България може да работи без договор и да се осланя на някакви правилници от второстепенно значение.

Като го видим тоя пишман юрист Бобо , ми се оправя настроението ....даже вече не му чета глупостите ....просто поглеждам обема на написаното и според него започвам да се смея !!!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 00:32

Red joker написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:"До вчера от ръководството на ЦСКА 1948 твърдяха,че Зафиров няма договор,обаче му предложили две заплати обезщетение.Сега се усетиха,че укриването на данъци е подсъдно и не може да се работи без трудов договор - браво за което.Жалко,че за укриването на данъци се разбра по този неприятен начин,но е добре,че вече са влезли в правия път."

За какви данъци говориш и то укрити?

Когато се плаща на черно не се ли укриват данъци?Нали професор Томов като изкара всички заплати на светло от НАП му благодариха,а в парламента направиха специална комисия по случая.

Радо , тебе шо не те укрият на Герена баце ......смени плочата бе , черепи , данъци ....

На Янев ква е неустойката бе ???? Микрето плати ли я ???

Янев си тръгна сам ма ,синушке,подавайки оставка,КВА НЕУСТОЙКА те гони :? Ако не е по взаимно съгласие,той трябва да плаща неустойка ;)

Бекирчо , не си тръгна сам ....пратиха му помиярчетата от анималс да му искат оставката още на стадиона в благоевград !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 00:35

Beladona написа:...

Между мъже - нема "неустойки"...
Тва да не ти е хомодружинката от "1948" – "нА си ти топките и екипите... ама ми плати праха за пране"...

:lol:

Не ! Между жужета явно нема !!!

И при тоя случай има прах , ама микренското не ебава да пере с него , а дирктно го ръга у носа ....бати жужето !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 00:36

GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:"До вчера от ръководството на ЦСКА 1948 твърдяха,че Зафиров няма договор,обаче му предложили две заплати обезщетение.Сега се усетиха,че укриването на данъци е подсъдно и не може да се работи без трудов договор - браво за което.Жалко,че за укриването на данъци се разбра по този неприятен начин,но е добре,че вече са влезли в правия път."

За какви данъци говориш и то укрити?

Когато се плаща на черно не се ли укриват данъци?Нали професор Томов като изкара всички заплати на светло от НАП му благодариха,а в парламента направиха специална комисия по случая.

Радо , тебе шо не те укрият на Герена баце ......смени плочата бе , черепи , данъци ....

Тези въпроси към Кашчей,там може да направиш още 5 000 поста докато се разберете кой,кога и на какви обезщетения има право като най-вероятно истината ще е съвсем друга. :lol: :lol: :lol:

Що така бе , Радо ???? Нали от два дена риеш за неустойки , укрити данъци и черепи .....

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2016 00:41

GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:Радо , недей да бързаш с тъпотиите си ....има граждански договори и други схеми ....

Черепа не е прехвърлял АД на свои хора , акциите ги държи некъв Люсиен Иванов , в НС са Мечков и Коцев ....ИД е Коцев май ....скоро това Ад ще стане на 400 фена на ЦСКА .....тогава каква тъпотия ше измъдриш бе , Радо ???

Боркиш,Черепа прехвърли АД-то на свои хора.Ще видиш,че няма да видиш никой от Офанзива с акции от Черепа,само хора които са череписти.Лошо няма,те също са фенове на ЦСКА но за съжаление опорочиха идеята за чист и свят ЦСКА на феновете който да обедини всички.Така ганчевистите са в ЦСКА-София,черепистите в ЦСКА 1948,а една голяма част чакаме да разберем какво ще се случи с ПФК ЦСКА.

Радо , Емил Кънев ше го видим с акция , ако има излишни 50 лева ..... Добре ли ти е сега ????

Емо на кой е човек?Както казах,само близки до черепа,това е положението.

Емо Кънев е човек на черепа ????? Ама само дето черепа не знае , че съществува Емо Мегафона ......Радо , баце , земи баце напиши нещо барем 30 % вярно бе ....само лъжи и фантасмагории !!!! Излагаш се , честно !!!

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 03 сеп 2016 00:56

Я, като си гледал операта да ми напишеш и заглавието и, та да съм сигурен, че си я гледал, защото по Шекспир е едно, а по Верди друго :mrgreen:

Заради тебе - сега задълбах по "либретото" и по разни писма на Верди...
ташака е, че май Верди леко завижда на Фалстаф...
А уж и двамата са дъртаци... и Верди не е да е като - да се оплаква от "живота"...
Но винаги има и "по-добре"...

Върни се в “Архив”