Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Player » 02 сеп 2016 09:03

Red_Neck написа:
Player написа:Признавам вече Спас Русев за голяма работа, само заради паниката и ужаса който донесе в съществата мразещи Левски. Ако отбора продължава да пори и на терена, ще трябва да купуват памперси. Само така ги искам жалките човечета. Това значи много и е все добре за Левски :)

Де виде паника, бре колега ...... ;)
С тези комсомолски депеши, Дедо Спас ни мое ми "руинва" доброто настроение, .... ама нивгаш. :)
Напротив - вдига ми го още повече ......
Ей го, ... обеща козирка и табло до НГ, ама пара за играчи ..... зимъска (т.е. друг път) ;)
Що си мисля, че Майстора настояваше за поне още двама-трима на едни конкретни постове и то ...... сега и веднага? :)

Що е то "руинва'? А какво и що си мислиш ми е ясно. Имали сме с Литекс два мача за купата миналата година и сме отпаднали след изиграни два мача. Мисълта ти не струва и 5 стотинки. А кой за какво и кога ще дава пари си е негова работа. Щом го наричаш дедо Спас си ясен, ама много ясен. Отговорих ти, а сега кажи къде е Литекс?

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 02 сеп 2016 09:28

Пари за истинските фенове от сектора дали е заделил?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 сеп 2016 10:06

Извинете ма, че мога да помня, да анализирам, да мисля...сигурно коментара ми пак ще бъде определен като провокация, от...някои ;) - но днес чета, как Русев казал, че всичко различно от титла ще е провал.
И като така, пак си спомням, когато в ЦСКА дойдоха бизнесмените - Инджов и Манджуков, как заявиха същото, а Домусчиев вече беше платил за титлата и...Стойчо си тръгна...а ЦСКА не вкара гол дори, в колко?...9 мача?
Та на такива приказки, просто...е, не мога да не бъда песимист, в България, с нашите пишман политици и пишман бизнесмени!
Та просто не изпадайте в еуфория - чета разни коментари, че "Левски" най-после случил на истински левскар. Че кой от вашите собственици/ръководители, не ги е говори същите приказки?...Просто трябва да се помни и...нещата си идват в ред! - аз все още очаквам, въпреки сладките му приказки, да постъпи бизнесменски и при тази задлъжнялост на клуба, да предприеме мерки по намаляване на разходите. А това означава...е, казах го вече, ама ме писаха провокатор, щото много съм знаел и помнел ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 02 сеп 2016 10:16

Искрено се надявам г-н Спас Русев да управлява както трябва ФК Левски и резултатите ще са налице и ще имаме отбор с който всички да се гордеем защото това е ЛЕВСКИ !
Само едно не ми става ясно как неговата фирма Виваком е спонсор и на конкурента ни за титлата Лудогорец - Разград ???

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 сеп 2016 10:23

Player написа:
Red_Neck написа:
Player написа:Признавам вече Спас Русев за голяма работа, само заради паниката и ужаса който донесе в съществата мразещи Левски. Ако отбора продължава да пори и на терена, ще трябва да купуват памперси. Само така ги искам жалките човечета. Това значи много и е все добре за Левски :)

Де виде паника, бре колега ...... ;)
С тези комсомолски депеши, Дедо Спас ни мое ми "руинва" доброто настроение, .... ама нивгаш. :)
Напротив - вдига ми го още повече ......
Ей го, ... обеща козирка и табло до НГ, ама пара за играчи ..... зимъска (т.е. друг път) ;)
Що си мисля, че Майстора настояваше за поне още двама-трима на едни конкретни постове и то ...... сега и веднага? :)

Що е то "руинва'? А какво и що си мислиш ми е ясно. Имали сме с Литекс два мача за купата миналата година и сме отпаднали след изиграни два мача. Мисълта ти не струва и 5 стотинки. А кой за какво и кога ще дава пари си е негова работа. Щом го наричаш дедо Спас си ясен, ама много ясен. Отговорих ти, а сега кажи къде е Литекс?

Що е то "ruin-ва" ..... че питаш Дедо Спас ;) Явно не си го слушал внимателно вчера :)
... и какво общо има Литекс със СобственикЪТ, че да го коментираме? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 сеп 2016 10:32

До сега само приказки. Нищо свършено. Страхувам се, че ще продължим по утъпканата пътека на обещанията. До сега чувам само "ще има", "ще стане" и "ще бъде". Трансферният прозорец за читави играчи хлопна кепенци и ние останахме отново с пръст в устата. Свободни агенти и Гонзо купуваше. А от домашната сцена по добре да не си позволяваме лукса. След Коледа вече ще е късно. Адаптация, сработване... Още е 0:0.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 сеп 2016 10:48

Трябва да се вземат поне двама нови сега, то няма хора за попълване на групата :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 02 сеп 2016 10:52

Ами то за два дни няма как да стане. Очевидно промените ще се случват около Нова година. Трябва да се заредим с търпение и да видим какви ще ги свършат. Аз предварително казах, че не очаквам още с идването в Левски, С. Русев да хвърли саковете с пари и да каже "купувайте играчи". Според мен основната цел пред отбора до зимата ще бъде да се намира около първото място и да не изоставаме много в точките. Ако сме първи още по-добре.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 02 сеп 2016 11:06

Спас Русев е собственик на Левски от три дни. Още не е съвсем наясно какво точно е заварил, какво е финансовото състояние на отбора и пр. И понеже съвсем адекватно в първите си изявления спомена, че целта пред Левски трябва да е шампионската титла, то страхувам се, че ако това не бъде факт след края на настоящия сезон, няма да са малко тези дето ще го обявят за измамник, мошеник и пр. Не, че не може да се окаже и такъв, да не дава Господ. Но за постигане на успехи е необходимо първо в Левски да бъде изградена работеща структура на всички звена. Това няма да стане от днес за утре. Ако Русев наистина е такъв бизнесмен за какъвто го представят, то той ги знае тези неща. Има индикации, че е така. Първо той не избърза още на събранието да обявява екип на УС, ИД и пр.Трябва де се подходи внимателно с тези хора. трябва да са с по различно мислене в насока стъпка напред от всички работили до сега дори в по-далечно минало, като изключение на трябва да прави и Наско Сираков. Това не означава, че опита на такива хора и техните съвети не трябва да бъдат използвани, но на първа линия трябва да са нови хора.И другото е, че след заявката за титла, Русев се съсредоточи върху по-належащи и изпълними на този етап неща. Козирка, информационно табло. Хубаво е, че не се хвърляме още от първия ден да хдаваме лудии пари за скъпа селекция и да сменяме треньора. Това може само да доведе до излишно напрежение на този етап. Ще е добре да се вземат постепенно играчи на невралгични постове и отбора да се обиграва постепенно. За привличане на нови качествени играчи са необходими нови хора, а на герена са все още скаутите от времето на Гонзо и Батков. Позитивно е, че Русев дойде на стадиона да се запознае лично с персонала, треньорите и футболистите. Една къща за да е здрава е нобходимо първо да се изградят основите. Важно е да започне да се работи правилно, а дали е така ще си проличи съвсем скоро. Ако е така, то няма да е фатално дори Левски да не бъде шампион още тази година.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Как млякото за българските бебета беше продадено в... Африка

Мнениеот Red Warrior » 02 сеп 2016 11:07

Българинът обича да идват месии и да му говорят хубави неща. Като Симеон, като Бойко, като Марешки. По нищо не се различава и Спас Русев. Всъщност различава се, защото е разследван за нещо хипер гадно.

Веднага след промените у нас, Русев, който малко допреди това е слухтял и возил шеф от УБО, се впива в СДС. Осигурява роял за големия митинг на „Орлов мост“, получава нежна подкрепа от Юлия Берберян и Георги Марков.

И ето ти го заместник-директор на Агенцията за чуждестраннна помощ. Както ще признае по-късно началникът му Петко Симеонов, също ченгесарски кадър: „Зад Спас стояха специални хора“.

Днес Русев може би щеше да е достоен дядо с излежана присъда, ако не го извеждат овреме от страната през 1991 година. Тогава мляко от чуждестранна помощ, предназначено за българските бебета, се появява в…Африка, а пари от продадени помощи от Агенцията са внесени в Банка за Земеделски Кредит, където се труди съпругата на Русев!

Същата банка по-късно отпуска 5 милиона лева кредит на ФК Левски, които Томас Лафчис не връща и по-късно се налага 5 години да не влиза в България, за да изтече давността на престъплението.

Заради скандала с продаваното мляко в Африка започва разследване, Русев е обвинен от шефовете си, че е в дъното на скандала. Вместо обаче да бъде арестуван, младият перничанин е пратен…да се учи в Англия.

И ето ти го днес, говорещ за свят и чист Левски!

"7dnifutbol.bg"

Ето заради такива сме на това дередже!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Левски”