6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот ShooterMan » 01 сеп 2016 11:48

Със сигурност Лудогорец няма да е пределно концентриран. Оставете ШЛ, имат куп национали, които 2 седмици ще миткосват наляво-надясно, кой тук, кой в Румъния, така, че ще видим какво ще стане. Но нека не се отписваме с лека ръка, били сме ги тея къде ли не :mrgreen: - Варна, Разград, Бургас, където и да сме играли с тях са гризвали дървото. Факти, момчета и момичета, факти ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 01 сеп 2016 17:10

desi_1234_1997 написа:
black sea написа:
desi_1234_1997 написа:Аз съм оптимист!! Никога не съм била на мнение, че човек трябва да гледа само от лош ъгъл на нещата. В нашата ситуация мачът с Дунав си беше кривване от правия път. Сигурна съм, че Иванов ще вземе всички обстоятелства в предвид и ще направи силен мач. Не съм съгласна, че съдиите подпират Лудогорец. Специално в това първенство не са го правили!!!! Разградчани имат играчи, струващи колкото целия ни отбор взет заедно! Искрено се надявам да направим добър мач, а пък резултатът няма да изчака!!

И след мача с Монтана, и след този с Локо ГО, си ги говорехме тези неща, че трябва да се стегнем, да играем сериозно, без подценяване и прекалено голямо самочувствие. Не ти ли се струва, че постоянно си говорим едно и също и така може би до зимата, поне. Дано да не съм прав. Конкретно за мача - 0:2, след това отиваме на ЦСКА и всичко си идва на мястото, за огромно съжаление, но за тези от нас, които са си мислили, че тази година ще е нещо различно. Аз лично нямах и нямам някакви големи очаквания, мечти и надежди. Без никакви проблеми ще сме на 7-8 място, но дотам.

Че правят грешки, съм съгласна! Че има дупки в играта, също. Но не може да ме убедиш, че ние като публика не трябва да изискваме максималното от класиране, точки и титли!!!! Не разбирам хората, които отиват /гледат/ мач със съзнание, че отборът няма да измъкне максималното. Имам чувството, че би се изкефил, ако загубим, освиркваме и т.н. Нямам нищо лично към теб, защото не те познавам, но мисля, че тези твои прогнози говорят много негативно за всички нас като публика. Излиза така, че едва ли не се надяваме да сме в дъното... Всеки има право на мнение, но и всеки има право да обори мнението на другия. Въобще не е болна амбиция да се надяваме на равенство или победа. В момента Лудогорец гледат ШЛ, играят с "по-слабите" си играчи, така че имаме шанс. Плюс това сме напълно конкурентен отбор на всички от елита ни!!!! ;)

Той просто е реалист!!!И аз искам титли,но с тези футболисти ще видим титла през крив макарон.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 02 сеп 2016 12:00

desi_1234_1997 написа:
black sea написа:
desi_1234_1997 написа:Аз съм оптимист!! Никога не съм била на мнение, че човек трябва да гледа само от лош ъгъл на нещата. В нашата ситуация мачът с Дунав си беше кривване от правия път. Сигурна съм, че Иванов ще вземе всички обстоятелства в предвид и ще направи силен мач. Не съм съгласна, че съдиите подпират Лудогорец. Специално в това първенство не са го правили!!!! Разградчани имат играчи, струващи колкото целия ни отбор взет заедно! Искрено се надявам да направим добър мач, а пък резултатът няма да изчака!!

И след мача с Монтана, и след този с Локо ГО, си ги говорехме тези неща, че трябва да се стегнем, да играем сериозно, без подценяване и прекалено голямо самочувствие. Не ти ли се струва, че постоянно си говорим едно и също и така може би до зимата, поне. Дано да не съм прав. Конкретно за мача - 0:2, след това отиваме на ЦСКА и всичко си идва на мястото, за огромно съжаление, но за тези от нас, които са си мислили, че тази година ще е нещо различно. Аз лично нямах и нямам някакви големи очаквания, мечти и надежди. Без никакви проблеми ще сме на 7-8 място, но дотам.

Че правят грешки, съм съгласна! Че има дупки в играта, също. Но не може да ме убедиш, че ние като публика не трябва да изискваме максималното от класиране, точки и титли!!!! Не разбирам хората, които отиват /гледат/ мач със съзнание, че отборът няма да измъкне максималното. Имам чувството, че би се изкефил, ако загубим, освиркваме и т.н. Нямам нищо лично към теб, защото не те познавам, но мисля, че тези твои прогнози говорят много негативно за всички нас като публика. Излиза така, че едва ли не се надяваме да сме в дъното... Всеки има право на мнение, но и всеки има право да обори мнението на другия. Въобще не е болна амбиция да се надяваме на равенство или победа. В момента Лудогорец гледат ШЛ, играят с "по-слабите" си играчи, така че имаме шанс. Плюс това сме напълно конкурентен отбор на всички от елита ни!!!! ;)

Очевидно нещо не си ме разбрала. Изказах мнение, че вече след поне трети (от пет) изиграни мача си говорим едно и също - подценяване на противника, несериозна игра, без желание и хъс. И аз искам добро класиране, ама ако, казвам АКО продължаваме да играем така, т.е. ганкиното, няма как да стане. Ако те дразни, че казвам истината, твоя си работа, няма проблем. А по отношение на отбора и състава и доколко са конкурентно способни, можем мнооого да поспорим...
Да започнем, малко по-конкретно:
Чано е изключително нестабилен вратар. Както може да ти спаси невероятно положение, така и си пуска елементарни голове. За резерва бива. За Емо какво да говорим, за "Царско село" например, става.
Д.Златков, Тр.Траянов - абсолютни смешници, приключили за и с футбола. Почти всичките голове, които ни вкараха досега, са заради някого от тези двамата паткани. А, забравих и Сукуп - чето, дето щеше да бъде най-добрия десен бек в първенството :lol: :roll: :oops: , но има леки проблеми с овладяването на топката, например.
Паланков, Дани, Ал.Цветков, Малик - прилични халфове донякъде, но далеч, далеч от класата на един Клок, например, та даже и от Стенио.
Бакари и Кузма играят когато са на кеф, т.е. когато си искат. Един перфектен мач и след това дълга и (не)заслужена почивка.
Уго Секо не знае къде се намира, горкичкия. Неориентиран, разпилян, бавен, 19347699 класи под Курьор, ама той нали не ни трябва според тренера. Изглежда Инджинеро още го боли от гола на Курьор и не може да му го прости. Проблеми и кахъри.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 02 сеп 2016 15:31

След вчерашния мач си мисля, че отнасяме 3ка от лудите. Иначе младите се стараха и Илиян и Минков ми харесаха с техника, но с този противник и 3-4 от резервите бяхме смешни. Гонзо викаше на Дани,чеще го извади,ако още една висока топка ритне. На нладите обяснявале много внимателно как и къде да застават и те слушаха. Андонов, Николов и Станчев се стараха. Проверката беше по-скоро за децта. Не съм обнадежден за Лудогорец.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 02 сеп 2016 18:15

Аз лично ще бъда много доволен ако Минков бъде налаган. Във всеки случай ще е по-добре от Секо. Коконов далеч не е тази дупка, която всички го изкарват. Андонов ме учудва - голове в контролите, в официалните мачове йок. Може би ще е добра Кузма да седне на пейката, а на върха на атаката да пробваме с Андонов, белким вкара някой гол, или два. Надявам се Станчев да се възстанови по-бързо, за да може Сукуп да топли резервната скамейка.

Мачът с Лудогорец е троен - един мач играем добре, в друг сме тотал щета. Уж като домакини играем по-добре, но Лудогорец са класа за нашите стандарти. И въпреки това сме неудобен съперник за тях. Надявам се казарменият ред да има ефект и момчетата да излязат мотивирани за победа.
Truth is hate for those that hate the truth.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 сеп 2016 23:09

Лудогорец е класа НЕ САМО за нашите стандарти, но в никакъв случай не са непобедими, еле пък за нас :lol: . Колкото до Андонов, мисля, че най-сериозния му плюс е, че е единствения можеш да ни даде опция за изпълнение на фаулове и корнери със силен ляв крак, при това е повече от добър изпълнител. След като Райков си замина, а преди него и Марчин ние нямаме добър изпълнител с ляв крак
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 сеп 2016 08:43

Полагам неимоверни усилия да разбера нашето ръководство,но нещо не ми се получава!!!Постоянно се говори,че много основни играчи си заминаха,че на практика сме нов отбор И ИЗВЕДНЪЖ,СЕ ОТКРИВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪРНЕ НАЙ ДОБРИЯ ОТ НАПУСНАЛИТЕ!!!Голмайстор,играещ на няколко позиции!!!Адаптиран към БГ футбола и към БГ живота!!!Обичащ ЧЕРНО МОРЕ и ВАРНА!!!ОБИЧАН ОТ ФЕНОВЕТЕ!!!А ние не го вземаме!!!Що за стратегия развиваме,не знам!?Относно мача с Лудогорец,съм песимистично настроен!!!Няма да е лошо да поднесем изненада,но не виждам как може да стане!!!По време на затишието ще проведем още една среща!!!За сега е определен само денят,9септември,петък!!!Интересуващите се,могат да ми звъннат по телефона или на лични!!!Не мога да си позволя повече подробности,защото строгите модератори пак ще ме емнат за неспазване на протокола!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 03 сеп 2016 10:15

КироВарна написа:Полагам неимоверни усилия да разбера нашето ръководство,но нещо не ми се получава!!!Постоянно се говори,че много основни играчи си заминаха,че на практика сме нов отбор И ИЗВЕДНЪЖ,СЕ ОТКРИВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪРНЕ НАЙ ДОБРИЯ ОТ НАПУСНАЛИТЕ!!!Голмайстор,играещ на няколко позиции!!!Адаптиран към БГ футбола и към БГ живота!!!Обичащ ЧЕРНО МОРЕ и ВАРНА!!!ОБИЧАН ОТ ФЕНОВЕТЕ!!!А ние не го вземаме!!!Що за стратегия развиваме,не знам!?Относно мача с Лудогорец,съм песимистично настроен!!!Няма да е лошо да поднесем изненада,но не виждам как може да стане!!!По време на затишието ще проведем още една среща!!!За сега е определен само денят,9септември,петък!!!Интересуващите се,могат да ми звъннат по телефона или на лични!!!Не мога да си позволя повече подробности,защото строгите модератори пак ще ме емнат за неспазване на протокола!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Очаквах някои да пусне нова тема само по-този въпрос. Доколкото разбирам Гонзо е в лоши отношения с менажера на Матияс и затова не го иска! Не е ли крайно време да се противопоставим на това отборът ни да става заложник на лични интереси и интриги? Кой е Гонзо, че да не иска Кьорор само заради войната му с Николай Жейнов? Заради този проблем и Шоко не дойде при нас. И къде е нашето ръководство? Че то утре Гонзо може да реши да разкара и Жоро Илиев. Трябва ли да търпим всичко това?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 03 сеп 2016 17:22

Ами той Гонзо го каза в едно интервю, така че явно е част от характера му:
- Имаше ли човек, с когото не можеше да работиш в "Левски"?
- Няма такъв човек. Имам си мои виждания и не се съобразявам много с други хора. На мен никой не може да ми бъде шеф и да ми казва какво да правя, ако аз не съм убеден, че това нещо е правилно. Когато нещо не ми харесва, а някой иска да си наложи мнението, си тръгвам и даже няма и какво повече да си говорим.

http://www.sportal.bg/news.php?news=621484

За мача. За мен е един от най-интересните от кръга, в който може да се случи всичко. Здравата логика сочи, че Лудогорец би трябвало с тези звезди, и въобще скъпи футболисти, да си вземе мача, но струпалите се обстоятелства около участието им в ШЛ и в първенството притискат леко и двата отбора, така че си мисля, че ще е и малко тегаво. А когато е така, не се знае какво става и идва онази приказка, че футболът е нелогична игра. Видях, че Черно море е един силен и техничен отбор и при някаква по-добра постройка отзад и заради това, че все пак е посвикнал в Каварна, има сили да се опъне поне за един приятелски Х. Гледам, че в Каварна ви върви. От друга страна футболистите на Лудогорец имат за цел №1 ШЛ, разбираемо, и може да не са в топ концентрация или с резерви. В крайна сметка за да ми е по-атрактивен мача, ще прогнозирам "по на шано" 1Х. Лудогорец не ги мисля. Накрая вадят целия арсенал звезди и си взимат каквото им трябва.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 03 сеп 2016 19:05

Този мач сякаш го бяхме отписали още като прогнозирахме 15 точки от 5 мача, а не 18 от 6. Не мисля, че имаме особени шансове. Още повече и в Каварна, където след разочарованието срещу Дунав едва ли ще има повече от 50 фена. Поне този мач е сигурно, че няма да се надупим, заради кото и ще го гледам. За мен е много по важно да бием изчадието в 7ми кръг.
След идването на Шофьора в Левски и афишираните цели (ако всичко не е някакъв театър), Лудогорец вече ще има едно наум и няма да си позволява да губи много точки в първенството. Не мога да си представя след всички приходи от Шампионска лига и да играят в УЕФА догодина. Прогноза 1:3 :cry:

Върни се в “Черно море”