Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот PSvilenov » 01 сеп 2016 23:41

Der Schmarotzer написа:
metodito написа:
Der Schmarotzer написа:...

Нали знаеш, че "над нивото на Люпко" означава да е печелил 2 (ДВА) пъти и повече КЕШ...
Избери си между Юп Хайнкес, татко Карло, Жозе Моуриньо, дел Боске, Гуардиола... :mrgreen: Не, че не искам да ги видя на "Георги Аспарухов", не ме разбирай грешно, ама... Виж Хицфелд всъщност не виждам що да не дойде, да ти кажа.

Мислех да ти отговарям, но тези съфорумници, които наистина разбират от футбол вече са го направили преди мен, при това качествено. Освен това това, което си взел от моя пост е извадено от контекста...

Добре де може ли да сте такива бе... Пич как може да не осъзнаваш , че Левски в момента играе най хубавият си футбол от години ? Не просто да печели , а да радва с играта си . Това не е било от както Ясен Петров си тръгна което преди 5 СКАПАНИ ГОДИНИ ... Айде отдайте му малко заслуженото на сърбина ... Точно заради такива фенове като вас идва напрежението ... Точно заради такива дето го плюеха първият кръг на герена и го освиркваха идват и на медиите скандалите и постоянните смени на треньори и хора в щаба.... Нищо чудно , че човека побесня след победата над разград ... Аре поспрете се малко и се радвайте на играта и отбора. Мъри или Херо няма да се завърнат , Люпко е най-доброто на което може да се надяваме

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 сеп 2016 23:50

PSvilenov написа:Добре де може ли да сте такива бе... Пич как може да не осъзнаваш , че Левски в момента играе най хубавият си футбол от години ? Не просто да печели , а да радва с играта си . Това не е било от както Ясен Петров си тръгна което преди 5 СКАПАНИ ГОДИНИ ... Айде отдайте му малко заслуженото на сърбина ... Точно заради такива фенове като вас идва напрежението ... Точно заради такива дето го плюеха първият кръг на герена и го освиркваха идват и на медиите скандалите и постоянните смени на треньори и хора в щаба.... Нищо чудно , че човека побесня след победата над разград ... Аре поспрете се малко и се радвайте на играта и отбора. Мъри или Херо няма да се завърнат , Люпко е най-доброто на което може да се надяваме

Млъкни, бе, пич. Тук се опитваме да сложим кръст на тези спорове в името на отбора, ти продължаваш да риеш и да дразниш. Вземи се осъзнай малко!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 02 сеп 2016 00:06

sin4ec написа:
PSvilenov написа:Добре де може ли да сте такива бе... Пич как може да не осъзнаваш , че Левски в момента играе най хубавият си футбол от години ? Не просто да печели , а да радва с играта си . Това не е било от както Ясен Петров си тръгна което преди 5 СКАПАНИ ГОДИНИ ... Айде отдайте му малко заслуженото на сърбина ... Точно заради такива фенове като вас идва напрежението ... Точно заради такива дето го плюеха първият кръг на герена и го освиркваха идват и на медиите скандалите и постоянните смени на треньори и хора в щаба.... Нищо чудно , че човека побесня след победата над разград ... Аре поспрете се малко и се радвайте на играта и отбора. Мъри или Херо няма да се завърнат , Люпко е най-доброто на което може да се надяваме

Млъкни, бе, пич. Тук се опитваме да сложим кръст на тези спорове в името на отбора, ти продължаваш да риеш и да дразниш. Вземи се осъзнай малко!

Пич, не знам какъв край се слага , но мнението дето съм цитирал е от същият ден . За мен спор няма , Люпко е непоклатим в момента . Жалко , е само че има фенове като теб дето ходят по стадионите и чакат равен или загуба за да я препишат на треньора.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 сеп 2016 00:51

PSvilenov написа:
Der Schmarotzer написа:
metodito написа:
Der Schmarotzer написа:...

Нали знаеш, че "над нивото на Люпко" означава да е печелил 2 (ДВА) пъти и повече КЕШ...
Избери си между Юп Хайнкес, татко Карло, Жозе Моуриньо, дел Боске, Гуардиола... :mrgreen: Не, че не искам да ги видя на "Георги Аспарухов", не ме разбирай грешно, ама... Виж Хицфелд всъщност не виждам що да не дойде, да ти кажа.

Мислех да ти отговарям, но тези съфорумници, които наистина разбират от футбол вече са го направили преди мен, при това качествено. Освен това това, което си взел от моя пост е извадено от контекста...

Добре де може ли да сте такива бе... Пич как може да не осъзнаваш , че Левски в момента играе най хубавият си футбол от години ? Не просто да печели , а да радва с играта си . Това не е било от както Ясен Петров си тръгна което преди 5 СКАПАНИ ГОДИНИ ... Айде отдайте му малко заслуженото на сърбина ... Точно заради такива фенове като вас идва напрежението ... Точно заради такива дето го плюеха първият кръг на герена и го освиркваха идват и на медиите скандалите и постоянните смени на треньори и хора в щаба.... Нищо чудно , че човека побесня след победата над разград ... Аре поспрете се малко и се радвайте на играта и отбора. Мъри или Херо няма да се завърнат , Люпко е най-доброто на което може да се надяваме

Момко, преди да напишеш още подобни глупости, първо прочети цялото ми мнение, което се опита да цитира, както му е изгодно форумният спамер и след това давай мнение, ако можеш... Наистина Петрович в сравние, макар това въобще да не е нужно, с треньорите на Левски от последните 20 години е на светлинни години пред тях (то не е и много трудно), но в сравнение със средностатистически УМЕН и научен треньор от Западна Европа е изостанал с повече от двадесет години. Той може да ти вземе 1,2,3,4 мача, но не може да спечели войната (футболната). Със същият успех може да се назначи за треньор на Левски и Вуцата - бащата (този разговор имам чувството, че вече съм го водил във форума), един наистина голям треньор, но в миналото. Поставих един наистина простичък въпрос - защо не се отделят пари, макар и много за един треньо, макар и пенсионер от класата на Юп Хайнкес, който ще ги научи да играят както трябва, ще постави истинските основи върху, които да се надгражда. Някой каза, че Петрович е най-добрият треньор, който е имал Левски, това съвсем не е вярно, някои са забравили, а други може и да не знаят - през шестдесетте години Левски има един наистина голям треньор, който поставя основите на Левски, който наистина познаваме - Рудолф Витлачил - не е печелил КЕШ, но е ставал световен вицешампион със средностатистически играчи и с един Масопуст, за разлика от Люпко, който имаше единадесет истински звезди и щеше да бъде срамно ако не беше спечелил нещо с тях. С този отбор на Левски Витлачил излизаше като равен срещу най-големите отбори в Европа. Дано си разбрал какво съм написал и да спреш да ръсиш глупости и да с месиш там където не ти стига акъла.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 сеп 2016 02:07

milen.hristov написа:
JackPackage написа:
milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:Този номер трябваше да го изкараме от обръщение ...
Като искат 9-тки, има 90 и 99.

Стига всякакви глупости и простотии. Ще ме извиняваш кажи ми отбор в света който заради някоя та макар и
най-голямата си легенда е изкарала някой номер от обръщение.
Такъв няма, нека децата имат своят съвременен герой с номер 9, както за мен и моето поколение беше Гонзо.

Милан извади 3 и 6 заради Малдини и Барези!

Виж тази информация не я знаех, но едва ли ще продължи за дълго. Тези клубове не живеят в миналото.

Милене не така, тук вече си в грешка. Макар че там сега има нови собственици, тези си държат на традициите.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 02 сеп 2016 10:59

Der Schmarotzer написа:Момко, преди да напишеш още подобни глупости, първо прочети цялото ми мнение, което се опита да цитира, както му е изгодно форумният спамер и след това давай мнение, ако можеш... Наистина Петрович в сравние, макар това въобще да не е нужно, с треньорите на Левски от последните 20 години е на светлинни години пред тях (то не е и много трудно), но в сравнение със средностатистически УМЕН и научен треньор от Западна Европа е изостанал с повече от двадесет години. Той може да ти вземе 1,2,3,4 мача, но не може да спечели войната (футболната). Със същият успех може да се назначи за треньор на Левски и Вуцата - бащата (този разговор имам чувството, че вече съм го водил във форума), един наистина голям треньор, но в миналото. Поставих един наистина простичък въпрос - защо не се отделят пари, макар и много за един треньо, макар и пенсионер от класата на Юп Хайнкес, който ще ги научи да играят както трябва, ще постави истинските основи върху, които да се надгражда. Някой каза, че Петрович е най-добрият треньор, който е имал Левски, това съвсем не е вярно, някои са забравили, а други може и да не знаят - през шестдесетте години Левски има един наистина голям треньор, който поставя основите на Левски, който наистина познаваме - Рудолф Витлачил - не е печелил КЕШ, но е ставал световен вицешампион със средностатистически играчи и с един Масопуст, за разлика от Люпко, който имаше единадесет истински звезди и щеше да бъде срамно ако не беше спечелил нещо с тях. С този отбор на Левски Витлачил излизаше като равен срещу най-големите отбори в Европа. Дано си разбрал какво съм написал и да спреш да ръсиш глупости и да с месиш там където не ти стига акъла.

Ще си позволя аз да ти отговоря.
Откъде накъде ти хрумна, че човек като Юп Хайнкес ще се съгласи да работи в България? Още повече, той беше обявил, че повече няма да работи.
Люпко е перфектен за България и за момента, в който се намираме. По-добър възможен няма.
И един въпрос - какво означава да спечели войната? Да се пребори с Лц, да направи пробив в Европа или......?

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 02 сеп 2016 12:08

Отборите на Левски и Локомотив София ще изиграят приятелска среща помежду си в паузата за националните отбори. Двата тима ще се изправят един срещу друг във вторник, 06.09, от 17:00 часа на стадион "Локомотив" в Надежда.
https://levski.bg/news/details/175582

хубаво е, че няма да стоим без контрола в паузата пак :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 сеп 2016 15:34

[center]Мисията на „Разкажи ми за Левски“ стартира[/center]

[center][rimg]https://levski.bg/uploads/news/13392018_246341765736602_7718278921599490641_o1.jpg[/rimg][/center]
Кампанията „Левски в училище“ стартира. В партньорство с Министерството на образованието ПФК Левски ще дари безвъзмездно книжката за деца „Разкажи ми за Левски“ на всеки първокласник.

Над 60 000 бройки от творбата, посветена на Апостола на свободата Васил Левски, вече се разпространява в училищата из страната и ще стигне до всеки ученик, стъпващ за първи път в дома на образованието.

Така на 15-ти септември децата в първи клас освен учебниците, ще могат да отнесат у дома и книжка за живота и делото на великия българин.

„Разкажи ми за Левски“ е дело на авторите Ивайло Кючуков и Райчин Генов.

Според думите им книгата не е исторически дневник. Водещото в нея е струящата любов към Апостола на свободата, която се предава и на децата. А това именно е и тяхната цел: да се възпита у децата чувство на гордост, че са българи.

Важно е също така децата да получават знания и да бъдат възпитавани от книгите. В разказите се описва колко много Левски е обичал да чете, как е почитал майка си, баща си, колко смел и мъдър е бил. По един индиректен начин тази книга възпитава, а идеята е децата, четейки притчите, да се стремят да добият добродетелите на Васил Левски.

За чудесното оформление на книжката голяма роля имат и илюстрациите на Здравка Брайкова.
https://levski.bg/news/details/175586
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 сеп 2016 22:31

Jürgen написа:
Der Schmarotzer написа:Момко, преди да напишеш още подобни глупости, първо прочети цялото ми мнение, което се опита да цитира, както му е изгодно форумният спамер и след това давай мнение, ако можеш... Наистина Петрович в сравние, макар това въобще да не е нужно, с треньорите на Левски от последните 20 години е на светлинни години пред тях (то не е и много трудно), но в сравнение със средностатистически УМЕН и научен треньор от Западна Европа е изостанал с повече от двадесет години. Той може да ти вземе 1,2,3,4 мача, но не може да спечели войната (футболната). Със същият успех може да се назначи за треньор на Левски и Вуцата - бащата (този разговор имам чувството, че вече съм го водил във форума), един наистина голям треньор, но в миналото. Поставих един наистина простичък въпрос - защо не се отделят пари, макар и много за един треньо, макар и пенсионер от класата на Юп Хайнкес, който ще ги научи да играят както трябва, ще постави истинските основи върху, които да се надгражда. Някой каза, че Петрович е най-добрият треньор, който е имал Левски, това съвсем не е вярно, някои са забравили, а други може и да не знаят - през шестдесетте години Левски има един наистина голям треньор, който поставя основите на Левски, който наистина познаваме - Рудолф Витлачил - не е печелил КЕШ, но е ставал световен вицешампион със средностатистически играчи и с един Масопуст, за разлика от Люпко, който имаше единадесет истински звезди и щеше да бъде срамно ако не беше спечелил нещо с тях. С този отбор на Левски Витлачил излизаше като равен срещу най-големите отбори в Европа. Дано си разбрал какво съм написал и да спреш да ръсиш глупости и да с месиш там където не ти стига акъла.

Ще си позволя аз да ти отговоря.
Откъде накъде ти хрумна, че човек като Юп Хайнкес ще се съгласи да работи в България? Още повече, той беше обявил, че повече няма да работи.
Люпко е перфектен за България и за момента, в който се намираме. По-добър възможен няма.
И един въпрос - какво означава да спечели войната? Да се пребори с Лц, да направи пробив в Европа или......?

Юп Хайнкес го дадох само като пример - такива като него има поне 15-тина, все някой ще се навие да стане тренер. Защо Люпко не е вариант за развитие: Люпко може да извлече максимума от всеки играч, това го е доказал, но да го превърне в част от отборната игра, това не го може. Погледни игрите на отборите му, дори Звезда играеше отзад яка защита, а напред един гений като Деян и един полугений като Кобрата. В Левски беше същото - яка защита отзад, а отпред Гонзо, Серж и Сашо, ловешките пепепутки играеха по същия начин. Срещу един средноевропейски отбор с тази игра ще сме гола вода. Един научен треньор ще научи и другите да играят тактически, не само да паркират автобуса пред вратата, а напред каквото стане, както е при сърбина (не гледай последните мачове нито Славия, нито вафлите са отбори, които могат да затруднят Левски, дори без треньор), а да използват максимално качествата в трите фази на отборната игра. Що се отнася до войната това е метафора на битката по терена с футболни средства.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 сеп 2016 22:58

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wZPdSypoLZc[/youtube][/center]

Върни се в “Левски”