Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Феновете на Ботев Пловдив ще гонят Димитър Христолов
Успех ви пожелавам момчета.ДАНО успеете, защтото иначе по този начин се доказва тезата че футбол в БГ, няма да има ако ги има такива президенти
Митко0о0о0о0о0о0о0о0о0о0о0о0 Бягаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааййййййййййййййййййййййй Миткоооооооооооооооооооо бой ще ядеш миткоо0о0о0о0о0о0

- Ванката1912
- Контакти:
Христолов е поискал уникално голяма сума за на "Ботев"
Димитър Христолов е поискал уникално голяма сума за продажбата на Ботев, твърдят запознати със ситуацията. Според една от клаузите в договора италианците трябвало да превеждат в продължение на 20 месеца по 100 000 евро.
- Видяхме подобна точка в контракта - докладва пред "7 дни спорт" човек, видял с очите си проектодоговора.
Другата сума, която трябва да получи кеш Христолов при подписването на сделката, е 500 000 в евровалута. Ако към всичко това се прибавят и дълговете на ПФК Ботев АД, общата сума скача на около 9-10 милиона лева, твърдят познавачите. Сделката зацикли в края на миналата седмица.
Днес се очаква да спрат и водата на стадион "Христо Ботев". Инкасатор от ВиК минал в края на миналата седмица и предупредил, че дружеството кръцва водата в съблекалните заради натрупан борч. Преди няколко дни игрището и клубните канцеларии останаха без ток. Пак заради натрупани дългове.
По принцип Ботев трябва да почне подготовка на 18 януари. Днес обаче на стадиона се събира агитката. Феновете поставиха ултиматум до 12,30 ч сделката да бъде финализирана.
Ерик Кабу и Алфред Мапока няма да се върнат в пловдивския клуб. Двамата си тръгнали с пресрочени визи и с триста зора в последните часове на 2009 г.
- Видяхме подобна точка в контракта - докладва пред "7 дни спорт" човек, видял с очите си проектодоговора.
Другата сума, която трябва да получи кеш Христолов при подписването на сделката, е 500 000 в евровалута. Ако към всичко това се прибавят и дълговете на ПФК Ботев АД, общата сума скача на около 9-10 милиона лева, твърдят познавачите. Сделката зацикли в края на миналата седмица.
Днес се очаква да спрат и водата на стадион "Христо Ботев". Инкасатор от ВиК минал в края на миналата седмица и предупредил, че дружеството кръцва водата в съблекалните заради натрупан борч. Преди няколко дни игрището и клубните канцеларии останаха без ток. Пак заради натрупани дългове.
По принцип Ботев трябва да почне подготовка на 18 януари. Днес обаче на стадиона се събира агитката. Феновете поставиха ултиматум до 12,30 ч сделката да бъде финализирана.
Ерик Кабу и Алфред Мапока няма да се върнат в пловдивския клуб. Двамата си тръгнали с пресрочени визи и с триста зора в последните часове на 2009 г.
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
ciconcho написа:http://podtepeto.com/article.php?id=1579 ako tva e vqrno si ebalo maikata,netrqbva da se dopuska tozi otbor vuobshte da zapochne purvenstvoto.Spored men trqa se natiska bfs da ni obqvat v nesustoqtelnost chas po skoro
мисля че това няма как да стане понеже днес на срещата лилчо нееднократно заяви че лични тои би застанал на входа на стадиона ида гони всеки който реши да работи за селския за пролетния полусезон
селски вземи си скункса не се сърди
Re: Селски номера - част ...
най лошото в тази статия че това е истина този селяк продължава да иска пари и то какви пари за да се раздели със акцийте си но пък си мисля че тези акций ще си останат за тризнаците му да си бършат гъза в скоро време дано си получи заслуженото този изрод неземен
селски вземи си скункса не се сърди
- deepblue1963
bultrasa написа:veseo написа:bultrasa написа:Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
Това вече е приказка и напълно приемливо. Явно грешно съм/сме тълкувал(и), че ще се прави нов отбор и затова бях толкова яростен противник на идеята.
Veseo...АДето е не в батака ...ами няма такава дума да се оприличи!!Ще е сигурно доста трудно,но няма друга алтернатива!Каза се,че има хора,които искат да помагат,но селската мастия да е няма!!!
Ок де, все едно да имаш дете и, не дай Боже, да е тежко болно, ще кажеш ли "тва дете е в батака, шси взема/направя ново". Затова бях против нов клуб, но определено съм ЗА организация, която да излекува отбора/детето, както и се твърди че ще се прави

Егати и примера.Ти детето си с футболен клуб ли го сравняваш?Малиийй
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Re: Селски номера - част ...
Не ги преписват,защото ги пише един и същи човек-Николай Стоянов от Първомай.
kishe написа:ciconcho написа:http://podtepeto.com/article.php?id=1579 ako tva e vqrno si ebalo maikata,netrqbva da se dopuska tozi otbor vuobshte da zapochne purvenstvoto.Spored men trqa se natiska bfs da ni obqvat v nesustoqtelnost chas po skoro
мисля че това няма как да стане понеже днес на срещата лилчо нееднократно заяви че лични тои би застанал на входа на стадиона ида гони всеки който реши да работи за селския за пролетния полусезон
И само Лилчо ще остане да работи при него...
- dagger1912
- Контакти:
Това ми се струва логично,но трябваше да се сетим по-рано ...
Лилчо му се е врекъл във вярност докато смърта ги раздели