Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Calrizian » 01 сеп 2016 23:05

Тоя яко мята по върбите. Малко по изказвания ми мяза на Лупарата, същите грандоманщини, същите тъпизми. Искал титла веднага, ама тепърва щял да се запознава с нещата в клуба :mrgreen: Какъв имидж ще пазиш, като с първите си изказвания още ставаш на палячо и показваш, че нямаш и идея къде си...
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 сеп 2016 23:13

Calrizian написа:Тоя яко мята по върбите. Малко по изказвания ми мяза на Лупарата, същите грандоманщини, същите тъпизми. Искал титла веднага, ама тепърва щял да се запознава с нещата в клуба :mrgreen: Какъв имидж ще пазиш, като с първите си изказвания още ставаш на палячо и показваш, че нямаш и идея къде си...

Зависи, колко добре ще си подплати изказванията. За момента е ясно трябва да се надъха публиката и играчите. Лудогорец са заети в ШЛ поне до нова година. Отборът на Левски е реално да е на едно от първите две места до нова година. Да не кажем на първото. Друг момент е че в БФС са малко наведени и си мисля че вече наказанията за Левски няма да са същите. Ако сега трябваше да накажат Прохазка не мисля че ще е за повече от мач. Просто такива са ни "факторите" във футбола - страхливи. Ако сложат козирката и таблото до нова година, ще признак за сериозни намерения.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 сеп 2016 23:21

Teo написа:Да, синчец след днешното изказване вече наистина може да станете шампиони.
Тоя дето сипва по чашите ще хвърли достатъчно средства, че да го запомните като белия рицар донесъл титлата у дома след 7 години суша. Всичко е планирано вече. Съдии, делегати, отбори и т.н. Всеки знае какво да прави. Директивата е в действие, а начините ще са безкомпромисни!

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=89140
Ганчев пред Sportal: ЦСКА трябва да стане шампион

Сапунче къпи се и лягай.....и тоя ли ше купува съдии делегати и отбори, за да направи Литекс шампион?!? :mrgreen:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 сеп 2016 23:52

Kotooshu написа:Само хубави неща В Левски .... щерка му :mrgreen:
[rimg]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10401_10207687451211533_4570803536065991413_n.jpg?oh=72abe2a2ecc7636cd751548fae94752c&oe=583AE174[/rimg]

Това на внучка бие повече :roll: Как да е, Президеншата не трябва да е в offtopic :!:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 сеп 2016 00:09

Groucho написа:
Kotooshu написа:Само хубави неща В Левски .... щерка му :mrgreen:
[rimg]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10401_10207687451211533_4570803536065991413_n.jpg?oh=72abe2a2ecc7636cd751548fae94752c&oe=583AE174[/rimg]

Това на внучка бие повече :roll: Как да е, Президеншата не трябва да е в offtopic :!:

Щерка , внучка ... хубавото си е хубаво :mrgreen:

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 02 сеп 2016 00:45

Изображение

На мен много ми прилича новия шеф на тоз бос :)
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 сеп 2016 01:24

Teo написа:
TodorT написа:E за теб т'ва е важно, всички знаем. Вие сте на принципа "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле." :lol: Щом ЛЕВСКИ е зле, ти си доволен. Изпълненията на Моци, картотеките на бразилците и т.н. вас не ви интересуват. Преди 3-4 години бяхте надигнали вой, ама сега се кротнахте :lol:

Тео, я кажи ти сега от кое ЦСКА си. Кой отбор си избра? :)

А ти точно, като фен на ЦСКА, можеш да си мълчиш за схеми тем подобни, защото заради вас се направиха най-големите рокади във всички възможни сфери. Така че по-леко. Взимай пример от поведението на Делянски.... само това мога да ти кажа ;)

Виж ся.
И двата отбора ме дразните, но ФК Левски си ми е болна тема.
Обичаш даден отбор, трябва и да мрази друг. Поне аз съм така.
А омразата ми към вас е много силна и не мога да измисля по-голяма дума от тази, защото не съществува.

@ От никое ЦСКА не съм. Последния ми мач е на 24 май 2016г.
Нито ходя на мачове, нито ме интересува какво се случа, нито нищо.
Колко време ще изтрае това нещо нз, заредил съм се с търпение.
Трето поколение Армеец съм и ще има и четвърто след мене и така докато свят светува.

@ Аз като фен на моя си ЦСКА които го нося вътре в мен мога си говоря каквото искам срещу които и да е отбор.
Спас днеска като се изказва като продавач на домати как да не кажа нещо?
Говори и ВИКА даже как НЯМАЛ ИЗБОР освен да НАПРАВИ ЛЕВСКИ ШАМПИОН?
ЕМИ, купува първенството и ставате шампиони.
Какъв е смисъла да се играят 30 кръга?

Ти си много прост човек.... чудя се как може толкова много хора да ти го спестяват това нещо и да не ти го казват.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Русев: Левски трябва да е шампион сега - нямам друг избо

Мнениеот Red_Neck » 02 сеп 2016 07:51

Nuke написа:Просто се наакаха от шубе люляците. Сега си търсят оправдание, че падат от смешни отборчета. Директивата повелява да се надупят на Верея. :lol:

Колега, ако ти е замирисало ....... не вярвам да е от форума ;)
Давай по темата!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Русев: Левски трябва да е шампион сега - нямам друг избо

Мнениеот sslevski » 02 сеп 2016 08:01

Red_Neck написа:
Nuke написа:Просто се наакаха от шубе люляците. Сега си търсят оправдание, че падат от смешни отборчета. Директивата повелява да се надупят на Верея. :lol:

Колега, ако ти е замирисало ....... не вярвам да е от форума ;)
Давай по темата!

Стига с тая злоба,че се съсипваш.Съсипахте един отбор от провинцията,сега си съсипвате и нервите.Едно е сигурно.Пари в Левски ще има и титли купи ще има и то скоро.Човека има пари и ще инвестира.Това е колко по-бързо го приемеш,толкова по-добре.
Успех на ФК Лиска и борбата и за 3 място.Поне такава разбрах,че е директивата.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 сеп 2016 08:50

Player написа:Признавам вече Спас Русев за голяма работа, само заради паниката и ужаса който донесе в съществата мразещи Левски. Ако отбора продължава да пори и на терена, ще трябва да купуват памперси. Само така ги искам жалките човечета. Това значи много и е все добре за Левски :)

Де виде паника, бре колега ...... ;)
С тези комсомолски депеши, Дедо Спас ни мое ми "руинва" доброто настроение, .... ама нивгаш. :)
Напротив - вдига ми го още повече ......
Ей го, ... обеща козирка и табло до НГ, ама пара за играчи ..... зимъска (т.е. друг път) ;)
Що си мисля, че Майстора настояваше за поне още двама-трима на едни конкретни постове и то ...... сега и веднага? :)

Player написа:Ами ще пълнят гащите я. Левски има собственик с главно "С". Те досега се притесняваха от нас при положение че бяхме с Тонев и Батков, които са дребни рибки и бяха с много лимитирани възможности и ни издържаха с кредити, а сега си имаме акула, която заговори както си трябва и ще прави нещата по реда си, без компромиси и увъртане .....

Преди година слушахме подобни неща за "работещият УС и участието на феновете в него" ..... ква стана после? ;)
Дали Финягата ще излезе собственик с главно "С" или измамник с главно "И", .... времето ще покаже.
Аз лично ви пожелавам първото, .... за да не се налага да се излагате с театри, като онези в края на миналия сезон, па и така всички (искаме или не) ще вдигаме нивото.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”