Kotooshu написа:saffron написа:Агент Николай като ги говореше тия работи за финия , елегантния и тн си мислех , че ни правят пак на маймуни
Са се чудя сънувам ли ? Уникален човек! До тук перфектен ! Да маха всички кърлежи там , който само смучат - КоПелета, Боримировци , Баждеци , от Плутон се вижда , че са зависими продажници! А на Вальо Грънчаров да се отнеме акредитацията му

[offtopic]Що , бре ?
Какво е направил Гънчаров ?[/offtopic]
[offtopic]През годините защитаваше всички некадърници , който се изредиха в Левски и е много голям слагач , както и си дава мнението на всеки , като че ли е единствения левскар на тая планета и каквото каже той това трябва да стане ! А най много го намразих , както "разкри" Йоканович за 2 месеца че не ставал за Левски , ебати тъпанара ![/offtopic]
Кашчей, ако той не ни оправи , кой ? Защо да не сме в еуфория след тия негови думи ? Застава с името си , ЗАЛАГА репутацията си , а това не е репутация на мустакат балкански помак ! Толкова години съм чакал тоя миг , а ти не ме остави да му се наслядя и ме направи припознавач не те е срам