Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Мистри » 01 сеп 2016 19:14

Доста разумно звучи.Както казах и преди два дни-Коледа е срока.Според мен синът му ще движи оперативните дела.Умерен оптимист съм, защото не знам Спас Русев доколко е запознат с "реалностите" тук.Но за сметка на това , синът му управлява бизнес в България.Козирка-да.Табло може би.Нормално е новото начало да се даде по Нова година.Всякакви прибързани "движения" за купуване на играчи на килограм в момента са излишни.Каквото са ни надробили, това ще сърбаме.Търпяхме толкова години, защо не потърпим още няколко месеца и ако се случват обещаните неща поетапно, значи и други ще се случат?
Само Левски!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2016 19:20

Момчета, айде по-спокойно да го даваме. По делата ще ги познаете. Кой е Спасов? Какво е образованието му? Какви са бизнес успехите му? Има и още въпроси, но вие предполагам ги знаете. Кой влиза в екипа му? Кои ще са те? Мен ме притесни за това как на зима ще има промени в спортно-техническия щаб. Нали нямаше да се меси? Засега няма да изказвам страховете си, но лично аз съм скептичен. Да не говорим, че моделът с бащицата се запазва.
За разлика от Мистри съм умерен песимист, но ще видим... И не забравяйте връзките му. Не говоря за тея глупости за Андрей Луканов и ала-бала (не казва, че са неверни или верни).
В спортно-техническо отношение още в края на миналия сезон - с махането на Гонзо - тръгнахме по добър път. Едно назначение на неподходящ човек и сме пак надолу. Така че да изчакаме.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 сеп 2016 19:27

metodito написа:Момчета, айде по-спокойно да го даваме.

Че кой е неспокоен? Плямапаме си тук, както обикновено. Не виждам някой да споделя ентусиазма на Русев. Левскарите отдавна станахме реалисти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2016 19:33

Nuke написа:
metodito написа:Момчета, айде по-спокойно да го даваме.

Че кой е неспокоен? Плямапаме си тук, както обикновено. Не виждам някой да споделя ентусиазма на Русев. Левскарите отдавна станахме реалисти.

Уникален човек!

Нов УС , Козирка , Табло ... зимата трансфери и ЛЕВСКИ ШАМПИОН

Личи си че не е като тукашните "високи бизнесмени"

:roll:
Добре де, ще кажа притесненията си. Някои от тях. Кремъл нещо пак почна да ни пъпли май. Говоря за България. Тоя ми изглежда като някакъв де е намерил келепира на руснаците и си мисли, че ще ги преметне - ще вземе някой лев и ще си свирка с уста. Ама... Ок, това са спекулации. Поначало в живота съм умерен песимист и когато ми се случи нещо хубаво си мисля: "Мале, колко лошо можеше...". Българска му работа. Така си мисля. Та може и просто да се вкарвам във филми. Ако има връзки с Кремъл... Помните ли Болен Сидеров? Кремъл го спонсорира известно време. Той иху-аху, като го използваха му спряха кранчето и тока. :mrgreen:

На първо време искам да видя голям спонсор да докара Русев. "Виваком"... не. Говоря за наистина голям, световен спонсор. И пожелание да няма руски пари.
След това искам да видя кой ще влезе в УС от негово име? Да са колкото се може по-прозрачни нещата. Да са образовани и кадърни мениджъри и специалисти, а не подставени лица.
След това да видя кой ще се занимава от негово име със спортната част.
Всичко от рода на Наско, Жужо и сие. НЕ!
Последна промяна от metodito на 01 сеп 2016 19:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2016 19:42

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BUI4OM5gH28[/youtube]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 сеп 2016 20:23

Спас Русев ли е митичния българин за който говореше Батков преди време. И ако е той, трябва да благодарим на Батков за това, че е намерил и уредил такъв човек.
А за един мач на 15 октомври в който се дават 3 точки като на всеки друг, да попитам... абе, къде е Литекс бе? Така в едно шоу питаха къде е батко, та сега къде е Литекс и защо медиите не си вършат работата както трябва и не назовават имената с истинските им имена, поне понякога? А на 15-ти е ясно, че излизаме мачкаме и Стойкас изважда отбора :mrgreen:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 сеп 2016 20:34

На 15 октомври ще се играе всичко друго, но не и футбол. Очаквам всякакви мръсотии от Дришата преди и по време на мача. Дришата не може да си позволи загуба от нас заради припознаването и очаквам да активира всичко възможно за победа над нас. Една такава победа ще му доведе куп припознавачи. :) Така, че нашите трябва да подходят много внимателно преди и по време на мача. Дано греша, но така наредена програмата им показва, че се прави всичко да са в топ форма за 10 кръг. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 сеп 2016 20:38

Ситуацията е ясна. В едно финягата е прав-отборът трябва да получи спокойствие и всякаква подкрепа. Такава, че да им е неудобно когато бият, но с недобра игра. В тоз ред на мисли призовавам за три месеца да спрем с това какъв е треньорът, може ли да спира топката Алвеша, висок ли е Пиргов и дърво ли е Венци. Да не почваме при първия неуспех да сипваме с черпака, точно сега повторение на ситуацията със Стоев би било катастрофално. Хубави-лоши, тези момчета и щаб ще защитават емблемата на Левски. 100 дни пълен картбланш за отбора и ръководството. Пък живи-здрави преди Коледа ще преценим какво се е получило.
Само Левски!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2016 20:39

Аз казвам на 15-ти, след като се изпълни центъра, да напуснем терена. :mrgreen:

Това нещо дето ще е срещу Нас, няма право да е в "Елита".
Ако искат мач с Нас, приятелски - да, но да си платят за привилегията. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 сеп 2016 20:43

sin4ec написа:Ситуацията е ясна. В едно финягата е прав-отборът трябва да получи спокойствие и всякаква подкрепа. Такава, че да им е неудобно когато бият, но с недобра игра. В тоз ред на мисли призовавам за три месеца да спрем с това какъв е треньорът, може ли да спира топката Алвеша, висок ли е Пиргов и дърво ли е Венци. Да не почваме при първия неуспех да сипваме с черпака, точно сега повторение на ситуацията със Стоев би било катастрофално. Хубави-лоши, тези момчета и щаб ще защитават емблемата на Левски. 100 дни пълен картбланш за отбора и ръководството. Пък живи-здрави преди Коледа ще преценим какво се е получило.
Само Левски!

Напълно съм съгласен с това мнение!

Върни се в “Левски”