Мнение на един обикновен фен на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Мнение на един обикновен фен на Ботев

Мнениеот Заклет Левскар » 01 сеп 2016 11:14

botevist_75 написа:
Заклет Левскар написа:
botevist_75 написа:
kiril.a.d написа::) и аз бих казал, че мнението е твърде дълго за четене, но то ще да е отправено към "ботевисти" и те ще го четат - сигурен съм.
Но бих искал да кажа и моето мнение по случващото се - цесекар съм:
- не одобрявам, това което направихте с Митов...ми верно "гувядата" са виновни, защото почти копирахте техен начин за гонене на треньор! :lol:
НО и аз се подсмихнах, като чух за назначението на...Жадното ;) - горе-долу се получи "от трън, та на глог"...
Но защо не заехте конструктивна позиция, пред избора на треньор? Да бяхте предложили някой, да бяхте се срещнали със спортно-техническото ръководство...
И ще кажа, че в последните години, просто "Ботев" не може да си намери добър треньор! - а защо "изгонихте" Мъри?...голяма грешка беше!!! Тогава и аз се радвах и възхищавах на вашия отбор и го гледах с удоволствие! - аз обичам добрия футбол, а не само ЦСКА ;)
Имам предложение за вас - търсете Петьо Хубчев за треньор! - пък вие, ако искате...

Малко уточнение.Мъри не беше изгонен а се изниза като усети,че парите свършват. Любо Пенев също. Не ги обвинявам.
Просто трябва да сме точни. :)

Ххахахахахахах
Това за Чичовото важи с пълна сила, но ... рови се колкото искаш в нета, съпостави данните, фактите и ДАТИТЕ и ще видиш, че когато Мъри се изниза от вас нямаше и помен от някаква криза с КТБ. Дори и като назначихте Пенев, още при вас парите бяха повече от въшките ви.
Смеха в залата с банкеръ-родолюбец настана около две седмици след напускането на Стоилов. Това е на 100% сигурно.
Аре, ако обичаш не се изказвай неподготвен, става ли?

Напротив. За проблемите на Цв. Василев с Пеевски започна да се пише още в началото на същата година.А към май-юни войната беше в разгара си. Хубаво си написал за двете седмици.Искаш да кажеш,че днес в 8.00 те са били приятели и Василев супер мощен, а в 9.00 вече врагове и Василев сринат :mrgreen:

Само Пеевски е в устата ви, "не свиня а родолюбец"
Когато назначихте чорбаря, нямаше никакви индикации за финансова криза при вас. Чичовото е затънал до гушата в дългове и парите на Родолюбеца бяха от голямо значение за него. После се изниза, като пръдня. Точка по въпроса. Пиши си колкото искаш.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 сеп 2016 11:19

HekakaB написа:Еми като нямате пет пари, какви са тия претенции за класни тренери? Трябваше да си оставите хората да работят.Мадански е един от малкото хора у нас който разбира от футбол.

Мадански може да разбира от Тото, но не и от футбол.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 сеп 2016 11:21

botevist_75 написа:
kiril.a.d написа::) и аз бих казал, че мнението е твърде дълго за четене, но то ще да е отправено към "ботевисти" и те ще го четат - сигурен съм.
- не одобрявам, това което направихте с Митов...ми верно "гувядата" са виновни, защото почти копирахте техен начин за гонене на треньор! :lol:
НО и аз се подсмихнах, като чух за назначението на...Жадното ;) - горе-долу се получи "от трън, та на глог"...
Но защо не заехте конструктивна позиция, пред избора на треньор? Да бяхте предложили някой, да бяхте се срещнали със спортно-техническото ръководство...
И ще кажа, че в последните години, просто "Ботев" не може да си намери добър треньор! - а защо "изгонихте" Мъри?...голяма грешка беше!!! Тогава и аз се радвах и възхищавах на вашия отбор и го гледах с удоволствие! - аз обичам добрия футбол, а не само ЦСКА ;)
Имам предложение за вас - търсете Петьо Хубчев за треньор! - пък вие, ако искате...

Малко уточнение.Мъри не беше изгонен а се изниза като усети,че парите свършват. Любо Пенев също. Не ги обвинявам.
Просто трябва да сме точни. :)

OT18 написа: Е те Петьо Хубчев го пробваха,но бил прекалено защитен за тях. Феро бък беше много мекушав,но сега бил по-добре от Митов. :lol: :lol: :lol:

Хайде и за теб специално. Феро не беше изгонен от феновете.А от Кривия да може да се уреди Мъри. Даже напротив,повечето фенове искаха Феро да остане. Доста рядък случай,когато ръководството сменя треньор, а феновете са против.

Не съм съгласен с теб по отношение "тръгването на Мъри"! - това наистина важи само за Любо Пенев...
Та, както казах, тогава ви гледах мачовете с удоволствие и седях какво и как в "Ботев". Така че, много добре помня, как го навикваше публиката, дори и равен да направи отбора и накрая на Мъри му писна и каза че си тръгва, точно заради претенциите на публиката!!!
А не може все да се побеждава...още повече в нашата, редяща се от БФС А тото-група!
Така че, за тръгването на Мъри, вината си е пак ваша!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Vasil_B

Мнениеот Vasil_B » 01 сеп 2016 11:23

Очевидно авторът е намерил за уместно тук да пусне това обръщение към единия чорбаджия ...
Не е мнение, а обръщение. Поради което очевидно няма смисъл да се коментира излишно от феновете на други отбори.

А както левскарите и столипиновци сами отбелязват, същото е прекалено дълго за тях и е изпъстрено със сложносъставни изречния ... все едно четат Толстой милите ... :mrgreen:

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 01 сеп 2016 11:24

Мъри му писна и каза че си тръгва, точно заради претенциите на публиката!!!

Мърко имаше вече предложение от Казахстан на което неможеше да откаже. А и вече се клатиха нещата около КТБ. То ние го знаехме кво оставаше за Мърко.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 01 сеп 2016 11:36

kiril.a.d написа: Не съм съгласен с теб по отношение "тръгването на Мъри"! - това наистина важи само за Любо Пенев...
Та, както казах, тогава ви гледах мачовете с удоволствие и седях какво и как в "Ботев". Така че, много добре помня, как го навикваше публиката, дори и равен да направи отбора и накрая на Мъри му писна и каза че си тръгва, точно заради претенциите на публиката!!!
А не може все да се побеждава...още повече в нашата, редяща се от БФС А тото-група!

Ти поне се държиш нормално и ще ти отговоря. По време на мача с Локо на националния стадион публиката викаше "Оставка" на Мъри. Той се обиди и си подаде оставка,но ме му я приеха и той остана-"от мен да мине" .Факт е,че Мъри не беше долюбван от феновете в голяма част от престоя си при нас.Факт е,че се изниза точно преди фалита на КТБ. Защо не по-рано? Ти като мислещ човек,вярваш ли че всичко около Василев и КТБ е станало за 2 седмици? Този конфликт си беше на почти година и въпроса беше кой-кого.
Всеки може да прочете в нета за напускането на Мъри. Той сам си тръгна. Ръководството не го е освобождавало.
Още малко факти.Когато Мъри беше освободен от Литекс и от Кипър, съди отборите си за неустойки. С пълно право.
Когато напусна Ботев преди изтичането на договора му,нямаше никакви финансови претенции. Защо? Сигурно от добро сърце. ;)

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 сеп 2016 11:44

botevist_75 написа:
kiril.a.d написа: Не съм съгласен с теб по отношение "тръгването на Мъри"! - това наистина важи само за Любо Пенев...

Ти поне се държиш нормално и ще ти отговоря. По време на мача с Локо на националния стадион публиката викаше "Оставка" на Мъри. Той се обиди и си подаде оставка,но ме му я приеха и той остана-"от мен да мине" .Факт е,че Мъри не беше долюбван от феновете в голяма част от престоя си при нас.Факт е,че се изниза точно преди фалита на КТБ. Защо не по-рано? Ти като мислещ човек,вярваш ли че всичко около Василев и КТБ е станало за 2 седмици? Този конфликт си беше на почти година и въпроса беше кой-кого.
Всеки може да прочете в нета за напускането на Мъри. Той сам си тръгна. Ръководството не го е освобождавало.
Още малко факти.Когато Мъри беше освободен от Литекс и от Кипър, съди отборите си за неустойки. С пълно право.
Когато напусна Ботев преди изтичането на договора му,нямаше никакви финансови претенции. Защо? Сигурно от добро сърце. ;)

Виж сега, това с КТБ, за мен е стечение на обстоятелствата. Но, мисля април месец беше, когато одиторите казаха, че с КТБ всичко е наред, а Мъри си тръгна някъде тогава...
Има и друго нещо - Мъри е докачлив и така си тръгна и от "Левски" и каза, че повече с Батков няма да работи!
Да, сам си тръгна и никой не го е уволнявал, но точно обиден от отношението на феновете си тръгна!!!
Финансовите претенции? - ми пак стечение на обстоятелствата. КТБ се разклати юни месец, та...
Но пък Любо Пенев как грозно се изниза....а ви "водеше" някъде до юли месец.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 01 сеп 2016 11:49

незнам как да ви го напиша че да ви влезне в празните глави
МЪРИ СИ ТРЪГНА ЗАЩОТО ИМАШЕ НЕУСТОИМА ОФЕРТА ОТ КАЗАХСТАН

progres1986
Контакти:

Мнениеот progres1986 » 01 сеп 2016 11:52

Не може да даваш такива грешни предложения ,защото тогава говедото Хубчев ще е виновен :) :) И стигаме пак до там че, говедата са им виновни за всичко и за всички.:) :) Предлагам на папагалите, да си върнат Димитър Христолов-Селския :) :) Той успя да е.е мамата на повечето фенове и да ги докара до такава лудост че да му пишат некролог!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 сеп 2016 11:57

Vasil_B написа:А както левскарите и столипиновци сами отбелязват, същото е прекалено дълго за тях и е изпъстрено със сложносъставни изречния ... все едно четат Толстой милите ... :mrgreen:

Микренци като ви гледам колко сте начетени и знаещи затова се наложи да припознавате Етрополе-Микре и всеки ден да се обяснявате от кое ЦСКА сте. Да не говорим, че 24 часа киснете под профилите на Дърпатката и Бай Ставри в очакване да спуснат нещо и да го копи-пейстнете навсякъде. :lol: Сами не осъзнавате колко сте смешни и жалки, а сте тръгнали да коментирате останалите. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Ботев”