Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Русев: Левски трябва да е шампион сега - нямам друг избо

Мнениеот 1982 » 01 сеп 2016 21:42

Teo написа:Как може интелигентен човек, ако тоя изобщо се има за такъв да говори СЕГА, ВЕДНАГА и т.н.
Ако иска толкова силно да стане шампион колко разправя ще стане. Вади парите под масата и се кичи с тенеке.
Вече наистина почвам да се притеснявам какво ще се случи. Може би всеки мач на Левски трябва да се гледа от допълнителни съдии от Европа в ложите и ако има нарушение спрямо феърплея да се сезира УЕФА и ФИФА!

@ Заявявам го тук и сега. Всеки мач на Левски ще го гледам под лупа и ще правя видео. Това видео ще отиде в края на сезона при специални хора и тогава като се кефите, че сте шампиони ще трябва да върнете титлата, която взехте по втория начин.

Само вие не говерете за феърплей, оранжеви мошеници. След всичко, което направихте и мими-то с държавата.

На Левски, ако станат с машинации шампиони, ще им се чете морал от нас и всички останали, но точно вие нямате право да говорите, защото е смешно и комично.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот 1982 » 01 сеп 2016 21:48

И нещо за моя приятел Nuke, който всячески се стреми да отрече връзките на шофьора от УБО с Доктора и сие .....

http://www.blitz.bg/article/22191

От 2010-а е, да не кажеш, че е сеташно ....

Като грешка отчитам, че заведох Иван Тодоров на среща с Бойко Борисов. С него обаче не бяхме
чак толкова близки. Почти мога да кажа, че няма човек, когото да не познавам. Доктора обаче не бих го сложил сред приятелите си”, коментира Спас Русев, който твърди, че във всеки момент може да звънне по телефона дори на президента.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 сеп 2016 21:56

ralka_levskarka написа:
orlando7 написа:Да де ,лельо,ама не казва ,че ще изпада а че ще става шампион? Айде без тия селски парчета!

Чиче, а когато Дерменджиев излезе и каза "шампиони ще сме, разбирате ли" всичко е в реда на нещата, нали?
А Тео си умира в мъки :lol:

ФАКТ!!! :lol: Добро попадение, Ралке :geek:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 сеп 2016 22:12

Лягайте си

"Вече говорихме с Люпко Петрович и неговият екип в другата съблекалня. В този момент започва нашият път към шампионската титла. Всяко друго място би било неуспех за този отбор. По простата причина, че това е Левски и очакванията са изключително високи. Това го казвам не за да ви напрягам, а за да ви мобилизирам. Вие имате привилегията да играете в отбора на народа.

Аз ще дам всичко от себе си, за да ви осигуря това, което е необходимо. Няма да се меся в работата на спортно-техническото ръководство. Последните няколко мача ги наблюдавах внимателно и съм изключително, ама изключително, доволен от това, което виждам. Вие имате потенциал, имате възможност и не трябва да допускате малък отбор от провинцията с няколко годишна история или някакъв друг клуб, който е създаден с най-различни схеми, да взимат връх над легенда като Левски. Имате необходимите спортни качества. Това го виждам в играта ви, като искам да ви мотивирам, вие може да успеете. Следващия път ще се видим в тази съблекалня, за да пием шампанско. Аз ви вярвам, убеден съм, че можете", отсече Русев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 сеп 2016 22:17

TodorT написа:
ralka_levskarka написа:
orlando7 написа:Да де ,лельо,ама не казва ,че ще изпада а че ще става шампион? Айде без тия селски парчета!

Чиче, а когато Дерменджиев излезе и каза "шампиони ще сме, разбирате ли" всичко е в реда на нещата, нали?
А Тео си умира в мъки :lol:

ФАКТ!!! :lol: Добро попадение, Ралке :geek:

На кой му пука, че Разград ще е шампион. Важното за мен е вие да не сте, че нещо почвате да летите след това много в облаците, което ме дразни и човърка отвътре.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 сеп 2016 22:20

А значи за едните може по нечестен :lol:
Утре отивам на църква да се помоля и дано Русев купи цялото първенство, искам харакири от Теодора!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2016 22:21

ralka_levskarka написа:Лягайте си

"Вече говорихме с Люпко Петрович и неговият екип в другата съблекалня. В този момент започва нашият път към шампионската титла. Всяко друго място би било неуспех за този отбор. По простата причина, че това е Левски и очакванията са изключително високи. Това го казвам не за да ви напрягам, а за да ви мобилизирам. Вие имате привилегията да играете в отбора на народа.

Аз ще дам всичко от себе си, за да ви осигуря това, което е необходимо. Няма да се меся в работата на спортно-техническото ръководство. Последните няколко мача ги наблюдавах внимателно и съм изключително, ама изключително, доволен от това, което виждам. Вие имате потенциал, имате възможност и не трябва да допускате малък отбор от провинцията с няколко годишна история или някакъв друг клуб, който е създаден с най-различни схеми, да взимат връх над легенда като Левски. Имате необходимите спортни качества. Това го виждам в играта ви, като искам да ви мотивирам, вие може да успеете. Следващия път ще се видим в тази съблекалня, за да пием шампанско. Аз ви вярвам, убеден съм, че можете", отсече Русев.

СР не ги припозна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Речено сторено ;)

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 сеп 2016 22:22

E за теб т'ва е важно, всички знаем. Вие сте на принципа "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле." :lol: Щом ЛЕВСКИ е зле, ти си доволен. Изпълненията на Моци, картотеките на бразилците и т.н. вас не ви интересуват. Преди 3-4 години бяхте надигнали вой, ама сега се кротнахте :lol:

Тео, я кажи ти сега от кое ЦСКА си. Кой отбор си избра? :)

А ти точно, като фен на ЦСКА, можеш да си мълчиш за схеми тем подобни, защото заради вас се направиха най-големите рокади във всички възможни сфери. Така че по-леко. Взимай пример от поведението на Делянски.... само това мога да ти кажа ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2016 22:24

Teo написа:Ако наистина станете шампиони след това изказване днеска просто нз!
Тая ППЛ директно може да се закрива и като цяло целия БГ футбол!
Не мога повече да гледам наредено и корумпирано първенство!
Където с всичко друго, но не и с футболни умения се става шампион!

Сега надявам се вече ти е ясно, защо Левски толкова години не може да стане шампион :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 сеп 2016 22:24

И последен въпрос:
Тео, теб не ти пука, че Лудогорец пак ще станат шампиони, нали ?! А пука ли ти КАК ще станат ?! ;)

Върни се в “Левски”