В УЕФА пак умуват: Премахват продълженията?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: В УЕФА пак умуват: Премахват продълженията?

Мнениеот ShooterMan » 02 сеп 2016 00:32

Пак ли? Колкото пъти са пробвали да разбутат формата - толкова пъти е имало брутални престъпления спрямо футбола! Като въведаха Златния гол - ебаси олигофрениите! 1996 Чехия имаха супер отборче водено от Недвед, паднаха на Финала от ебаси измисления златен немски гол....После сребърния - още една идиотия. Има 90 мин, има продължения, има дузпи, това е. Разхождали се по терена...ми то някой и 90 мин. се разхождат, дай направо дузпи да бием? Ебаси изкукуригалия дядка САФ!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 02 сеп 2016 01:01

Голът на чужд терен требва да се махне и без това всички стадиони вече са арабско-мюсолмански, въобще къв е смисъла, дали ПСЖ ще вкара гол в Мюнхен или не ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 02 сеп 2016 02:34

Лично аз не мисля, че идеята е лоша. Понякога им идват и умни идеи, като премахването центъра да се бие от двама, Не че е нещо голямо ама пак е някакво развитие.
Та за продълженията. Много, ама много рядко се случва в продълженията някой отбор да вземе ясен превез като Реал срещу Атлетико на финала или Лудогорец срещу Црвена Звезда. 95% от продълженията са скучни и всеки чака дузпите. Първо двата отбора са винаги изморени и второ всеки гледа да не сбърка и да се прецака накрая, последния пример за такова прецакване бяха хърватите срещу Португалия. Ако направят някоя атака първото продължение - направят. Второто никой не рискува.
Особено за мачове на разменено гостуване съм твърдо ЗА да се махнат. Двата мача ако са завършили по един и същ начин на разменено гостуване най-честно е да се бият директно дузпи. По-горе споменах, че и в 95% от случаите и без това тези продължения са скучни и изтощителни.
Когато е финал в един мач на неутрален терен или турнир на национални отбори продълженията може и да се запазят, но и да ги махнат пак не е голяма загуба.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 02 сеп 2016 07:35

Хубава идея е да се махнат продълженията,но само до полуфиналите.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 02 сеп 2016 07:41

Тази евентуална промяна, ще обхване изцяло мачовете от турнирите за различните купи из Европа, които за повечето отбори са малко в нанагорнище, и отпадането на тези цели 30 допълнителни минути, ще е наистина добре дошло!
Отделно, по този начин увеличават ролята на дузпите, като ги изместват с една стъпка по-близко до мачовете. Така те ще се случват по-често и си мисля, че така стартират и една по-далечна визия за играта, в която дузпите ще присъстват по-често в самите мачовете, с цел повишаване на атрактивността във футбола (нещо от сорта 3 корнера - дузпа)!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 сеп 2016 08:21

На вас гледат ли ви се дузпи ?! Щото на мен не ми се гледат и не е лошо да се мисли в тази насока.
Да се търси вариант в която отбори да не чакат дузпи.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 02 сеп 2016 08:30

Като ще правят революционни промени- ето ви я: равен в редовното време, дузпи и чак тогава продължения. При ново равенство победител е дузпаджията! Така хем се спазва основното правило не дузпите да се оказват решаващи, защото знаем, че често това си е една лотария, хем загубилия нещастно на дузпи ще има още един шанс.

Че да видим тогава дали в продълженията загубилите дузпите ще се разкарват като черва по терена!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 сеп 2016 09:11

LokoMaina написа:Като ще правят революционни промени- ето ви я: равен в редовното време, дузпи и чак тогава продължения. При ново равенство победител е дузпаджията! Така хем се спазва основното правило не дузпите да се оказват решаващи, защото знаем, че често това си е една лотария, хем загубилия нещастно на дузпи ще има още един шанс.

Че да видим тогава дали в продълженията загубилите дузпите ще се разкарват като черва по терена!

Това верно е добра идея! А за последните мачове класиката - преиграване.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 02 сеп 2016 09:25

Не е лошо да се пооблекчат мачовете на елиминиране, като се отрежат доста неефективните продължения, след които футболистите едва ходят.
Аз бих предложил в такъв случай вместо дузпи да се бият фаули от дъгата пред пенала, като другият отбор да има право на стена от макс. 4 човека. Така няма да се чака безпомощно да ти вкарат дузпата. А и съм сигурен, че ще е атрактивно. Пет контролни и после - докато вкара някой, а другия не успее!
Имам предвид, че професионалните играчи след редовното време са още свежарки и може да се стигне до биене на прекалено голям брой дузпи!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 сеп 2016 09:47

Съгласен съм ако махнат и правилото за гол на чужд терен.

Върни се в “Футбол - Свят”