Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 01 сеп 2016 20:48

Пожелавам ви успех със Спас Русев.Дано не се окаже мошеник и да ви стабилизира малко то малко. Също така ви пожелавам Мъри да се върне,защото за мене това е треньора,който ще ви оправи. ;) Доказа се в Европа като треньор и не мисля че някой копче може да му каже.Жалко че не е чорбар,та да го вземем при нас.Нищо че е носил екипа на ЦСКА,че и гол срещу вас е вкарвал на дербито. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 01 сеп 2016 20:51

sin4ec написа:Ситуацията е ясна. В едно финягата е прав-отборът трябва да получи спокойствие и всякаква подкрепа. Такава, че да им е неудобно когато бият, но с недобра игра. В тоз ред на мисли призовавам за три месеца да спрем с това какъв е треньорът, може ли да спира топката Алвеша, висок ли е Пиргов и дърво ли е Венци. Да не почваме при първия неуспех да сипваме с черпака, точно сега повторение на ситуацията със Стоев би било катастрофално. Хубави-лоши, тези момчета и щаб ще защитават емблемата на Левски. 100 дни пълен картбланш за отбора и ръководството. Пък живи-здрави преди Коледа ще преценим какво се е получило.
Само Левски!

Защо трябва преди Коледа да преценяваме ? Аз както схванах именно тогава ще започнат да работят . До тогава явно ще навлизат в материята и ще се взимат решения . До тогава ще разчитаме на наличното . Иначе за останалото съм напълно съгласен .
ПП - Според мен трябва да се даде шанс на Пелето .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 сеп 2016 21:10

delqnski47 написа:Пожелавам ви успех със Спас Русев.Дано не се окаже мошеник и да ви стабилизира малко то малко. Също така ви пожелавам Мъри да се върне,защото за мене това е треньора,който ще ви оправи. ;) Доказа се в Европа като треньор и не мисля че някой копче може да му каже.Жалко че не е чорбар,та да го вземем при нас.Нищо че е носил екипа на ЦСКА,че и гол срещу вас е вкарвал на дербито. :lol:

Верно бе, как не се сетихме да го съблечем Мъри, а съблякохме онзи ншушлек за едно КЗЛ... :)
Благодаря за пожеланията, в БГ всичко е възможно, а СР ще го изчакаме, щото ние на месии не вярваме никак. То и Абрамович е мошеник, ама Челси не ги притеснява това особено. Оня дърт пергиш на Милан е мошеник на квадрат, и квоотуй?
Поживем-увидим! ;) ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2016 21:16

Малко оптимизъм :mrgreen:
Финягата , си е доста навътре в нещата .
Махаме прословутата козирка !
Таблото ... надали някой се е сетил , че таблото ни е на 20г. (или някъде там) и си е доста старичко вече , а Финият вика и за реклама ;)
Най ме изкефи , че се говори за шампиони ( ей богу :mrgreen: не летя в небесата) , просто ми писна толкова години да имаме манталитет на провинциален отбор ... надявам се да им влезне нещо в главите на футболерите ;)
"Дрисна" малко и на дришата и гела :mrgreen:
В кръга на майтапа ... щом има пари за козирка и табло ... значи бълха го е ухапала за дълговете ни ;)

Дано малко от малко си оправим и нашият двор , дано !

п.п. Вярно ли никой не отрази щерка му :mrgreen: :?: :mrgreen:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 сеп 2016 21:21

Микренския ще направи всичко възможно да ни бие 10 кръг,а финягата няма идея от бг футбол засега :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2016 21:23

delqnski47 написа:Пожелавам ви успех със Спас Русев.Дано не се окаже мошеник и да ви стабилизира малко то малко. Също така ви пожелавам Мъри да се върне,защото за мене това е треньора,който ще ви оправи. ;) Доказа се в Европа като треньор и не мисля че някой копче може да му каже.Жалко че не е чорбар,та да го вземем при нас.Нищо че е носил екипа на ЦСКА,че и гол срещу вас е вкарвал на дербито. :lol:

Благодаря. При 4-0 нашите му пуснаха да вкара гол. :cry:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 01 сеп 2016 21:25

mikata написа:Микренския ще направи всичко възможно да ни бие 10 кръг,а финягата няма идея от бг футбол засега :idea:

И защо трябва да има идея от БГ футбол ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 сеп 2016 21:27

Локомотив (София) може и да е във второто ниво на футбола, но това не пречи на отбора да премери сили срещу набиращия скорост в Първа лига - Левски.

Двата отбора са се разбрали да изиграят контрола помежду си, която ще се състои по време на паузата в шампионата заради световните квалификации.

Проверката е насрочена за вторник, 6 септември, и ще се играе на стадион "Локомотив" в "Надежда" от 17,00 часа.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 сеп 2016 21:28

maxi1914 написа:
mikata написа:Микренския ще направи всичко възможно да ни бие 10 кръг,а финягата няма идея от бг футбол засега :idea:

И защо трябва да има идея от БГ футбол ?

Трябва да знае,че тука ще има удари под кръста доста, а и не знам как са му представили нещата в Левски
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 сеп 2016 21:32

THE G.A.M.E написа:Този номер трябваше да го изкараме от обръщение ...
Като искат 9-тки, има 90 и 99.

Стига всякакви глупости и простотии. Ще ме извиняваш кажи ми отбор в света който заради някоя та макар и
най-голямата си легенда е изкарала някой номер от обръщение. Такъв няма, нека децата имат своят съвременен герой с номер 9, както за мен и моето поколение беше Гонзо.

Върни се в “Левски”