Teo написа:На кой му пука, че Разград ще е шампион. Важното за мен е вие да не сте, че нещо почвате да летите след това много в облаците, което ме дразни и човърка отвътре.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Teo написа:На кой му пука, че Разград ще е шампион. Важното за мен е вие да не сте, че нещо почвате да летите след това много в облаците, което ме дразни и човърка отвътре.
TodorT написа:E за теб т'ва е важно, всички знаем. Вие сте на принципа "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле."Щом ЛЕВСКИ е зле, ти си доволен. Изпълненията на Моци, картотеките на бразилците и т.н. вас не ви интересуват. Преди 3-4 години бяхте надигнали вой, ама сега се кротнахте
![]()
Тео, я кажи ти сега от кое ЦСКА си. Кой отбор си избра?![]()
А ти точно, като фен на ЦСКА, можеш да си мълчиш за схеми тем подобни, защото заради вас се направиха най-големите рокади във всички възможни сфери. Така че по-леко. Взимай пример от поведението на Делянски.... само това мога да ти кажа
Kotooshu написа:ralka_levskarka написа:Лягайте си
"Вече говорихме с Люпко Петрович и неговият екип в другата съблекалня. В този момент започва нашият път към шампионската титла. Всяко друго място би било неуспех за този отбор. По простата причина, че това е Левски и очакванията са изключително високи. Това го казвам не за да ви напрягам, а за да ви мобилизирам. Вие имате привилегията да играете в отбора на народа.
Аз ще дам всичко от себе си, за да ви осигуря това, което е необходимо. Няма да се меся в работата на спортно-техническото ръководство. Последните няколко мача ги наблюдавах внимателно и съм изключително, ама изключително, доволен от това, което виждам. Вие имате потенциал, имате възможност и не трябва да допускате малък отбор от провинцията с няколко годишна история или някакъв друг клуб, който е създаден с най-различни схеми, да взимат връх над легенда като Левски. Имате необходимите спортни качества. Това го виждам в играта ви, като искам да ви мотивирам, вие може да успеете. Следващия път ще се видим в тази съблекалня, за да пием шампанско. Аз ви вярвам, убеден съм, че можете", отсече Русев.
СР не ги припозна![]()
![]()
![]()
Речено сторено![]()
Teo написа:TodorT написа:E за теб т'ва е важно, всички знаем. Вие сте на принципа "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле."Щом ЛЕВСКИ е зле, ти си доволен. Изпълненията на Моци, картотеките на бразилците и т.н. вас не ви интересуват. Преди 3-4 години бяхте надигнали вой, ама сега се кротнахте
![]()
А ти точно, като фен на ЦСКА, можеш да си мълчиш за схеми тем подобни, защото заради вас се направиха най-големите рокади във всички възможни сфери. Така че по-леко. Взимай пример от поведението на Делянски.... само това мога да ти кажа
Виж ся.
И двата отбора ме дразните, но ФК Левски си ми е болна тема.
Обичаш даден отбор, трябва и да мрази друг. Поне аз съм така.
А омразата ми към вас е много силна и не мога да измисля по-голяма дума от тази, защото не съществува.
@ От никое ЦСКА не съм. Последния ми мач е на 24 май 2016г.
Нито ходя на мачове, нито ме интересува какво се случа, нито нищо.
Колко време ще изтрае това нещо нз, заредил съм се с търпение.
Трето поколение Армеец съм и ще има и четвърто след мене и така докато свят светува.
@ Аз като фен на моя си ЦСКА които го нося вътре в мен мога си говоря каквото искам срещу които и да е отбор.
Спас днеска като се изказва като продавач на домати как да не кажа нещо?
Говори и ВИКА даже как НЯМАЛ ИЗБОР освен да НАПРАВИ ЛЕВСКИ ШАМПИОН?
ЕМИ, купува първенството и ставате шампиони.
Какъв е смисъла да се играят 30 кръга?
TodorT написа:Teo написа:TodorT написа:E за теб т'ва е важно, всички знаем. Вие сте на принципа "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле."Щом ЛЕВСКИ е зле, ти си доволен. Изпълненията на Моци, картотеките на бразилците и т.н. вас не ви интересуват. Преди 3-4 години бяхте надигнали вой, ама сега се кротнахте
![]()
Виж ся.
А омразата ми към вас е много силна и не мога да измисля по-голяма дума от тази, защото не съществува.
Трето поколение Армеец съм и ще има и четвърто след мене и така докато свят светува.
@ Аз като фен на моя си ЦСКА които го нося вътре в мен мога си говоря каквото искам срещу които и да е отбор.
Ти какво очакваш да каже ?! "Дойдох, за да направя ЛЕВСКИ изпадащ", това ли да каже ?!?![]()
![]()
Нормално е, нов собственик с амбиции, иска да направи нещо за отбора. Той и Домусчиев иска да прави отбора си шампион, това лошо ли е ?! Гришата иска ЦСКА-София да финишира на 5-то място ли ?! Айде малко по-сериозно, че с тия изказвания будите само смях и съжаление.
Teo написа:TodorT написа:E за теб т'ва е важно, всички знаем. Вие сте на принципа "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле."Щом ЛЕВСКИ е зле, ти си доволен. Изпълненията на Моци, картотеките на бразилците и т.н. вас не ви интересуват. Преди 3-4 години бяхте надигнали вой, ама сега се кротнахте
![]()
Виж ся.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], noo, sokoleto46 и 14 госта